Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Zlo u svoj punini zla (1)

Kriminalac pameti, zapravo, niti nema

Domaći i globalni teroristi prije tri i pol godine na prepad i brzinu su nas zatekli, preplašili, zaključali u naše domove. Ograničili nam kretanje, kod Srba su i duge cijevi kontrolirale da li su građani zatvoreni u svoje kuće, stanove. Posao, putovanje, odlazak liječniku uvjetovali su nam testiranjem lažnim testerima, cijepljenjem krajnje sumnjivim preparatom. Ubrizgavali su nam dozu, dvije, tri, četiri... pa buster dozu Fajzera. Tvrdili su,čak i kleli se, kako je Fajzer cjepivo, koje će desetkovati pandemiju. Mase će biti sretne i zdrave čim postignemo procjepljivanje 73,2 posto pučanstva, zakonom krda ostali će naprosto morati ozdraviti, nestati će pandemija... tvrdio je naš predsjednik genijalac sa Pantovčaka. Biti ćemo sretni i slobodni!

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Tko su bili i još su borci za "zdravlje" pojedinca, obitelji, naroda, masa, stada, svjetske populacije? Sve tzv svjetske institucije koje su mahom privatizirane. No, još se tretiraju kao svjetske i brinu se za zdravlje stanovništva. Tu se primarno misli na SZO. Ona je tijesno povezana sa državnim, a državne sa lokalnim zdravstvenim organizacijama.

Svi tzv mediji počeli su danonoćno reklamirati čudotvorne doze Fajzera kao gotovo 100 posto sigurne pa su onda sigurnosnost ipak spustili na 90 posto. Makar Fajzer nije prošao redovnu proceduru testiranja na štakorima pa onda primjenu na ljudima, Fajzer je preko noći dobio božanske epitete i posebnu moć te blagoslov od samog svetog oca pape Franje. Pa zar sveti otac papa hijerarhijski nije najbliže Bogu? Zar ogromna većina kardinala i biskupa također nisu vrlo vrlo blizu svetog oca, a ovaj pak samo što ne sjedi s desne do samoga Boga?! Također, zar ogroman broj svećenika također nije blizu Boga? Doduše, ipak ne poput Svetog oca pape ali u odnosu na stado blizu su samom Bogu.

Tako razmišlja prosječna konformistička ovca u vjerskom stadu ovaca. Bila ona muslimanska, židovska, katolička, pravoslavna, protestantska... ili budističko / jehovska ovca, OVCA JE UVIJEK OVCA.

Prošli smo kroz situaciju, kako su se gore nabrojeni, popout najgoreg nevremena stuštili na ljudsko društvo kao sustav i nemilice ga bombardirali vezano za Covid 19 i svu opasnost i smrtonosnost ako ćemo biti neodgovorni pa odbiti primiti božanstvenu Fajzer dozu ili neku također moćnu koja se probila na tržište. Ako je bilo ikakve sumnje u efikasnost ili potpunu nepotrebnost ubrizgavati dozu u zdravo tijelo, kod neodlučnih je sva sumnja odagnana te su digli svoje rukave i cijepili se makar prvi puta. Čovjek je razmišljao načinom - Svi mediji govore da je cjepivo zdravo, da gotovo sto posto liječi i sprječava zarazu od KORONE. Nus pojava gotovo nema pa su samo statistički podatak. Osim toga, ne moram se više testirati, gdje mi kroz nos do mozga guraju onaj odvratni štapić. Poglavito se dobro cijepiti jer ću imati zeleni pasoš. Mogu ići čak i u inozemstvo, bez problema. Mogu i dalje normalno baviti se sportom, ići u školu, raditi... Imam prednost pri primitku u bolnicu na liječenja, nedajbože...

Ipak, ovca sluša i mišljenja druge strane. Doduše ne na glavnoj TV, ali na Facebooku čuje svakave strahote o posljedicama ubrizgavanja dozama. U ovci se počinje rađati sumnja u ispravnost njezine odluke da se i drugi puta cijepi.

No, ako MOJ predsjednik vlade, MOJ predsjednik države, čija hrabra žena Fajzerom cijepi po Banovini i to nakon potresa, a što se tu više ima dvojiti da primam i drugu dozu?! E, već nakon prve doze Fajzera, mnogi su shvatili da su narodski rečeno popušili lažotine sa svih strana svijeta i ne / dragovoljno stali u stupicu, koju su im zajednički pripremile medijsko / svjetovno / crkveno vjerske institucije. Ipak, masa ovaca i dalje je ostala vjerna svojim načelima spoznaje i svoje logike. Stožer CZ tvrdi kako je cjepivo zdravo, SZO svaki dan to govori iz Amerike.. Gle i PAPA je čak i Fajzerovu maskicu stavio na lice, srebrnu kovanicu od 20 EUra iskovao, koju sam, već nabavio. Imam je kod kuće, a drugu sam kod blagoslova kuća dao mojem svećeniku, koji čak i za vrijeme svete mise masku nosi, a i SVETU VODU je maknuo koliko za naše zdravlje brine jer SVETA VODA može biti prijenosnik strašnog nevidljivoga. Koliko je vjeran i poslušan moj župnik BISKUPU, Vatikanu i Bogu!

Zar onda postoji logičan razlog odbiti dozu zdravlja, koje ti se sa svih strana svijeta, besplatno nudi? Em ga preporučuje tvoj duhovni pastir. Kaže da trebam slušati STRUKU. Em i biskupi to isto kažu i dodaju kako je CJEPIVO BLAGOSLOV BOŽJI! Čak i sam papa gle, ponizno veže gle, Fajzerovu maskicu na lice po čiju gle, već treću dozu hrlim, i ništa mi nije!

Da li itko ovako zasljepljenu OfCU može uvjeriti, kako je u zabludi? Kako se zapravo nalazi u rukama SOTONE / predatora, iako OfCA umišlja da je puna MILOSTI i MUDROSTI BOŽJE? Samo Dragi Bog takvima mrenu zablude, prevare i manipulacije sa očiju skinuti može... Nitko drugi!

U kakvim zabludama, grijehu i CRKVENOJ KANALIZACIJI, guši se čelnik Vatikana, zalutali papa Franjo? To u nekoliko rečenica opisuje poznati hrvatski znanstvenik Hrvoje Pende, Facebook komentator i analitičar, čije tekstove ste već imali prilike pročitati.

Zabludan papa

Jorge Mario Bergoglio, globalistički igrač, istaknuti predstavnik korumpirane Katoličke crkve koji je možda određen za zadnjeg Papu, prije nekoliko dana ponovio je svoj poziv vjernicima na cijepljenje protiv Covida. To je učinio nakon svega što je znanstveno dokazano glede tog cjepiva!

Bez obzira na dokazanu štetnost cjepiva, Jorge je pozvao ljude na cijepljenje, a javni i privatni sektor da učine sve kako bi Covid cjepivo došlo do svakoga! I što sad? Nije li Papa za katolike nepogrešivi predstavnik Svetog Duha na Zemlji? Što da katolik radi kad u dubini svoje vjere osjeti da je Papa u dubokoj zabludi?!

Međutim, ISTINA je moćna i nezadrživa.

Unatoč svim lokalnim i globalnim nastojanjima gore navedenih predatora, istina ipak nije ostala sakrivena u sakristijama, biskupskim kurijama, odajama Vatikana. Nisu je mogle skloniti niti moćne vlade niti još moćnije UN, SZO, EU te NATO asocijacije, niti najmoćnija sila današnjice, medijsko / DNOvinarske redakcije.

Neovisna znanost probila je obruč laži lažljivaca, objavila je sve detalje PODVALE ljudskom društvu zvanu Covid 19. Saznalo se kako su liječnici tobože zbog SZO protokola - naredbe u načinu liječenja pacijenata, zapravo ubijali svoje pacijente, a ne liječili ih! Takve činjenice nisu se ničim mogle držati pod velom tajne, makar i uporabom sile, terora, terorizma.

Nakon raskrinkavanja podvale zvane Covid 19, teroristi nemaju izbora. Bježe doslovce preko noći od teme Covid 19 kao što SOTONA bježi od SVETOGA KRIŽA. Poglavito stoga su u panici jer njihova se IMENA nalaze na listi ZLOTVORA. Zlotvorima još ne pada na pamet, koje niti nemaju previše, da se povuku i snose konzekvence. Oni i dalje rade na toj ali i drugim podvalama, nakon raskrinkavanja, raskrinkani kriminalci jedino silom mogu se još neko vrijeme održati na površini, dok ih KANALIZACIJA u koju su do ramena već zagnjurili ne povuče za sobom i odnese.

Pripremljena je globalna zavjesa iza koje će TERORISTI neko vrijeme orgijati, kupovati vrijeme opstanka.

Rusku Federaciju provociraju, kako bi započela rat tobože sa Ukrajinom. Zapravo radi se o tome da su RUSKOJ VOJSCI suprostavili nevine Ukrajince, a oni SCENARISTI I REŽISERI SVEZLOG će ih dobro naoružati a strategiju i operacije kao i do sada, voditi iz debele hladovine. Ako imamo saznanje kako je Ukrajina zapravo poligon pod kontrolom globalnih terorista, koji su ljudskom društvu režimski sustavno/crkveno vjersko podvalili Covid 19, onda su obični Ukrajinci žrtve globalne sile zla, koja ne mari niti za jednog poginulog Ukrajinca, a kamo li za Rusa. Daleko od rata i ratišta u Ukrajini vode rat za vlastiti opstanak. Makar uz sebe imaju MEDIJE, najjače oružje današnjice, SVEZLOTVORI su izgubili medijski rat sa Ruskom Federacijom!

Kriminalne skupine iza zastora, do sada su se vodile i Biblijom, Torom i Kuranom kao svojevrsnim šalabahterom naputaka za svoja djelovanja. Nakon medijskog debakla u sudaru sa Ruskom Federacijom, bezglavo pokušavaju svoja NEdjela prebaciti na drugi kraj svijeta. Na Bliski istok. ZLOČIN se vraća tamo gdje gdje ZLOČINCI imaju sigurno leglo - U IZRAELU. Tako barem misle. Misle kako to NITKO neće niti itko smije javno izreći a kamo li ovu činjenicu objaviti na portalu HRVATSKI RATNIK ili, Bože oprosti im što čine, u beogradskom Magazinu Tabloid! No, to baš nije tako, zar ne? Slikovito rečeno, još strašno Hamasovo naoružanje nije palo na tlo Izraela, već je cijeli neovisni, slobodoumni svijet saznao, kako je ta epizoda terorizma izrežirana i realizirana od strane terorističko kriminalne skupine na čelu Izraela!

Sada, nakon raskrinkavanja i ove lažotine te genocida nad Palestincima, ali i nad Izraelcima, koji genocid promatra cijeli svijet, BAGRA pokušava ratne sukobe izazvati diljem svijeta. Da li će im to uspjeti, teško je prognozirati.

Kriminalcu u panici nikada ne znamo što će prvo pasti mu na pamet. Kriminalac pameti, zapravo niti nema.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane