Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Povodom

Zašto je Aleksandar Vučić poslao suprugu Tamaru u Kijevsko-pečersku lavru

Satanisti protiv ruskog pravoslavlja

Ukrajinski deo sekte Habad Ljuboviči, koja sebe smatra naslednicom Hazara, pokrenuo je nacističke falange, izvršio teroristički udar na rusku svetinju, okupirao je, a monaštvo i jerarhiju, pohapsio, deo i pobio, Kijevsko-pečersku lavru vojno osvojio i počeo sa pljačkom ruskih pravoslavnih relikvija. Stotine svetskih eksperata se sjatilo u Kijevu, prave se spiskovi dragocenosti, deli se plen, ugovaraju se prodaje svetskim kolekcionarima i transferi vrednosti ka svetskim centrima moći

Stevan Zivlak

Gospođa Tamara Vučić, supružnik našeg samozvanca, 7. septembra je poslata od strane državnih srbskih vlasti u zvaničnu posetu nacističkoj Ukrajini, i tom prilikom je dogovorena i poseta Gornjoj lavri Kijevsko-pečerske lavre Ruske pravoslavne crkve, koja je okupirana od nacističkih ukrajinskih formacija.

Državna poseta je utanačena od strane našeg Ministarstva spoljnih poslova, svi detalji te posete su dogovarani između gospodina Ivice Dačića i Ministarstva spoljnih poslova Ukrajine.

Obzirom da je posećen jedan od najsvetijih kompleksa svetskog hrišćanstva, značajno je za srbsku javnost da li je poseta odobrena od Patrijaršije ili je supružnik gospođe Tamare smatrao da on ima prerogative engleskog kralja te da mu je SPC potčinjena, po Božanskoj vlasti koju samozvanac obnaša na zemlji, te da mu saglasnost i konsultacije sa SPC nisu potrebne.

Gospođa Tamara ne snosi krivicu za taj neoprostiv skandal koji je Dačićevo ministarstvo izazvalo, ali je trebalo da se informiše o svim aspektima tog satanističkog rituala kome je svojevoljno prisustvovala.

Kijevsko-pečerska lavra je sveto mesto za rusko pravoslavlje, eshatološki centar Trećeg Rima, duhovni centar ruske imperijalne sile, gde se održavala u prisustvu ruskog cara, Sveta Jektenija na svetim liturgijama. To je mesto na kome će se održati budući Vaseljenski sabor, koji može sazvati isključivo svetovni poglavar Trećeg Rima, ruski imperator, na kome će se postaviti istinska struktura svetskog pravoslavlja. Taj trenutak nije daleko, desiće se u narednih nekoliko godina.

Svetski satanizam je, pokrećući novi svetski sukob, odredio kao jedan od primarnih ciljeva okupaciju Svete Kijevsko-pečerske lavre, njeno oskrnavljenje, pljačku relikvija koje su skupljane preko hiljadu godina, hapšenje i proterivanje ruskog monaštva i odnošenje desetine hiljada relikvija, čak i mošti svetaca u zapadne muzeje, depoe, prodaju na legalnim i ilegalnim tržištima i ostale blasfemije koje Anglosaksonci i Germani rade po oprobanim receptima vekovima.

Time bi se, po njima, duhovno razorila još jedna od svetskih civilizacija, to je slavna ruska civilizacija, koja u stvari predstavlja legalnu naslednicu Trećeg Rima i istinsku Vaseljensku pravoslavnu crkvu.

Razaranje Trećeg Rima otvara puteve daljeg prodora svetskog satanizma, konačno i definitivno uništenje hrišćanstva i svih drugih svetskih religija, uvođenje predhrišćanskih matrica ponašanja, sve do ljudožderstva, sodomitstva, rodoskrvnuća, pedofilije, te uvođenja surovog robovlasničkog svetskog sistema Novog Doba.

Nakon učestalih Blinkenovih poseta Kijevu, ukrajinski deo sekte Habad Ljuboviči, koja sebe smatra naslednicom Hazara pokrenuo je nacističke falange, izvršio teroristički udar na rusku svetinju, okupirao je, a monaštvo i jerarhiju, pohapsio, deo i pobio, Kijevsko-pečersku lavru vojno osvojio i počeo sa pljačkom ruskih pravoslavnih relikvija. Stotine svetskih eksperata se sjatilo u Kijevu, prave se spiskovi dragocenosti, deli se plen, ugovaraju se prodaje svetskim kolekcionarima i transferi vrednosti ka svetskim centrima moći.

Moje skromne procene su da ruski imperijalizam neće biti pobeđen, a da će ruska vojna sila doći do svakog od tih opljačkanih predmeta i vratiti ga u njihovu svetinju, pa makar im za to trebalo nekoliko desetina godina. Istorija nam govori da niko od tih kriminalnih satanističkih struktura neće biti pošteđen, bilo gde na svetu se bude nalazio. Moto slavne ruske armije je: sa nama je Bog, to treba da imaju u vidu svetski satanisti koji su oskrnavili Kijevsko-pečersku svetinju.

Kijevsko-pečerska lavra je ogroman kompleks u centru Kijeva, sastoji se od preko 140 zgrada, tu su mnogobrojni hramovi, manastirska zdanja, bogoslovski fakulteti i škole, pravoslavne hrišćanske riznice, čitav splet tunela, stotine moštiju slavnih mučenika postradalih za rusko pravoslavlje itd.

Rusko pravoslavlje je ogromno, u velikoj je ekspanziji po čitavom svetu, ima na stotine eparhija, desetine hiljada crkvenih opština, hiljade manastira itd. Ono je imperijalno, sa drugačijom strukturom od naše Crkve i za običnog srbskog vernika teško razumljivo. Mi smo narodna, saborna Crkva, iznikla i opstala iz naroda i služeći narodu, rusko pravoslavlje je imperijalno, ono je u carska vremena bilo u funkciji podrške carske imperijalne vlasti. Danas, patrijarh ruski i njihov Sveti Sinod, sa velikim uspehom rade na zbližavanju sa najvažnijim tradicionalnim svetskim religijama i objektivno su najzaslužniji za održanje civilizacijskih dostignuća na ogromnim prostorima na kojima rusko pravoslavlje deluje.

Ovo je u poslednjih stotinu godina, drugi napad svetskog satanizma na same temelje ruskog pravoslavlja. Prvi napad se dogodio ubistvom carske porodice Romanovih, koje je učinjeno samo sa jednim ciljem, da se konačno onemogući Velika Jektenija, Sveta liturgija koja se održavala pred imperatorom još od romejskih vremena, značila je između ostalog i duhovnu vezu sa Drugim Rimom.

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve g. Porfirije je 22. jula poslao pisma patrijaršijama širom vaseljene, moleći da se preduzmu mere kako bi se sačuvala ljudska prava uhapšenih crkvenih velikodostojnika Ruske pravoslavne crkve, koji su iz Kijevsko-pečerske lavre odvedeni u nacističke tamnice i njihova dalja sudbina je krajnje neizvesna. Naša Crkva je posebno osetljiva na nasilno preuzimanje crkvenih svetinja, nedavna dešavanja u Crnoj Gori su bila posebno opominjuća, pokušaj otimanja pravoslavne imovine je bilo na predlog Venecijanske komisije, o zlehudoj sudbini srbskih svetinja na Kosovu i Metohiji svi dobro znamo, o tome ne treba ni govoriti.

Šaljući svog supružnika u okupiranu Kijevsko-pečersku lavru, samozvanac je ritualno prihvatio činjenicu da fašisti mogu uzurpirati i skrnaviti hrišćanske bogomolje, koje sada služe za izvođenje satanističkih rituala, poruka koja je poslata srbskom narodu o sudbini naših svetinja na KiM je jasna, narod mora znati kako izbeći namere srbskih satanista u tom pogledu.

Homoseksualna sekta koja je zajašila na grbaču Srpske napredne stranke i na grbaču svekolikog srbskog naroda je perfidno iskoristila gospođu Tamaru, koju po homoseksualnom novogovoru naziva zvanično: supružnik predsednika.

Da bi se samozvanac koji je u padu, ali ga još niko o tome nije obavestio, umilio svetskom satanizmu, poslao je nedužnog supružnika da obavi satanistički ritual u okupiranoj Kijevsko-pečerskoj lavri i na taj način prizna čin nelegalne okupacije i skrnavljenja najveće ruske svetinje. Sveti arhijerejski sinod SPC će, siguran sam, izdati saopštenje o tom sramnom događaju, a svim učesnicima tog sramnog čina po srbsko pravoslavlje, neka je Gospod Bog u pomoći.

Pomolimo se za te nesretnike, koji stida nemaju, a Gospoda se ne boje, težak je put koji su izabrali.

Poželimo sreću hrabrim ruskim vojnicima sa porukom da treba da budu svesni da se ne bore protiv Ukrajine, već da biju sveti boj protiv svetskog satanizma, a da imaju na umu da nama Srbima nije lako sa kvislinzima koji su nam za vrat zajašili, ali da ipak ogromna većina nas šalje molitve podrške hrabrim ruskim vojnicima , među njima i srbskim dobrovoljcima, za uspešan završetak ograničene vojne intervencije i spašavanje tog nesretnog ukrajinskog življa iz kandži svetskog satanizma.

antrfile

Raskolnik i First Lady

Tamara Vučić je posetu Ukrajini, u okviru „Trećeg samita prvih dama i gospode", iskoristila za obilazak Uspenskog sabornog hrama Kijevsko-pečerske lavre.

„Prvu damu" Srbije ugostio je arhimandrit Avram Lotiš, v.d. upravnik Kijevsko-pečerske lavre. Njih dvoje su zajedno zapalili sveće u hramu, koji su ukrajinske vlasti oduzele Ukrajinskoj pravoslavnoj crkvi, koja je pod jurisdikcijom Moskve.

Inače, Lotiš je krajem marta ove godine prešao iz UPC u Pravoslavnu crkvu Ukrajine, koju ne priznaju ni Ruska, ni Srpska pravoslavna crkva. Lotiš je tada, uz molbu ukrajinskom mitropolitu Epifaniju da ga primi u okrilje raskolničke crkve, objavio apel u kome je abolirao ukrajinsku vlast za zločine nad sveštenstvom i monaštvom lavre i optužio svetovne i crkvene vlasti iz Rusije.

- Časni oci i draga braćo, naši prethodni vikar i arhijereji iz Sinoda UPC-a korak po korak su formirali tužnu situaciju u kojoj smo se našli. Umesto dijaloga sa vlastima naše države Ukrajine, tu su konspiracije i pretnje. Umesto da shvatimo potrebu da se istinito, iskreno i konačno razbije potčinjenost Moskvi, koja protiv nas ratuje, davali su nejasne i polovične odluke i izjave, koje svako tumači kako hoće. Umesto traženja načina za ujedinjenje pravoslavnih i pomirenje Ukrajinaca, nudili su raspirivanje neprijateljstva i konfrontacije - rekao je Avram Lotiš prilikom transfera u raskolničku UPC.

E.M.T.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane