Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Da li Sjedinjene Države planiraju da građanima Srbije puste još krvi, podržavajući bandu ubica, pljačkaša, reketaša?

Umesto ruke, nude metak u potiljak

Agenti CIA i službenici ambasade SAD-a su odlučili da se svim sredstvima napadnu „proruske snage" u Srbiji i „antiamerički istupi". Mogu agenti CIA, pomognuti saradnicima iz bezbednosnog i kriminalnog aparata, pobiti nekoliko novinara, opozicionih lidera, uvodeći sankcije slobodnim intelektualcima, ali ne mogu više zastrašiti građane Srbije, koje Vučićev režim tlači više od 10 godina.

Stanimir Jović

U Budimpešti su 13. oktobra službenici Ambasade SAD-e u Beogradu organizovali sastanak obaveštajaca CIA i saradnika srpskih bezbednosnih snaga.

Informacija sa tog sastanka je onespokojavajuća. CIA je odvojila 22 miliona dolara za podršku režimu Aleksandra Vučića, koji se spremao da u Kini potpiše razne sporazume, da se slika sa kineskim predsednikom Si Đinpingom, da pošalje poruke - pretnje srpskoj opoziciji i građanima. Agenti CIA i službenici ambasade SAD-a su odlučili da se svim sredstvima napadnu „proruske snage" u Srbiji i „antiamerički istupi". Dakle, možemo očekivati nove represije, još gušći medijski mrak i progon gladnih srpskih građana. Amerika, dakle, opet računa na Vučićev kartel, koji je razvalio Srbiju. Podržaće ga! U svojoj istoriji, skoro da se ne može naći slučaj da je Ujka Sem podržao demokratske pokrete u nekoj zemlji, da je sa njima uspostavila saradnju, koja se ne zasniva isključivo na pljački.

Srpski diktator, koji iz Kine šalje dimne signale da pod zaštitom ima u SAD-u preko 20 milijardi dolara, kompanije, nekretnine. Američka DEA je svoje informacije podelila sa EUROPOL - om, koji je razbio balkanske narko kartele. U Sjedinjenim Državama tvrde da je glavni narko diler u svetu Džordž Soroš, čije su poslove na Balkanu je DEA i EUROPOL upropastili. Vučić je „nabrao" dve milijarde dolara i na računu su u Pekingu, a ima još toliko i u ruskim bankama. Neki centri moći u SAD-u su uspeli da sruše Sorošev projekat „Otvoreni Balkan", koji je trebalo da osigura trgovinu marihuanom preko Albanije i balkanskih zemalja. EUROPOL, sa sedištem u Lionu, proganja i balkanske narko kartele i druge mafijaške grupe. Uspešno. Vučićevi sponzori iz Evrope i Rusije se sve više ne javljaju kao saveznici, u Beču se sudi Sebastijanu Kurcu, bivšem kancelaru, Tači je u zatvoru, Milo Đukanović u penziji, kancelarka Merkel - se ne javlja... Avet gladi i smrti nadvila se nad Srbijom. Ali, agenti CIA žele da gologuzi građani Srbije kliču SAD-u, da hule na Rusiju! Opet jedan od projekata koji udaljava ovu državu od institucionalnog društva, u koje su nadu polagale milijarde ljudi, koji su danas postali svesni da im je nada uzalud.

Da li se sećate Američkog ambasadora u Beogradu? Pomenimo Majkla Kirbija, Kajla Skota, Entoni Godfrija... Svi su oni tapšali Vučiću po ramenu, dok je on surovo pljačkao Srbiju, uzimao i šakom i kapom iz budžeta i plaćao belosvetske razbojnike iz političke elite SAD-a, Europe, Kine... Ambasador Kirbi je govorio građanima Srbije, opozicionim liderima, da ne razume Srbe kako mogu da glasaju za ludaka kao što je Aleksandar Vučić! Ambasador Kajl Skot je na oproštajnom ručku u Ambasadi, napuštajući Beograd poručio Srbima - imate Svetog Georgija, ubijte aždaju! Onda je njega nasledio smušeni Entoni Godfri, koji je Vučića tapšao po ramenu, kao da je Papa. Vučić je njega celivao, uz apanažu. Godfri je uzimao i šakom i kapom, preteći srpskoj opoziciji, medijima i građanima! Njegov zamenik Gabrijel Eskobar uspeo je da mu skrati mandat, da se vrati u Vašington i izbaci iz službe, da ne dočeka penziju. Ko se danas seća gospodina Godfrija? Svojim ponašanjem on je stvarao mržnju građana Srbije prema Sjedinjenim Državama, jer je zastupao ovu zemlju. Koliko štete je gospodin Godfri naneo svojoj zemlji, a o šteti nanetoj Srbiji i da ne govorimo.

Ili, setimo se diplomate Metju Palmera, koji je bio zadužen za pregovore između Prištine i Beograda. Vučić je bio miljenik Palmera, koji je, inače, oženjen beograđankom Danicom Damjanović, a Srbe je smatrao „golim govnima". Palmer je ugovorio sastanak Vučića i njegovog advokata Toni Blera, u Ujedinjenim nacijama sa Palmerom i tadašnjim državnim sekretarom Majklom Pompeom. Magazin Tabloid je saopštio da je Vučić tada dao Pompeu 200 miliona dolara, za podršku, a on je, istog dana imenovao Palmera za glavnog pregovarača između Beograda i Prištine. Šizofreni Vučić je likovao, bio je svetska ličnost. Istog dana je tadašnji američki predsednik Donald Tramp imenovao ličnog izaslanika za pregovore Ričarda Grenela, takođe uvrnutog pedera, koji se snašao sa toplom braćom u Beogradu. Vučić danas plaća gospodina Grenela 100.000 dolara mesečno! Kao lošeg lobistu.

Kada je Evropa (EUROPOL i politička elita) odlučila da napravi otklon od Vučićeve tiranije, Ujka Sem se odlučio da kazni građane Srbije, koje tlači već tri decenije! Tako je neko odlučio u Lengliju. Opet na štetu Srbije, ali i Sjedinjenih Država, koje su jedina zemlja u kojoj zamenica državnog sekretara za spoljne poslove i visokopozicionirana predstavnica Duboke države i Demokratske stranke pokreće ratove u Ukrajini, a njen suprug u Vašington postu tvrdi da će se ova zemlja, dogodine, raspasti i da će se stvoriti četiri nove države! Šteta! U SAD-u je još moguće da bivši i sadašnji predsednik bude optužen i za teške prestupe, da mediji, iako pod primetnom cenzurom, o tome detaljno izveštavaju.

I dok dolar sve manje ima značaja kao rezervna valuta, dok se Afrika, Azija i zemlje Latinske Amerike, okreću saradnji sa BRIKS-om, iz Lenglija su se, nakon poraza u Ukrajini, gubitka uticaja u Africi, među Arapima i muslimanima širom sveta, vraćali Srbiji da je dokrajče. Umesto da Vučićev kartel prepuste sudovima, agenti CIA su uvereni da će, ako ubiju par novinara i javnih ličnosti okrenuti građane protiv Rusije, a naterati ih da kliču Americi. Zaboravljaju da je u Srbiju došlo 200.000 Rusa, koji su osnovali 5.000 firmi, pokrenuli medije, kupili stanove. Da Rusija bez pretnji i teškog nasilja nudi Srbima zaštitu, kako pred međunarodnim organizacijama, tako i ekonomsku pomoć. Ruske vlasti su izdvojile 6 milijardi dolara za investicije u Srbiji. Ruski predsednik se ne slika više sa Vučićem, za razliku od američkog, koji je to naplatio dve milijarde, koji je preko Soroša Mlađeg, isplatio za fotografiju u Beloj Kući! Takva politika nema perspektivu.

Mogu agenti CIA, pomognuti saradnicima iz bezbednosnog i kriminalnog aparata, pobiti nekoliko novinara, opozicionih lidera, uvodeći sankcije slobodnim intelektualcima, ali ne mogu više zastrašiti građane Srbije, koje Vučićev režim tlači više od 10 godina. Evropski parlamentarci, mediji, istražne službe, znaju ko je ko u Vučićevom kartelu, koliko je opljačkao Srbiju. Od te pljačke, budžet SAD-a i njeni građani nemaju nikakve koristi. Koliko ubistava, tona kokaina, prevara i nesreće je Vučićev kartel naneo građanima Srbije?

Bečka centrala EUROPLA i Tužilaštva Evropske unije u akciji su hapšenja i sprovođenja istrage i privođenja pravdi Vučićevih saradnika iz vlasti. Svet se menja velikom brzinom. Elita iz SAD-a u sukobu je sa Kinom, Rusijom, zemljama BRIKS-a, sada i sa više od dve milijarde muslimana. Od američkog oružja Rusi imaju neuporedivo jače. Umesto da sarađuju sa ovom vojnom velesilom i ekonomskom velesilom u resursima, njene otuđene elite misle da još mogu da uteruju strah građanima širom sveta. Nema sumnje da će obaveštajna služba SAD-a naneti veliko zlo narednih meseci u Srbiji.

Slučaj Zelenskog, preko kojeg je Duboka država opljačkala milijarde dolara, koje je iz budžeta poklonila u propali projekat zvan Ukrajina, mogao bi da bude poučan za američku elitu. Osim što su potrošili milijarde na Zelenskog, koji je na izdisaju, ojačali su Rusku Federaciju, koja je pokazala arsenal oružja koji je uplašio upućene u Pentagonu, a Rusija je, smireno, okupila oko svoje politike dve trećine država.

I Evropski saveznici su počeli da se distanciraju od politike Vašingtona (Mađarska, Slovačka, Poljska...). Umesto ubistava iz potaje i forsiranjem pljačkaških režima, kojih je sve manje, Vašington bi morao da umesto pretnje raketama, krene po svetu sa ispruženom rukom. Evo ruka, došli smo da sarađujemo. Da pomognemo. Američki general Mili podneo je ostavku, svestan da odlazećih 100.000 oficira i vojnika iz sastava oružanih snaga ne može da zameni, jer Amerikanci ne žele da idu u vojsku! Dakle, nova politika Sjedinjenih Država mora početi sa ispruženom rukom za saradnju. Doduše, mnogo država će reći otvoreno "Koja ruka, jebala vas ruka". Verujem da će u SAD-u, ipak, pobediti razum. Da im Vučić neće biti saradnik koji je spreman da nastavi da okrvavi ruke nad svojim građanima. Ima još građana koji izgovaraju rečenicu - Ja volim Ameriku. Ne treba ih razočarati.

antrfile

Brat Si čeka?

Kako nas je, samodopadljivo izvestio Vučić iz Pekinga, Sporazum o slobodnoj trgovini sa Kinom počeće da se primenjuje od maja ili juna sledeće godine!

Upućeni tvrde da kineski predsednik „nešto zna", da čeka kojim će putem njegov „brat iz Srbije" krenuti. I odbijanje ruskog predsednika Vladimira Putina da popriča sa čovekom kojeg je odlikovao najvišim ordenom. Znači da je srpski diktator nepostojeće „A". Ni njegova arapska „braća" nisu se sreli sa njim!

antrfile

Policija u rasulu

Srpska policija je u punom rasulu. Već dve godine policija nema DIREKTORA! A po Zakonu o policiji njom rukovodi direktor. U poslednjih nekoliko meseci policiju je napustilo 700 policijskih službenika. Niko više ne želi da krvavi ruke.

I podzemlje nije spremno da izvršava Vučićeve naloge, pa će CIA imati problem za većim brojem ubijenih i uplašenih.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane