Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Braničevo

Mediokriteti vode gradsku upravu Požarevac, a požarevačka policija puna neuspešnih policajaca

Magacioneri, rode, kobci i ostala ekipa

Gradsko veće grada Požarevca je rak rana gradske uprave zajedno sa načelnikom uprave, Lazarom Stanojevićem i zamenicom gradske uprave, Anom Tišmom, a vođa u svim tim svinjarijama je gradonačelnik Saša Pavlović.

Mersiha Hadžić

Lazar Stanojević, kako kažu, radnici je jedan od najgorih načelnika od kako gradska uprava postoji i kao čovek, a i kao rukovodilac. Njega je dok je upravljao vozilom pre par meseci policija zaustavila i zabranila mu je da upravlja vozilom nekoliko meseci, a zbog čega su ga kaznili? Da li zbog alkohola ili drugih supstanci - to oni najbolje znaju?

Ana Tišma, pravna plavuša sa opskurnim znanjem kao nekog pripravnika u nekoj mesnoj zajednici. Zavodi red u gradskoj upravi, njeno znanje je ravno nuli, ali zato se razume i u poljoprivedu, društvene delatnosti, zaštitu životne sredine i vanredne situacije, a svoj posao ne zna da radi.

I Lazara i Anu je postavio, odnosno urgirao da budu na ovim funkcijama, gradonačelnikov brat, poznati magacioner Zoran Janković - Pasulj iz Drmna. Eto, našta je spao Požarevac i gradska uprava da kadriraju kućni prijatelji i magacioneri. Takođe, velika bruka za upravu je Budimir Miloradović koji je završio u nekom isturenom odeljenju privatni fakultet blizu Žagubice, postavili ga za načelnika za investicije, LER, životnu sredinu i poljoprivedu, a njegova supruga Sanja koja je šef za životnu sredinu i poljoprivredu, koja je takođe nekompetentna za posao koji obavlja. U toj ekipi je i Aleksandra Đorđević koja radi u službi finansija i budžeta, kako kažu, kolege sva je histerična, a njen načelnik Lazar koji je vratio iz uslužnog centra u upravu je veoma prisan sa njom.

Kostolačka opština spala na Srđana Radovanovića zvanog Roda

Srđan Radovanović - Roda u prevodu prevarant, istaknuti kostolački političar i švaler koji vedri i oblači u Kostolcu i okolnim selima. Roda je glavna mirođija u ovoj maloj opštini, odnosno u svakoj ga čorbi ima, pravi dogovore sa izvođačima radova, kadrira, cinkari svom šefu Saši Pavloviću, stalno je u društvu sa mladim ženama - obećava im kule i gradove. Imao je jednu crnu, visoka kao Roda kojoj je tepao moja dušo, bila je to velika ljubav, a bilo je tu još raznih Roda i Kokoški. Inače, Roda se u sve meša od fudbalskog kluba, tendera za izvođenje radova do toalet papira i običnog papira u gradskoj opštini Kostolac. Gde je dobra lova tu je Roda, jer ima njuh za novcem kao pas. Teško ovoj maloj opštini kada im je Roda glavni operativac za sve poslove.

Gde je danas požarevačka policija

U požarevačkoj policiji ima inspektora i policijskih službenika kojima zbog svojih iskustva, rezultata, znanja i moralnih vrednosti pripadaju viša radna mesta, a sve što vredi i što je dobro i ispravno treba pohvaliti i nagraditi. U tom smislu treba pohvaliti uniformisanu policiju koja je nosilac poslova u požarevačkoj policiji, a najviše interventnu policiju koja je srce požarevačke policije, jer su hrabri i sposobni momci koji su izloženi mnogim rizicima i uvek prvi dolaze na teren.

Jedan od boljih je načelnik saobraćajne policije, Dragan Ristić koji je stub ovog odeljenja, profesionalac i moralan policajac koji zaslužuje veću funkciju u požarevačkoj policiji. Sale Ignjatović, nekadašnji šef privrednog kriminala koji je pokazao izuzetne rezultate u otkrivanju privrednog kriminaliteta, radio ozbiljne stvari, jer je imao petlju i nije se plašio nikoga. Da je normalan sistem on bi u najmanju ruku bio zamenik načelnika Policijske uprave ili načelnik OKP. Miloš Stević, takođe treba da napreduje u službi, jer je prošao sva formacijska mesta ima iskustva u odeljenju policije i on bi trebao u najmanju ruku da bude načelnik odeljenja policije.

Takođe, ima i mladih i kvalitetnih operativaca koje treba usmeravati u pravom smeru, a ne u pogrešnom kriminogenom pravcu. Ovo sve ostalo je luk i voda, projekti nisu uspeli, ne vide se rezultati, a to najbolje znaju šefovi u Beogradu. Najbolje je da se Darko Pajkić-Konča, pre nego što se još više iskvari, vrati u Veliko Gradište kod njegovog bosa Dragana Milića. Inače, šef za droge u OKP je veliki promašaj, Boban Miladinović '82 godište, jer su njegovi rezultati mizerni. Voli da pijanči po kafanama i da igra fudbal zajedno sa načelnikom PU Požarevac Darkom Pajkićem.

Došli smo do pojedinih saznanja od Miladinovićevih kolega, pa ga ovom prilikom pitamo u nadi da će odgovoriti. Da li je tačno da ortački držite "Internet kaffe" u Požarevcu zajedno sa Nenadom Popovićem - Popom koji je poznat javnosti po svojim (ne)delima? Lepo je to, malo posao malo biznis, pa kad posao koji treba da se radi ispravno, pređe u biznis - to nije dobro.

Takođe, Nenad Pajić, talentovani harmonikaš, sa završenim državnim fakultetom, tata nekadašnji predsednik opštine u Žabarima, politika, poznanstva, pa gde će žabarsko dete da radi nego u policiji. Inače, kao operativac, pa zatim i kao šef privrednog kriminala, ništa kapitalno nije ostvario, nezapaženo - jedna ravna linija. Kako kažu, neke njegove kolege "bolje da se okrenuo profesionalno muzici - ima talenta, više bi imao uspeha kao žabarski harmonikaš", jer oni najbolje znaju koje su njegove sposobnosti bile do sada. Dobar je i sa pozicijom i opozicijom, pogotovu sa opozicijom iz Žabara - gradi sebi teren da napreduje. Takođe, bilo je priče pre dve godine da postane načelnik PU Požarevac, ali nije prošao. Nagradili su ga za sada samo da bude načelnik OKP, malo li je, a pošto se sada politika umešala u sve pore institucija, pa i u onaj profesionalni deo. Možda Pajića kad se promeni vlast postavi neki novi uvaženi bos za načelnika požarevačke policije.

Smederevski kobac tužilac u Požarevcu

Ne tako davno u jednoj bajci bio je jedan smederevski kobac tužilac koji je radio u Požarevcu. Kobac je nasrtao na sve kao pravi kobac, a bio je dobar sa policijom, odnosno sa pojedincima iz policije sa pedigreom u veoma bliskim odnosima. Kobac je opasan bio, pa je tako jednoj poznatoj barabi koja voli da se tuče, a ta baraba je ne tako davno napala kolegu na radnom mestu i smederevski kobac je odbacio prijavu protiv barabe, jer nema dovoljno dokaza. A taj čovek što ga je napala baraba, kako kaže, od oštećenog postao okrivljeni. Tako Vam je to kod smederevskog kobca tužioca. Inače, o smederevskom kobcu ćemo pisati u narednom periodu, jer je to lepa bajka kako pojedini kobci tužioci funkcionišu.

Dragan Milić, političar na glasu u Velikom Gradištu

Najlepše su tuđe i lepe žene? Dragan Milić i njegov Ljuba Ulja su često bili okruženi lepim ženama. Život je to, uz politiku i biznis ide lepo društvo, voditeljke i lepe žene. Pre par godina je gradištanski bos, Dragan Milić imao veoma značajan intervju za svoju političku karijeru na jednoj lokalnoj televiziji. Ali, kod njega u apartmanu i bez kamermana samo voditeljka - novinarka, pa je morala sama da drži mikrofon, a kamerman je šetao po Gradištu dva sata. Zamislite, dva sata je imala intervju sa gradištanskim bosom, morali su sve teme da obuhvate, a koje su bile veoma značajne za Gradište i okolna sela. Inače, glavna je bila za političare i direktore i zna persona gratis znanje.

Bila je jedna zgodna, lepa i talentovana požarevačka voditeljka - novinarka koja je bila persona gratis i na glasu za glavešine, pojedine predsednike opština i direktore javnih preduzeća. Završila je srednju školu, a posle uz posao se usavršavala pored glavešina i posla, završila je privatni fakultet. Dok je radila na jednoj lokalnoj televiziji, kako kažu kolege, jedan državni sekretar je šljepnuo po guzi da joj se zahvali kako je sjajno vodila emisiju. Takođe, maznula je jednog važnog direktora javnog preduzeća, bila je to lepa romansa, dok nije došla bolja riba od nje. Voditeljka - novinarka je birala samo glavne političare i direktore u Braničevskom okrugu, od kojih je imala materijalne koristi druge usluge. Koristila je svoju lepotu, stas i lako je davala. Znala je da igra igru sa njima i da im postavlja prosta i egzotična pitanja, a oni nisu mogli nikako da odbiju njen šarm.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane