Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Mafijanje

Uroš Panić sa 30.000 podmitio mladića koga je u Budvi pregazio autom i smrskao obe potkolenice

Kumče nije dugme, nego fantom

Tuču u Budvi, između dve grupe Zemunaca, okončao je Uroš Panić koji je autom dva puta prešao preko nogu Aleksandra Pešića. Panićeva nezvanična bejbisiterka, ministar srpske policije Bratislav Gašić je odmah poslao grupu specijalaca, koji su "izgladili slučaj". Crnogorsko tužilaštvo je prvo procenilo da nema krivičnog dela, da bi tu kvalifikaciju promenilo tek kad su Panić i Pešić napustili Crnu Goru. U tuči je učestvovao i Dušan Milošević, unuk Bore Miloševića, brata Slobodana Miloševića.

Todor Mitić

Porodica Aleksandra Pešića iz Zemuna, kome je tiktoker Uroš Panić, sin Vučićevog kuma posle tuče u Budvi automobilom prešao preko nogu i polomio mu obe potkolenice navodno je prihvatila "odštetu" od 30.000 evra, plus troškove lečenja u inostranstvu i pristala da krivično ne tereti bahatog vozača!

Svađa koja je izbila u Budvi 27. jula, oko tri sata ujutru, između dve grupe mladića iz Zemuna posle razmirica i guranja, okončala se jezivim gaženjem automobilom! Na uznemirujućem snimku koji su objavili crnogorski portali i koji se širio društvenim mrežama vide se jezive scene kako jedan od učesnika tuče u budvanskoj Mediteranskoj ulici, posle verbalnog obračuna ulazi u automobil, kreće u rikverc i prelazi preko nogu mladića koji je posle pada ostao da leži na asfaltu.

Iz policije je crnogorskom portal CdM saopšteno da se incident desio krajem jula.

- O svemu je obavešten tužilac, koji je rekao da nema elemenata krivičnog dela. Rađen je uviđaj na licu mesta i pokrenut je prekršajni postupak - kazali su iz policije neposredno posle događaja.

Akteri tuče su dovedeni u službene prostorije, a budvanska policija je obavestila da niko nije zadobio povrede!

- Nisu hteli podnošenje prijava, u pitanju su strani državljani - saopšteno je medijima tada iz policije.

Sve je prošlo bez krivičnih prijava i bez mnogo talasanja nakon toga i to samo zato što su učesnici incidenta poznati policiji od ranije i što su sinovi poznatih roditelja. Ispostavilo se da je u svađi s jedne strane učestvovao Dušan Milošević, unuk Bore Miloševića, rođenog brata nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, dok je s druge strane bio Uroš Panić, sin kontroverznog biznismena Petra Panića, koji je najpoznatijeg po tituli kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Pregažani mladić je Aleksandar Pešić iz Zemuna, koji je prošao sa teškim povredama - višestrukim prelomima obe potkoelnice.

- Odmah se saznalo da je auto vozio mali Panić, Vučićevo kumče. U startu je počelo zataškavanje svega, a Bratislav Gašić je odmah poslao ljude iz BIA da ga vode u Beograd, dok je tužilac bio maksimalno pasivan. Tužilac je prvo ocenio da je reč o saobraćajnoj nezgodi i ovlastio policijske službenike da izvrše uviđaj. Posle dodatno uzetih izjava i prikupljenih obaveštenja, tužilac je ocenio da nema elemenata krivičnog dela - kaže naš izvor blizak budvanskoj policiji i dodaje da je slučaj u međuvremenu poveren Višem državnom tužilaštvu iz Podgorice.

- Ponovo je po službenoj dužnosti otvoren postupak i pokrenute su istražne radnje jer je Osnovno državno tužilaštvo koje je prvobitno vodilo slučaj zaključilo da nema elemenata krivičnog dela. Međutim, sada je utvrđeno da ima elemenata krivčnog dela i da je zapravo reč o pokušaju ubistva. Povređeni mladić trenutno nije dostupan tužilaštvu jer se nalazi u inostranstvu na lečenju. Pešić još nije dao izjavu Višem državnom tužilaštvu Podgorice jer navodno ne mogu da dođu do njega. Prema nezvaničnim saznanjima, Panić je porodici povređenog dao 30.000 evra da ga ne tereti, a povrh toga mu plaća i troškove bolničkog lečenja u inostranstvu - navodi dobro obavešten Budvanin, koji je upoznat sa ovim slučajem.

Kako smo saznali, Miloševićev unuk je u skraćenom postupku sproveden sudiji za prekršaje u Budvi jer je vozio pod dejstvom alkohola. Nije poznato da li je on hteo da preuzme krivicu Uroša Panića ili u opštoj gužvi koja je nastala posle ovog događaja nije moglo odmah da se utvrdi ko je bio za volanom automobila koji je Pešiću prešao preko nogu.

- Pešić se kao povređeni u saobraćajnoj nezgodi tom prilikom nije pojavio u Sudu za prekršaje. On iz razumljivih razloga nije ni mogao da se pojavi jer je sa teškim prelomima završio u Hitnoj pomoći. Bilo je čudno što mu je policijski službenik izričito rekao da dođe kod sudije za prekršaje, kada je bilo očigledno da nije u mogućnosti da hoda! Iz tog razloga je odbačen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog saobraćajne nezgode, dok je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola kažnjen novčano. Svi učesnici su u izjavama bili izričiti da ne žele podnošenje bilo kakvih prijava, a kako policijski službenici nisu raspolagali drugim materijalnim dokazima, njima je izrečena mera upozorenja - objašnjava naš sagovornik.

Ispod tekstova na crnogorskim portalima nizali su se brojni komentari: „Jel ga je to Dritan sudio?", „Ako je snimak autentičan onda je rad pravosuđa bruka. Tim ljudima treba zabraniti ulazak u CG. Šta je dočekala Crna Gora!", „Nikada ovakva anarhija nije bila, posrbice i Crkva seju mržnju i nasilje, kriminal cveta, a brat Abaz spava, svuda primitivizam i bahatost!", „Dvaput ga namerno pregazi autom preko nogu i to je kvalifikovano kao prekršaj? Ovo je sve poludelo", „Ovaj što gazi autom je kumče od šefa ovih naših političara. Izgleda da je to strogo pov", „Za Vučićevu bratiju iz Beograda u besnim automobilima crnogorski zakoni ne važe", „Šta vam bre Crnogorci znači članstvo u NATO kad ne smete da napišete da je učesnik ovog nemilog događaja Vučićevo kumče?", „Tako postrojava i miliciju u Beogradu i ništa mu ne mogu, počeo je i kod vas da to radi, Filipova bre milicija i Abaza se bori protiv korupcije haha, a Vučićevo kumče divlja i na njega ne deluje zakon", „Gleda li ovo otac ili brat ovog momka što leži? Ovdje ne treba sud!", „Ako su u pitanju teške telesne povrede, to se goni po službenoj dužnosti tako da tužilac nema što da priča kako nema elemenata krivičnog dela".

Ovo, inače, nije prvi put da budvanska policija ima posla sa Urošem Panićem. Nešto slično mu se desilo u avgustu prošle godine u Crnoj Gori, kada je svojim automobilom BMW pravio incidente. Tada su ga primetili policajci koji su bili u službenom automobilu i krenuli da ga jure. Usledilo je bekstvo i na kraju je uspeo da se skloni u hotel u kome je i odseo. Ipak, policajci su ga identifikovali i pronašli. Vučićevo kumče je zaradilo kaznu, a sudija za prekšaje mu je izrekao da mora da plati 300 evra zbog saobraćajnog prekršaja. Međutim, tu nije bio kraj.

Panić je potom bahato parkirao BMW na mestu gde to nije smeo posle čega mu je „pauk" odneo automobil. Na kraju je platio obe kazne, podigao automobil i otputovao iz Budve.

Uroš Panić je poznat po snimcima divlje vožnje po beogradskim bulevarima, bahatom preticanju i kršenju saobraćajnih propisa. Beogradska policija mu je 27. marta ove godine oduzela luksuzni narandžasti „lambordžini".

On je na društvenim mrežama objavio snimak divljačke vožnje tokom kojeg je vređao pripadnike MUP-a i pozivao policiju da ga zaustavi „ako sme". Dok se telefonom snimao za društvene mreže, pravio je nebrojene saobraćajne prekršaje, vozio bahato i vređao policajce. Na tim snimcima se može videti i kako otvoreno vređa policajce i ruga se kako mu ništa ne mogu.

- Nek dođu da me jure, evo, Cara Dušana, Dorćol, nek dođu da im pokažem šta je beogradski fantom - čuje se Panić, uz salve psovki i uvreda upućenih policajcima.

Sve se dešava noću, uz mahnitu vožnju ulicama pored Kalemegdana, pogibeljna preticanja, nagla ubrzavanja i kočenja. Mladić koji sedi pored Panića neprekidno ga loži i konstatuje da ih je „ sve izjebao".

- Šta ćete vi panduri sa vašim „škodama?!" Šta možete? On došao iz Kamenice, on mene da stigne. Ajde, nek dođe sa rotacijom da me juri, da vidi kako begam. Evo nek dođe da vidi šta je beogradski fantom. Evo, Cara Dušana, Dorćol. Ajde, skupite se... Znate šta možete sa vašim "škodama". Možete da mi .... - čuje se na snimku, posle čega Panić dodaje gas do daske.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su mu zbog snimka na kojem je nasilnički vozio i prozivao pripadnike saobraćajne policije pompezno zaplenili automobil.

„Lambordžini" je bio vozilo rentakar agencije „Samlin", čiji je vlasnik Petar Panić, njegov otac i kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Panić, osim što je kum predsednika Srbije i otac tiktokera, ranije je osuđivan i nekoliko godina je proveo u zatvoru, a „proslavio" se prebijanjem advokata Nikole Barovića. Osim toga je kontroverzni biznismen u pravom smislu te reči. Panića su dovodili u vezu sa surčinskim, a zatim i sa zemunskim klanom jer je rodom iz Zemuna. Rešavao je ulične probleme koje su vodeći ljudi tadašnje Srpske radikalne stranke imali tako što je upotrebljavao fizičku silu. Prema evidenciji policije protiv Panića je do 2018. godine podneto 13 krivičnih prijava zbog 16 krivičnih dela. Krivične prijave su podnošene zbog nasilničkog ponašanja, nanošenja lakih i teških povreda, iznude, nedozvoljenog držanja oružja, saobraćajnih nesreća, kao i nedozvoljenog arheološkog iskopavanja.

Iako je bio osuđivan, to mu nije smetalo da legalno poseduje oružje i da bude aktivan lovac. Na njegovim profilima na društvenim mrežama se mogu videti fotografije na kojima drži pušku i stoji iznad ulova sa širokim osmehom.

Petar Panić je karijeru počeo kao telohranitelj lidera radikala Vojislava Šešelja. Široj javnosti je postao poznat kad je posle jednog TV duela pretukao advokata Nikolu Barovića ispred televizijskog studija. Sudski postupak je odlagan, posle čega je usledila cinična Šešeljeva izjava „da se Barović okliznuo na koru od banane". Pana je odlagao suđenja tako što je dobijao uverenja od Zlatibora Lončara, koji je u to vreme bio mlad doktor i radio je u Urgentnom centru. Pana je iz zdravstvenih razloga odlagao i odlazak na izdržavanje kazne jer je hteo da dođe do apsolutne zastarelosti.

Na kraju je 2007. godine ipak završio u zatvoru zbog prebijanja Barovića. Osuđen je na osam meseci zatvora u Padinskoj Skleli. Tokom boravka u zatvoru došao je u sukob s drugim osuđenicima, a pošto nije imao tako jaku zaštitu, sve se završilo loše po njega. Brutalno je prebijen, jedva je preživeo i ostao je bez oka.

Kada je Aleksandar Vučić prešao u Srpsku naprednu stranku, osim brojnih radikala, nasledio je i kuma Petra Panića Panu. Ostaće zapamćena njihova zajednička fotografija na jednoj žutoj banani, koja je zabeležena na moru.

Zanimljivo je da Mara Halabrin, majka navijača FK Rad Aleksandra Halabrina (26) za čije ubistvo se sumnjiči klan „vračarci" rekla da je njen sin stanovao u Zemunu, u stanu koji mu je iznajmio Petar Panić. Međutim, Panić je izjavio da ne zna ko je Halabrin.

Vlasnik auto-perionice u Zemunu Dejan Videnović, koji je imao spor s kumom Aleksandra Vučića, osetio je na svojoj koži da Pana i dalje vedri i oblači u Zemunu. Pana je prvo 2022. godine parkirao automobile ispred perionice, da bi mu onemogućio ulaz. Onda je policija morala da reaguje, pa su nepropisno parkirani automobili uklonjeni, ali je tada neko na perionicu stavio dva katanca. Vlasnik perionice je tvrdio da ga je Panić reketirao i da je od njega tražio 6.000 evra. Na kraju je morao da se skloni jer je počeo da dobija pretnje smrću.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane