Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

KRUG ZLA

Branko Dragaš

Izlazim na izbore! To je moja građanska dužnost. Ponuda je očajna. Glasam za - manje zlo! Evo, to su najčešće reči koje čujemo u ovim predizbornim danima, kada korumpirani i strogo kontrolisani mediji vrše lobotomiranje uplašenih, zastrašenih, ucenjenih, prezaduženih i porobljenih građana.

Ne mogu da pišem o ekonomskim temama, kada se Srbija nalazi pred potpunom nacionalnom tragedijom, koja nije zabeležena u našoj drevnoj istoriji. Nikada ovako nismo bili poniženi, porobljeni, upropašćeni, zaduženi, uništeni i podeljeni. Kada nas moćni okupatori fizički osvoje i porobe, kada nas genocidno hoće da istrebe, kada nas masovno streljaju, zatvaraju u koncentracione logore i maskr čine nad civilnim stanovništvom, sve smo to, nažalost, već prošli kroz našu krvavu istoriju negiranja i kažnjavanja neposlušnih Srba, onda naši vekovni neprijatelji, ipak, dobro znaju da čine ljudski i međunarodni zločin i da će, kad tad, morati da odgovaraju za počinjena zlodela, makar pred Bogom, ako međunarodne pravde ne bude bilo. Naš najveći problem je što brzo zaboravljamo i opraštamo ono što nikada ne smemo da zaboravimo, niti da oprostimo, te što ništa ne znamo da naučimo iz sopstvene tragedije. Uvek pravimo iste greške. Krećemo se vekovima u - krugu zla. Naročito, poslednjih sto godina.

To istorijsko slepilo nas je kroz našu povest skupo koštalo. Ali, nikada u našoj istoriji nije bilo ovakve nametnute unutrašnje okupacije. Bilo je pojedinačnih prelazaka pohlepnih, uplašenih i povodljivih na katoličanstvo i islam, bilo je pojedinačnih izdajnika i poturica, ali nikada nije bilo ovakvo masovno i dobrovoljno prihvatanje okupacije, koja je izvršena od strane domaćih veleizdajnika, kako vlasti, tako i korumpirane opozicije, naše unutrašnje okupacije koja se sprovodi pod kontrolom namesnika sa Zapada, koja sistematski i temeljno razgrađuje suverenost naše države, uništava sve institucije i razara srbski nacionalni identitet, propagirajući propale evropske vrednosti, lažnu predstavničku demokratiju i demagošku borbu za uništena ljudska prava.

Podlost političkih satrapa sa Zapada vidi se u tome što se koriste narastajućim ludilom jednog šizofrenog Uzurpatora, koga podržavaju u njegovom kriminalnom i tiranskom poduhvatu planskog uništavanja države i naroda, pristaje ucenjeni bednik na sve zahteve kako bi se nekako dodvorio svojim gospodarima i izbegao njihovu kaznu za zločine koje je počinio dok je bio radikalni šovinista i ratni huškač. Pomahnitalom Veleizdajniku je sve dozvoljeno, ukoliko ispunjava preuzetu agendu za uništavanje Srbije i istrebljenje Srba.Tragikomičnost našeg današneg istorijskog poraza nalazi se u činjenici da je Zapad uveliko bankrotirao, da gubi političku i ekonomsku moć, da se nalazi u civilizacijskom rasulu, da se Evropa nalazi pred građanskom revolucijom i Amerika pred građanskim ratom, da je propao pokušaj američkog korporativnog fašizma da ovladala planetom i da svoj neuspeh pokušavaju da nadohnade pokazivanjem preostale snage nad mnogo slabijim državama.

Umesto da iskoristimo tekstonske promene u geopolitici, nastajanje multipolarnog sveta i rađanje jednog novog doba, kako bismo sačuvali suverenost države i slobodu narodu, politička kvazielita i odnarođeni intelektualci, zadivljeni još uvek perverzijama i glamurom propalog Zapada, veruju da je kriza Zapada samo trenutna i da će njihova imperijalna moć da nastavi da dominira, pohlepni i sujetni, samoljubivi i destruktivni paraziti, politički nepismeni i glupi, vode Srbiju u pogrešnom smeru, prema našoj nacionalnoj katastrofi, isto onako kako su nas nekada vodili politički bezveznjaci i neznalice 1918. i 1989. godine. Srljamo u nacionalni ponor, jer nemamo srbsku nacionalnu elitu koja razume novo doba i nemamo srbske intelektualce koji su spremni da brane i da se žrtvuju za nacionalne interese. Estradne političke fukare se prostituišu i dodvoraju šesnaestim činovnicima Zapada, uvereni da će dobiti njihovu naklonost da im dodele mrvicu okupirane vlasti za zadovoljavanje njihove bolesne sujete i za materijalno obezbeđivanje njihove malograđanštine.

Uzurpator je raspisao vanredne izbore prema naredbi američkog namesnika, jer cilj ovih unapred izrežiranih, nameštenih i nedemokratskih izbora je da se formira strogo kontrolisana Narodna Skupština, koju će da sačinjavaju kriminalni klan SNS- SPS, prozapadni malogradžaneri u teranju, estradno napaljene patriJote na usluzi i zeleni aktivisti korporacija za očuvanje totalitarnog sistema, čiji je zadatak da dvotrećinskom većinom donesu odluku o priznaju okupiranog Kosova, da priznaju sve veleizdajničke sporazume i da izvrše promenu Ustava, kako bi se zakonski potvrdila okupacija Srbije. To je, gospodo drugovi, jedini cilj ovih lažnih izbora. Ko ovo ne razume je - politički idiot! Ko ide na ovakve izbore je - politički idiot! Ko pravi izborne liste i poziva da se izađe na izbore je - politički prevarant, jer radi protiv interesa naroda. Smušeni i mekušasti intelektualci, dodvoravajući se američkom namesniku, brabonjaju da treba da se izađe na izbore, kako bi se ostvario zacrtani cilj nastavka okupacije, jer je to manje zlo. Glupost je kosmička pojava. Zlo je Zlo! Ne može Zlo da bude veće i manje, kao što ni žena ne može da bude manje ili više trudna. Kada se glasa za Zlo, onda podržavate Zlo. Saučesnici ste u Zlu. Pokvareno podmetanje da se ulaskom u Zlo može iznutra da menja Zlo, toliko je glupo da ga ne vredi tumačiti.

Raspisivanjem izbora, otpočelo je političko ludilo. Pokazuje se da je politika veća strast od droge, alhohola i sporta. Navijačke strasti potpuno su pomutili razum ostrašćenim intelektualcima. Tako jedan doktor istorije i estradni politički analitičar patriJota poziva da se obavezno izađe na izbore i da se glasa, pošto nema kvalitetne liste, tako što će da se baci - kocka. Neka kocka odluči! Metafora ovog ludila je zaista zastrašujuća. U teškim trenucima srbske tragedije, kada se borimo da sačuvamo suverenost države i kada se borimo za biološki opstanak ugroženog i okupiranog naroda, estradne patriJote predlažu da se kockom odluči naša sudbina. Šta onda da kažemo za naš plemeniti i dobri, pošteni i verni narod, kada su intelektualci ovakve političke budale? Tvrdim odgovorno da je naš narod daleko inteligentniji, moderniji i razumniji od naše zatucane inteligencije, naročito one sa društvenih nauka, bez obzira da li su zombirani autošovinisti palanačkog mentaliteta ili su estradni, profesionalni i salonsko-slavski Srbi. Čast onim odvažnim, umnim i nepotkupljivim srbskim intelektualcima, koji se protive totalitarnom sistemu okupacije i koji su shvatili svu prevaru nameštenih izbora. Oni znaju da u okupaciji nema slobodnih izbora. Nema izbora u virtualnom koncentracionom logoru.

Ne mogu da se održe slobodni i fer izbori kada: nije donet novi izborni zakon, nisu promenjeni izborni uslovi, nisu prečišćene izborne liste, jer ima skoro 1,5 miliona više ljudi u biračkim spiskovima, što su mrtve duše koje glasaju za okupacioni režim i njihovu strogo kontrolisanu opoziciju, nije ukinuta cenzura medija, nisu raspisani izbori na Kosovu i Metohiji, čime je pogažen Ustav, predsednik države učestvuje u izbornoj kampanji, što je direktno gaženje Ustava, svi državni resursi se zloupotrebljavaju za potrebe vladajuće stranke, budžet se na poziciji -rezerve budžeta - proglašava tajnim i tako 500 miliona evra stavlja u službu izbora, direktno se potkupljuju penzioneri sa 20.000 dinara, potkupljuju se svi koji dobijaju socijalnu pomoć, studentima se daju lažne kartice, kupuju se otvoreno glasova za nekoliko hiljada dinara, omogućava se građanima BiH da glasaju za režim, omogućava se migrantima da glasaju za režim, dozvoljava se elektronsko prebacivanje građana izvan Beograda na nove beogradske adrese kako bi mogli da glasaju za režim, profesionalni batinaši SNS prete građanima koji kritikuju Uzurpatora, neviđene pritiske trpe zaposleni u državnim službama i javnim preduzećima da glasaju za vlast ili će da ostanu bez posla i tako, na svakom koraku, vrši se nasilje Uzurpatora i njegovog kriminalnog klana prema građanima.

Uništena je Republika i pretvorena je u ličnu vladavinu poludelog tiranina. Ukinuta je Demokratija i stvoren je lični režim Velikog Lažova. Uprkos svemu ovome, politički idioti pozivaju da se izađe na izbore i pobedi Uzurpator, koji svim sredstvima brani svoj život i opljačkan kapital. Njega podržavaju satrapi sa Zapada. Podržavaju ga jer on ispunjava sve njihove naloge. Zato on dočekuje sa cvećem korumpiranu briselsku komesarku Ursulu fon de Lajen, koja nam otima KiM. Dočekuje je jer je dobio saglasnost da pobedi na nameštenim izborima i ostvari cilj koga su mu zadali. Cveće je samo znak poniznosti i licemerja okupacione vlasti namesnika.

Za sve one građane, koji, ipak, i dalje ne razumeju ovo što pišem, evo pitanja koje morate da postavite onima koji vas pozivaju na izbore i koji traže da glasate za njihovu izbornu listu. Pođimo redom: 1. Da li su ispunjeni uslovi za izlazak na slobodne i fer izbore? 2. Da li imate kontrolore na svakom biračkom mestu? 3. Da li ste spremni da javnosti pokažete koliko ste potrošili novca u izbornoj kampanji i ko je finansirao vašu kampanju? 4. Da li kršite Ustav kada izlazite na izbore koji nisu raspisani na Kosovu i Metohiji? 5. Koji je vaš plan za KiM? 6. Da li ste spremni da poništite sve međunarodne sporazume i ugovore koji su suprotni Ustavu, Rezoluciji UN 1244 i Bečkoj konvenciji? 7. Da li podržavate da se donese Zakon o lustraciji za period 1990 - 17.12.2023. g, kojim će se zabraniti bavljenje javnim poslovima svima koji su bili u politici od 1990. do 2023. godine? 8. Da li podržavate da se donese Zakon o poreklu kapitala i Zakon o konfiskaciji imovine nastale u periodu 1990 - 2023.godine? 9. Da li podržavate da se donese Zakon o reviziji privatizacije, stečajeva, dokapitalizacije i restrukturiranja? 10. Da li podržavate da se prekine poguban put Srbije u EU? 11. Da li podržavate da se prekine saradnja Srbija sa NATO paktom? 12. Da li podržavate da se zabrani rad stranaca u državnim institucijama i da se svi migrannti vrate u zemlje iz kojih su došli? 13. Da li Srbija treba da uđe u BRIKS? 14. Da li Srbija treba da uvede sankcije Rusiji? 15. Da li podržavate da se zabrani finansiranje iz budžeta političkih stranaka? 16. Da li podržavate da se za veleizdaju države uvedu najstrože zakonske kazne? 17. Da li ste spremni da pohapsite sve političare, tajkune i kriminalce, koji su prekršili zakon? 18. Da li podržavate da Narodna Skupština ima 72 poslanika? 19. Da li podržavate da se zabrani profesionalno bavljenje politikom duže od dve godine? 20. Koji je vaš ekonomski program? 21. Kako planirate da vratite dugove? 22. Da li podržavate da se platni promet vrati u jedinstvenu Državnu instituciju za platni promet i da se Ustavom garantuje očuvanje gotovine u plaćanju? 23. Da li ste spremni da radite za državu na osnovu procenta od realnog povećanja BDP-a? 24. Da li ste spremni da založite svoju ličnu imovinu kao garanciju da ćete da ispunite vaša predizborna obećanja? 25. Da li se slažete da se uvede obavezno služenje vojnog roka, da se formira Teritorijalna odbrana i Civilna zaštita? 26. Kako planirate da rešite siromaštvo u zemlji? 27. Koji je vaš plan za obračun sa kriminalom i korupcijom? 28. Koji je vaš plan za zaustavljanje odlaska mladih ljudi iz Srbije? 29. Kako planirate da povećate plate i penzije, u kom iznosu i roku? 30. Gde vidite Srbiju do 2028. godine, koliki BDP garantujete da ostvarite i kolika će biti prosečna plata i penzija?

Postavite ova pitanja strankama koje izlaze na nameštene izbore, kada vam odgovore, onda dobro razmislite da li zaista vredi da izađete na izbore i date podršku nekoj izbornoj listi. Najljubaznije vas molim, da pošaljete ova pitanja u izborne štabove stranaka koje izlaze na izbore, da pitate njihove kandidate na tribinama i sve one koji se budu pojavljivali u propagandnim emisijama. Zabluda je da se na nameštenim izborima može da sruši totalitarni i kriminalni režim. Uzurpator je vrlo vešt u služenju Zlu, jer jedino što zna da radi je da manipuliše i svađa ljude. Nastoji sve izborne liste da uvuče u svoju kaljugu Zla i da ih zaprlja, kako bi pokazao da je on jedini koji može da upravlja okupiranom državom. Na vama je da odlučite da li ćete da budete iskorišćeni, izmanipulisani i prevareni. Njegov cilj je da izađe više od 50% birača i da tako potpuno obezbedi toliko potreban legitimitet. Sve će da učini da to postigne. Jedino čega se plaši je organizovani - BOJKOT! To mu je noćna mora. Isto kao i Musoliniju, mnogo većem i značajnijem fašisti i manipulatoru, koji je priznao, navodio sam to kada sam predstvaljao knjigu Antonia Skuratija „Sin veka", da : „Spava malo, loše, ružno sanja: prazne glasačke kutije su njegova noćna mora. Kako se približava 6. april, njegova zabrinutost raste. Ne boji se buđenja opozicionih partija, pa čak ni budenja savesti, plaši se praznine. Njegova avet je masovni neizlazak na izbore, jezivo iznenađenje koje može da priredi blaga aprilska nedelja, izborna nedelja, italijanska nedelja, sa pustim biralištima. Da nema nikoga, da svi budu na moru, u planini, zabarikadirani u svojim dnevnim sobama, da cela nacija, pošto joj je muka od snažne sile kojoj ne uspeva da suprotstavi ništa osim žestokog odbijanja, umesto da izade na ulicu, podigne barikade, otvoreno glasa protiv njega, masovno povuče prenošenje punomoćja na njega. Avetinjska nacija. To je njegov bauk."

Bauk BOJKOTA kruži Srbijom. Zabluda je da treba da izađete na izbore i da precrtate listić, jer je za Uzurpatora najvažnije da vi izađete i tako da namakne legitimitet. Za koga ćete da glasate, njega uopšte nije briga, ima dovoljno mrtvih duša da mu donesu ubedljivu pobedu. O značaju Bojkota pišem u sledećem tekstu. To je moj intelektualni, rodoljubivi i stručni doprinos rušenju totalitarnog sistema lažne predstavničke demokratije, raskrinkavanju manipulacije prevaziđenih političkih stranaka i razobličavanju uloge političkog ološa, koje moramo da se bacimo na smetlište istorije, ako hoćemo da sačuvamo suverenost države i slobodu naroda.

Krug Zla se može jedino da prekine organizovanom POBUNOM naroda.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane