Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Udariti gdje ih boli (3)

Raskrinkavanje je otpočelo

Ovih je dana izašao članak na portalu HRVATSKI RATNIK koji potpisuje doajen hrvatskog novinarstva Vjekoslav Krsnik. Članak je vrijedna poruka koja se tiče i Srbije i svih država nastalih nakon raspada Jugoslavije. Počinje ovako

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

"U izvješću iz 2020. godine jednog agenta CIA-e navedeno je da u Hrvatskoj postoji korupcijski udruženi zločinački pothvat tajkuna i političara. On je naveo da je gašenje proizvodnje radi tuđeg privatnog interesa, uništavanje energetske neovisnosti države, ugrožavanje egzistencije tisuća radnika te tjeranje tih ljudi u egzodus veleizdaja! Podsjetio je da je iz Hrvatske od 2004. do 2020. opljačkano više od 54 milijarde dolara...

Ne treba se nimalo čuditi da je ovih dana pismo, što ga je američki kongresnik Doug Lamborn (republikanac) uputio premijeru Andreju Plenkoviću, ali i američkom državnom tajniku Anthonyju Blinkenu u kojemu zahtijeva odgovore o blokiranim američkim investicijama i masovnoj korupciji u Hrvatskoj, prošlo u vodećim medijima, prije svega u javnim HTV-u i HR-u poptuno nezapaženo.

Te dvije vodeće javne medijske kuće uz, naravno, profesionalno korumpirane komercijalne tiskovne i elektroničke medije dio su sustavne kampanje u kojoj se godinama, dakle od samog početka prikriva masovna korupcija kao najveći problem hrvatske države i društva."

Magazin Tabloid se dobrano potrudio raskrinkati kriminalnu hobotnicu u Srbiji čiji krak je i dio odmetnute američke administracije u Beogradu. Zbog raskrinkavanja organiziranog kriminala i kriminalaca, glavni urednik Magazin Tabloida je umalo skončao u zatvoru. Jedva je izvukao živu glavu. Obolio je teško u pržunu i sada je tobože pušten na slobodu. Sa nanogicom i u kućnom pritvoru. Ne smije se nikome javljati niti na telefonske pozive, a kamo li služiti se internetom. Možda mu Vučićevi GORILE odlaze u dućan, kupiti "frtalj" kruha, jogurt i jeftinoga parizera jer gospodin Milovan Brkić smije izvan kuće, dnevno boraviti točno sat vremena. Niti sekunde duže. Eto, vidimo da isti krak kriminalne hobotnice američke odmetnute administracije gmiže i Hrvatskom. Naime, u članku Vjekoslava Krsnika ne piše kako su i službenici američke administracije na neki način temeljni uzročnici i pokrovitelji organiziranoga kriminala, koji guši kako Hrvatsku, tako i Srbiju.

Doug Lamborn, američki Republikanski kongresmen iz Kolorada, prozivajući kriminalca na čelu Hrvatske Andreja Plenkovića, ne razobličuje uzrok stanja svekolike korupcije u kojoj se guši Andrej Plenković i njegova presuđena i potvrđena od suda ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA. Da li NE/svjesno, kongresmen zapravo raskrinkava i LANAC KRIMINALA na ovim prostorima, čija ja najjače karika, činovnici odmetnute AMERIČKE ADMINISTRACIJE na Balkanu!

To tvrdim jer više od 20 godina stvaram DOKAZE o toj žalosnoj činjenici. Po tko zna koji puta napominjem i pitam sebe i javnost. Da li bi se kriminal razvio do neslućenih razmjera da je AMERIČKI SUD postupio po mojoj kaznenoj prijavi od 2005. godine, koju sam putem USA ambasade u Zagrebu, poslao njihovom pravosuđu?! Da, u toj sam tužbi poslao dokaze i o naručiteljima i organizatorima likvidacije srbijanskog premijera dr. Zorana Đinđića! Usprkos dobro odrađenom poslu američkog FBI-a, koji je 2003, godine potvrdio moje sumnje, kako na čelu RH ordinira zločinačka organizacija, tzv naša POLITIKA, ali i američka, sudjelovale su u stvaranju najokorjelije bande kriminalaca na ovim prostorima. Iz članka vidimo kako je američki kongresmen crpio svoja saznanja iz izvora CIA-e. Dakle. I druge sigurnosne službe, poput američkog FBI-a, znale su što se događa na terenu!

Samo zbog "politike" američkih političara, razvili su se kriminalci sa američkom putovnicom poput George Soroša do neslućenih razmjera. Stvorili su armiju svojih jataka i sada prijete međunarodnoj sigurnosti. Jer, Plenkovići ili Vučići samo su "mali od kužine" u odnosu na svojeg mentora iz familije Soroš.

MAFIJA je toliko ojačala da je čak paralizirala i američke institucije u cilju zaštite lopova. Nikako drugačije ne možemo objasniti činjenicu, kako je George Soroš ostao neokrznut i nakon što je Ruska Federacija 2015. digla tjeralicu za Sorošem zbog kriminala.

Što su radili tzv američki političari? Zaštitili su kriminalca iako je FBI, a vidimo i CIA imala nepobitne dokaze, kako se radi o međunarodnom kriminalcu! Da, šutjela je i Njemačka policija uoči likvidacije srbijanskog premijera. Šutjela je i nakon neuspješnog pokušaja atentata... Imali su dokaze kako se "nešto kuha"! Lako je biti KRIMINALAC, a za javnost pošten, čestit i nedodirljiv ruci pravde ako MAFIJA sputa ruku pravde. Ili pak ruka pravde jede iz mafijaške ruke. Tako je to sa Sorošom, tako je to sa našim ANEMIČNIM ili srbijanskim PICOUSTIM! Svi oni su uspješni, dobronamjerni, općekorisni ili filantropi čak. Postoji jedna policijska uzrečica, POŠTEN SI DOK SE NE DOKAŽE SUPROTNO. Pa dokle ćemo mi žrtve trpjeti POŠTENJE koje nam nude lokalni ili globalni kriminalci poput Plenkovića, Vučića ili Soroša?

kakvoj moći mafije se radi, predočite si ako niti Ruska Federacija, lopova poput madžarskog "filantropa" Soroša ne može dovesti na dohvat ruci pravde. A Plenkovića i njegovo poštenje i nedodirljivost svakim danom sve više i više osjećamo na vlastitoj koži. I svi oni dio su za sada nedostupne kriminalne grupe. Raduje činjenica kako tekstove na stranicama Hrvatskog ratnika, poglavito Magazina Tabloid, analiziraju sigurnosne službe te ih prosljeđuju politici, kojima su službe putokaz u donošenju ispravnih odluka. Primjeri takve prakse postoje.

Tako smo pisali kako će Dario Kordić za koji dan pred nadležnim sudom tražiti i dokazati te poništiti presudu Haškog tribunala, koji ga je nevina osudio za ratne zločine u muslimanskom naselju Ahmići na dugogodišnju kaznu zatvora. Da podsjetimo, cijela je optužnica "nategnuta" kako bi "politika" Dariu Kordiću natovarila ratni zločin, zbog likvidacije nedužnih Muslimana. Stoje jasni i nedvosmisleni dokazi TKO je počinio, a TKO je pakirao i montirao ratni zločin, zbog kojega je a Haški tribunal nasjeo te ne samo Daria Kordića nego i Republiku Hrvatsku, t.j. državni vrh RH, osudio kako ratno zločinački.

Identična stvar se dogodila i sa optužnicom protiv Predsjednika Ruske federacije. Isti LIK/ovi poput optuženog, a ne procesuiranog ratnog zločinca Mladena Bajića, pakirali su optužnicu, koju je Haški sud opet "progutao" kao vjerodostojnu te podigao optužnicu i tjeralicu protiv Vladimira Putina. Da čovjek ne povjeruje u veličinu i širinu moći MEĐUNARODNE ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE!?

No, za razliku od američke administracije, ruska je administracija saslušala i poslušala svoju sigurnosnu zajednicu, koja čita portal Hrvatski ratnik i dvotjednik Magazin Tabloid. Vidjeli su Rusi i shvatili, kako se i ovoga puta radi o najbjednijem optužnom pamfletu.

Reagirali su logično i učinkovito...

Rusija je podigla optužnice u odsutnosti protiv suca i tužitelja Međunarodnog kaznenog suda (ICC) koji su izdali tjeralicu za Vladimirom Putinom kao i u slučaju Kordić.

Apeliram na Rusku Federaciju da prepusti tog ratnog zločinca, kako bi se njime napokom pozabavilo HRVATSKO PRAVOSUĐE.

Vjerujem kako će ruska strana i ovoga puta uslišiti moju molbu kao što su je poštivali, vezano za Vjekoslava Prebega, stranog plaćenika uhićenog kao ukrajinskog vojnika. Nakon zamolbe, pustili su ga na slobodu što im se višestruko isplatilo. Pokazali su Rusi kako nisu nikada bili neprijatelji Hrvata. Osim u glavama likova bez kompasa i grama soli mudrosti, poput Plenkovića i njegovih režimskih lopova. Za njih, Rusija je neprijatelj Hrvatske i Hrvata.

Kada sve navedeno imamo u vidu, opravdano se pita američki kongresmen, zašto američke tvrtke ne mogu bez plaćanja mita i bez korupcije doći i poslovati na hrvatskom tržištu? Vjerujemo kako će i kongresmen pročitati ovaj tekst i shvatiti prave razloge takvom tretmanu američkih tvrtki. Nakon toga neka osmisliti strategiju sljedeće predizborne kampanje. Uvjereni smo kako će njome sa svojim biračima, uspješno svrgnuti sadašnju kriminalnu vrhušku sa trona na sljedećim izborima za predsjednika SAD-a.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane