Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Udarati gdje ih boli (1)

Strategija Roberta Malonea

Dr Malone je jedno od poznatijih imena globalne borbe za oslobođenje čovječanstva, a nedavno je na konferenciji liječnika protiv medicinske torture, koja se održala u Stockholmu, napravio značajan iskorak. Umjesto da priča o cjepivu, žrtvama i ostalom što se od njega očekivalo, konstatirao je već na samom početku svog izlaganja da je čovječanstvo okupirano i da je naš najveći cilj osloboditi se ropstva. Namjera naših neprijatelja je da nam lažnim i ishitrenim informacijama potpuno pomute percepciju, kako bi kontrolirali naše misli, osjećaje i uvjerenja. Neprijatelj se ne vidi, strategija je skrivena, a način ratovanja sve kompleksniji. Rat se vodi na socijalnim mrežama, prvenstveno Facebooku i Twitteru.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

U posljednje tri godine je napad na čovječanstvo ušao u završnu fazu. U njemu sudjeluju vlade, nevladine udruge, velike institucije i organizacije (WEF, UN, EU..), farmaceutski i tehnološki divovi, mediji i niz korporacija. Svi ti faktori, po izvješću doktora Malonea, stoje iza organiziranog i koordiniranog napada na čovječanstvo.

Dr. Malone je iskoristio priliku kako bi istaknuo na koji način se boriti protiv te pošasti. Po njegovom mišljenju, čovjek ne smije podcijeniti niti precijeniti vlastitu moć rasuđivanja. Svatko može biti prevaren, ali najvažnije je misliti svojom glavom, a ne slijepo slijediti tuđe misli i preporuke, bez obzira od kog dolaze. Uz to je kontraproduktivno optuživati druge. Ako nisu mogli učiniti ništa bolje od onog sto su učinili, onda je to definitivno i više se ne može promjeniti. Ali rat ide dalje i treba se baviti onim sto se može promjeniti. Naročito ne treba nasjedati na diskvalifikaciju nas pobunjenih od strane neprijatelja (" bad jacketing"), koja ima za cilj da unese sumnju i razdor u naše redove.

Malone smatra da je čovječanstvu potrebna jasna globalna strategija koja ne bi smjela biti ovisna od nekog vođe ili grupe. Posebno je važno ne nasjedati na lažne vođe i druge od neprijatelja ubačene mamce za brzo "rješenje problema". Vrijeme je da se prestanemo doživljavati kao žrtve, istaknuo je R.M. na kraju svog izlaganja, bez obzira koliko trpimo u ovom vremenu. Umjesto toga, svaka svjesna osoba bi se trebala doživljavati kao ratnik, odnosno samosvojni borac za istinu i slobodu.

Beogradski Magazin Tabloid, portal Hrvatski Ratnik, mnogi odlučni pojedinci, komentatori na globalnoj platformi Facebook, svo vrijeme beskompromisno bore se za istinu protiv laži, koja je zavila cijeli svijet u crno.

ZLOTVORI? Potpuno su nas izolirali, uklonili iz javnosti! Pokušavaju nas ugušiti ali im to za sada ne uspijeva! Opanjkavaju nas, omalovažavaju, kleveću, a pojedince lišavaju slobode poput Glavnog i odgovornog urednika Magazina Tabloid Milovana Brkića! Mi se ne predajemo. Bez lažne skromnosti, načinili smo veliki korak, kako bi kriminalce raskrinkali a neke od njih doveli pred nadležni sud. Ovo ZLO ne čini nikakva okultna grupica zlotvora, reptili, šišmiši ili marsovci. ZLO kojima nas žele staviti pod kontrolu, fizički, mentalno i materijalno uništiti šire naši tzv domaći ljudi! Nikakav Soroš, Gejts, Schwab, Tedros, Fauči, Papa Franjo, ili Fon Lindenica. Zlo proizvode i sire ga razni likovi poput Plenkovića, Markotićke, Beroša, Vučića, Brnabićke ili dr. Kona. To su naši domaći zlotvori. Nemaju oni niti vjere niti nacije, niti boju kože, niti spol, niti rod.

Zajednicko im je KRIMINAL, UDRUŽENI ZLOČINAČKI POTHVAT, pljačka, uništavanje prirode, eutanazija životinjske vrste i ljudske populacije. Tako ih treba doživljavati i tretirati. Na takvim spoznajama treba graditi strategiju RATA PROTIV ZLOTVORA. Stoga, kada imamo priliku koja se doista rijetko kada ukaže, tada ZLOTVORE UDARAMO GDJE IH NAJVIŠE BOLI. Jedna od takvih situacija i prilika se ukazuje. Tu priliku NIKAKO NE SMIJEMO PROPUSTITI! U ovom slučaju, javnosti i pred nadležnom institucijom će se DOKAZATI kako Republika Hrvatske nije sudjelovala u masakru koji se za vrijeme rata dogodio u Muslimanskom selu Ahmići. Kako hrvatski general Dario Kordić, koji je okrivljen kao odgovorna osoba za provedbu tog masakra nad Muslimanima u Ahmićima, nema blage veze sa zločinom, zbog kojega je odrobijao presudu HAŠKOG TRIBUNALA.

Neki je dan portal Hrvatski Ratnik objavio listu Haških tajnih svjedoka, koji neki od tih svjedoka su pred sudom doslovce ocrnili svoje sunarodnjake, kako su počinili najgnusnije zločine za vrijeme OBRAMBENOG RATA. Temeljem takvih svjedočenja, Haški je tribunal krojio optužnice i presude. Svjestan sam činjenice kako niti jedna strana u ovom ratu nije zadovoljna niti HAŠKIM OPTUŽBAMA, POGLAVITO PRESUDAMA.

Beskrupuloznost, izdajništvo, farizejština, podmetanja i lažna svjedočenja pred sudom, naprosto izviru iz optužbe i presude kako je Republika Hrvatska odgovorna i presuđena za ratne zločine u Lašvanskoj dolini, točnije u Muslimanskom mjestu Ahmići. Zbog tog ZLODJELA je hrvatski general Dario Kordić, osuđen kao ODGOVORAN ZA MASAKR U AHMIĆIMA. Osuđen je na 25 godina zatvora. Također, Republika Hrvatska je označena i osuđena kao RATNO ZLOČINAČKA država.

Iako je postala JAVNA STVAR kako je i Dariju Kordiću i Republici Hrvatskoj montiran i zapakiran ovakav ZLOČIN, do dana današnjega NITKO od okrivljenih i osuđenih nije skupio snage a mnogi niti morala, kako bi sa lica sprali ovu lokalno globalnu ljagu, stigmu genocidnosti i sramotu sa imena države i njenog ratnog generala!?

Zašto je to tako? Pisali smo na ovim stranicama i o tome.

Podsjećamo vas razlog je permanentno sijanje netrpeljivosti i mržnje između Muslimana, Hrvata i Srba, kako bi BANDA lakše i bez ikakvih konzekvenci pljačkala i kontrolirala svoja područja data im na svekoliko uništavanje! Vjerujemo kako nam popis tzv tajnih suradnika HAŠKOG TUŽITELJSTVA otkriva okorijeli razbojnički mentalitet, koji vlada državama nastalim nakon raspada Jugoslavije.

Stipe Mesić

Mate Granić

Pavle Miljavac

Petar Stipetić

Nikica Valentić

Josip Manolić

Martin Špegelj

Ante Karić

Ranko Ostojić

Mladen Bajić

Slavko Degoricija

Franjo Gregurić

Josip Boljkovac

Josip Lucić

Antun Tus

Ivica Račan

Hrvoje Šarinić

Ivan Zvonimir Čičak

Žarko Puhovski

Lice pod rednim brojem 1. i rednim brojem 16. s popisa, još 2003. godine i ranije nalaze se i u notesu američkog FBI. Označeni su kao dio kriminalne skupine! (Osobno sam obaviješten o tome. op. aut.)

Ivica Račan je u međuvremenu otišao Bogu pred sud ali ostao je IZDAJICA STIPE MESIĆ zvan CIGAN, a neki ga zovu i MESKE! Kako je moguće da takvi i slični likovi postanu tajni HAŠKI SVJEDOCI I POUZDANICI? Ako ovim svijetom ravna, vlada i pokušava ga uništiti TERORISTIČKA ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA, tada je sve moguće pa i naoko NEMOGUĆE!

Polako počinjemo shvaćati zašto LOPOVI, koji vladaju Republikom Hrvatskom, BiH ali i Srbijom ne smiju ništa poduzeti po pitanju održivosti montirane optužbe i HAŠKE PRESUDE, kojom je Republika Hrvatska označena kao ZLOČINAČKO UDRUŽENA ORGANIZACIJA. NETRPELJIVOST do granice MRŽNJE mora vladati ovim prostorima!

Vi Srbi morate mrziti Hrvate i Muslimane, poglavito Albance i obrnuto. A mi Hrvati još dodatno moramo se zamjeriti i mrziti Ruse, u zadnje vrijeme i zamrziti i Grke, a ljubiti Ukrajince. Tako želi naše tzv političko vodstvo, odnosno presuđena i potvrđena ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA koja vlada Republikom Hrvatskom!

VIJEST kako nevino presuđeni i osuđeni Hrvat general Dario Kordić, namjerava pred nadležnom institucijom DOKAZATI kako je pred HAŠKIM TRIBUNALOM nevino optužen i osuđen, zbog zločina u Muslimanskom mjestu Ahmići, kako je bez ikakva razloga godinama bio lišen slobode. Takva je vijest prvorazredna novost od općeg značaja nad ovim prostorima, kako za pojedinca, poglavito za Republiku Hrvatsku u cjelini.

Bez obzira na sve okolnosti UFAMO SE, kako će i nadležni u RH, ovu vijest dočekati sa blagonaklonošću. Štoviše, očekuje se kako ce DRŽAVA sve svoje resurse staviti na raspolaganje Dariju Kordiću, kako bi pred nadležnom institucijom ispravio nanesenu mu NEPRAVDU, da sa lica svojega spere ljagu BALKANSKOG RASPUĆINA. Sa imena svoje obitelji također!

Pomažući Dariju Kordiću, država također nastoji skinuti sa sebe stigmu genocida, kako je za vrijeme rata izvršila UDRUŽENI ZLOČINAČKI POTHVAT u BiH nad Muslimanima u mjestu AHMIĆI!

Ova tema zaslužuje mnogo veći medijski prostor jer naprosto odluka Dario Kordića i njegove obitelji to zavrijeđuju!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane