Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Udariti gdje ih boli (2)

Kako i čime mafiju udariti

Podsjetimo se, strategija dr. Malonea između ostaloga nas poučava: "Namjera naših neprijatelja je da nam lažnim i ishitrenim informacijama potpuno pomute percepciju, kako bi kontrolirali naše misli, osjećaje i uvjerenja. Neprijatelj se ne vidi, strategija je skrivena, a način ratovanja sve kompleksniji. Rat se vodi na socijalnim mrežama, prvenstveno Facebooku i Twitteru."

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Svakako treba dodati, kako je Facebookova stranica Hrvatski Ratnik iz Zagreba tvrda kost u grkljanu naših neprijatelja! Posebno se to odnosi na Magazin Tabloid iz Beograda, kojega svako malo izdajničko lopovski režim Aleksandra Vučića napada, vrši premetačine, hapsi njegove novinare, oduzima osnovna sredstva za rad i godinama prijeti zabranom izlaženja ovog antimafijaškog dvotjednika! Kada se god ukaže prilika treba naglasiti kako je taj režim uhapsio i lišio slobode glavnog i odgovornog urednika Milovana Brkića! Žalosna je činjenica kako se nije stvorila klima kako bi se oslobodilo ovog čovjeka koji nedužan mjesecima leži u BG zatvoru. Takozvani oporbeni političari ne mare za teror koji vrši Vučićev režim na odlasku, izdisaju.

Identičan političko - medijski kukavičluk vlada i u Republici Hrvatskoj. Ovdje se MEGA KRIMINAL medijski pokriva sa žestokom javnom prepirkom da li je grupa navijača Dinama pod nazivom Bad Blue Boysi zaklala nekog Grka u Ateni, uoči utakmice sa tamošnjim AEK-om ili da li je bio penal za Dinamo u utakmici protiv Osijeka... Cijela se tzv država digla na noge jer tzv vlada i lopov na njenom čelu je odmah izrazio grčkom kolegi saučešće što je eto, jedan navijač iz Hrvatske nožem zaklao jednog navijača AEK-a! Ovaj ugovoreni Grčko - Hrvatski scenario ipak nije prošao jer su kamere dokazale kako Hrvat ipak nije zaklao Grka već je Grk "slučajno" zaklao Grka!

Vučićev režim nije kamerama dozvolio javnosti pokazati tko je počinio masovni zločin u BG osnovnoj školi, nego je "znanstveno" MAJKE MI metodom uz ogromnu medijsku graju, okrivio 157 cm zakržljalog 13 godišnjaka zbog masakra u BG osnovnoj školi. Vučićevi policajci toliko su se trudili da uhapse počinitelja zločina pa su na brzaka iz škole izveli osobu sa nekom crnom vrećom na glavi. No i to ne bi bio neki propust da ta osoba nije bila visine iznad 180 cm!?

Svi su to vidjeli ali se svi prave mutavi. Najsmješniji su pripadnici "struke" koji su ovom dečku dali nadnaravne moći. Mediji su dodatno ulili strah u zaplašenu masu ispranih mozgova, kada su objavili kako se Beogradom sa psihijatrijskog odjela bolnice čula noćna rika dečka kojega su izvukli iz šešira i proglasili ga najvećim masovnim ubojicom na svijetu. Sav taj režimsko medijski narativ i postupci stanu pod isti nazivnik zvan TEROR!

Po tko zna koji puta treba naglasiti kako su primjerice režimi Srbije, Hrvatske ili BiH i mnogi drugi režimi, udruženo bratski režimi po počinjenju kriminala, začinjenim groznim zločinima. Sve Institucije kontrolira MAFIJA pa je slobodoumnim ljudima preostalo javljati se na društvenim mrežama poput globalne društvene mreže Facebook ili pak na stranicama lokalnoga dvotjednika Magazin Tabloid iz Beograda. Stoga MAFIJA donosi pravila po kojima se primjerice uskoro neće niti na društvenim mrežama smjeti kritizirati potezi presuđene i sudski potvrđene ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE na čelu Republike Hrvatske.

Banda namjerava uvesti još žešći zulum a svoje postupke, putem svojih medija prikazati kao brigu za stanovništvo. Mozak su masama isprali a sada joj pripremaju potpuni informativno medijski mrak. Kako doskočiti i pomrsiti planove međunarodne zločinačke organizacije? Kako i čime mafiju udariti u njezin mekani trbuh da ostane bez zraka te je u tom trenutku detronizirati?!

Evo jedno razmišljanje sa Facebook profila SKUPA:

"IDEJA DANICA - Ne želim da vas plašim ili da se konfrontiram sa bilo kime. Svesni smo da smo prepušteni samo sebi, da nas je vrlo malo odlučnih da uđemo u sukob sa polugama države, vojskom i policijom. Imali smo dovoljno vremena da se organizujemo, da od lovine postanemo lovci, ali smo propustili sve šanse.

Međutim nije sve izgubljeno. S obzirom da nas je malo, jedini izlaz vidim u grupama na terenu, što bi značilo gerila i ilegala. Samo lukavo, potiho, iza leđa. U svakom gradu treba sačekivati one koji nam čine zlo. Mi znamo gde oni žive, šta rade, kuda se kreću. Jednostavno sa njima treba razgovarati jezikom koji razumeju. Nakon toga im "ja samo radim svoj posao" više neće pasti na pamet. Sigurna sam da se neki od vas neće složiti sa mojom idejom, ali bih volela i vas da čujem."

Iz vlastita iskustva znamo kako ih ISTINA I SAMO ISTINA može izbaciti iz njihove zločinačke kolotečine. Sjetimo se vremena kada je Velika Britanija izlazila iz zločinačke organizacije zvane EUropska unija. Tada su je kriminalci EU-a ucijenjivali kako će zbog BREXIT-a morati platiti silne milijarde eura. Mislim kako je visina ucijene počela sa 200 milijardi eura. Nakon kraćega vremena iznos UCIJENE prema Velikoj Britaniji umanjio se na 150 milijardi eura.

Na svojem FB profilu uključio sam su u "licitaciju" nametanja UCIJENE, kada je ona bila 100 milijardi eura. Objavio sam članak u kojemu sam obrazložio zašto porezni obveznici Velike Britanije, zločinackoj organizaciji zvanoj EUropska unija neće platiti niti centa iznosa UCIJENE. Nitko se nije obazirao na moje tvrdnje ali činjenica je kako Velika Britanija LOPOVSKOJ Europskoj uniji do danas nije isplatila NITI CENTA na ime ucijene zvane BREXIT! Argumenti / istina koji su tada objavljeni na mojem FB profilu, toliko su uvjerljivi pa je EU MAFIJA ostala bez zraka, a porezni obveznici Velike Britanije nisu očerupani!

Imamo sličan slučaj koji se ovih dana najavljuje u Hrvatskoj. Naime, notorni kriminalac i ratni profiter Ivica Todorić, bivši tzv vlasnik tvrtke Agrokor je opljačkan od strane REŽIMSKE MAFIJE. Dakle, HR REŽIMSKA MAFIJA očerupala je svojega sina razmetnoga Ivicu Todorića i tzv njegov Agrokor. Raznim sudskim smicalicama, Ivica Todorić je dokazao kako je opljačkan i tužio tzv REŽIM / DRŽAVU HRVATSKU, uključujući bivše jatake u kriminalu, ratnom i poratnom profiterstvu.

Oko Ivice Todorića, njegove kompanije, njegova KOPILETA bivšeg ministra financija Zdravka Marića, oko Agrokora sastavljen je pravi lopovsko mafijaški scenario, kako bi primarno uništili te izmuzli što više novaca iz mega kompanije Agrokor i kako bi svi sudionici nakon ove mega pljačke na kraju bili zadovoljni sa plijenom. Jasno, sve troškove platiti će država Hrvatska. Prevedeno, kompletnu pljačku namiriti će porezni obveznici ili građani Republike Hrvatske. U ovom trenutku, LOPINA Ivica Todorić već trlja zadovoljno ruke jer je sud u SAD-u presudio kako mu "država" mora namiriti opljačkani iznos u visini ni manje ni više nego 4 milijarde US dolara! Mediji i ovu pljačku Republike Hrvatske i njenih državljana ne analiziraju na način kako to čine neovisni portal HRVATSKI RATNIK ili Magazin Tabloid.

Mediji dižu galamu, čak urlaju na ljude koji mjesečno jedan puta kleče i mole na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Takoder, DNOvinari javljaju kako je Dinamov Bad Blue Boys grčkom djetetu nožem odrezao uho, a drugog Grka zaklao. Permanentno se bave jednom saborskom zastupnicom i njezinom pričom o pljački plina INA-e, o tome kako Plenkovića treba maknuti sa pozicije premijera.

Zatim, mediji nam pokušavaju utjerati strah u kosti sa klimatskim promjenama, novom vrstom preparata iz Fajzera, najvećeg biološkog kemijskog laboratorija za uništavanje ljudske populacije. Za to vrijeme, vijest kako je kriminalac Ivica Todorić povratio "svoj" novac djeluje kao zadovoljavanje pravde!

Zanimljivo, nitko još nije analizirao štetu zbog propusta VSRH, koji je dozvolio da jedan veliki predmet otide u zastaru. Radi se o predmetu pljačke cca 200 tisuća štediša u švicarskim francima od strane banaka u visini milijarde i dvijesto tisuća švicarskih franaka! Ne bi bilo nelogično, kako su to mediji prešutjeli jer opljačkani novac ostaje onome tko je opljačkao građane Republike Hrvatske. Dakle, novac ostaje bankama! Identično kao i u slučaju kriminalca Ivice Todorića i Agrokora.

Sve mora po zakonu biti. Ako pak neki puta i nije po zakonu, tada uskače "DRŽAVA" sa svom svojom logistikom, uključujući i pomoć ortačkog joj komšiluka ako zatreba!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane