Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Duplerica

Licemerje fašistoidnih zaštitnika prava seksualnih manjina

ON DA RAĐA, ONE DA BRANE

Pripadnici LGBT grupe i njihovi politički promoteri pokrenuli su prljavu medijsku hajku protiv Ivane Parlić. Braneći svoje pravo da budu „drugačiji", narodnu poslanicu i njenu porodicu su zasuli monstruoznim uvredama i pretnjama

Goran Radović

Narodna poslanica Ivana Parlić je na Tviteru podelila reklamu za mušku šminku uz komentar, koji je pokrenuo lavinu napada gej populacije.

- Dragi muškarci, nekad su sve brige sveta, zemlje i porodice bile na vašim plećima. Danas, sudeći po najezdi reklama u kojima se muški pol šminka, kad nađete pravu nijansu korektora, rešili ste glavnu stvar. Još ako nađete i pravi sjaj za napumpana usta, Bog da vas vidi... - napisala je Parlić.

Iako je očigledno da u toj objavi nema ni naznake uvrede za dečkića iz reklame, pripadnici LGBT populacije i njihovi simpatizeri to su proglasili za „govor mržnje", „fašizam" i „napad na tuđe dete". Upravo na taj način - isijavanjem mržnje i fašizma - Parlić i njeno dete izloženi su linču. Uz stotine poruka da se „sama ugasi" i „nestane", zagovornici tolerancije i ljubavi su je zasuli uvredama: „Jel ovaj abortus stvarno parlamentarac? Koncept ljudskih prava izgleda nepoznanica totalna za nju", „Izrazito si bezobrazna i ne znaš gde ti je mesto, bestidnice", „Estradno, provokativno, nevaspitano, osuđujuće, velika si Srbenda. Plus si poslanica i štiti te imunitet od te plitkosti i baljezgarija", „Jadnica s nakaradnom nacističko rusofilskom jadnicom najniže vrste od matere", „Jebemo mi tebi mamu Srbijansku desničarsku, gospođo majko", „Kurvetino nedojebana možda ako naučiš da se šminkaš i tebe bi pojebao neko, vidi se da ti fali kurca." „Ženo, majko, kozo nedojebana. Jebo te Šešelj&Boškić u dupe blentavo!"

Primitivnih i vulgarnih uvreda nije pošteđena ni osmogodišnja ćerka Ivane Parlić. Jedna korisnica društvenih mreža je podelila sliku deteta i napisala: „Pa ovo je muško... Kakva devojčica, hahahaha ružna ko kurac fuj hahahahaha..." Većina LGBT osoba, koje su se uključile u ovu hajku, kao i njihovih simpatizera čak su podržali i ove gnusne uvrede na račun deteta. Po njihovom mišljenju, za uvrede nisu krivi oni koji ih iznose, nego, naravno, Ivana Parlić: „Ružno, ali sami ste krenuli u linč. Karma je čudo. Prisaberite se, vaše dete nije ovo zaslužilo. Vi ste vređanjem jedne osobe započeli spiralu nasilja. Dakle, niste vi žrtva, već ste vinovnica. Izvinite se javno i iskreno pokajte zbog svog ponašanja."

Ivanu Parlić su, kao metu napada, označili „liberalni zaštitnici ljudskih prava" poput pevaljke Seke Aleksić i glumice Bojane Maljević, a linč su podstakli „profesionalni" mediji. U „zaštitu" se uključio i narodni poslanik Radomir Lazović.

- Potpuno mi je nezamislivo da neko sebi da pravo da određuje ljudima da li će se šminkati ili neće, kako će izgledati, koga će voleti. Pravo na slobodu izbora moramo da branimo. Narodni poslanici i poslanice treba da daju primer tolerancije i da na svaki način zaštite sve građane od diskriminacije, a ne da izazivaju podele i šire govor mržnje koji na kraju uvek dovodi do ugrožavanja bezbednosti onih, čija prava se osporavaju. Upravo se to i dogodilo osobi koju je napala Ivana Parlić, čovek danima dobija pretnje. Ja sam, recimo, beli muškarac tradicionalnog izgleda sa bradom i manje-više konzervativno se oblačim, ali ako treba da branimo slobodu ljudima da izgledaju kako god žele, nemam ništa protiv da na prvu sledeću sednicu Narodne skupštine dođem našminkan - saopštio je Lazović.

Pošto je dečko s reklame, pevač Filari, pozirao u negližeu sa trudničkim stomakom, bilo bi zanimljivo da se Lazović i u tom smislu solidariše s njim. Za javnu scenu bilo bi korisno da egzibicionisti ne izmišljaju napade na sebe, naročito ako to koriste za širenje patoloških uvreda na račun svakoga ko misli da muškarci imaju prečih obaveza od izbora korektora i sjaja za usne.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane