Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag



Druga strana

Kako je nastradao najslavniji srpski naučnik u „diplomatskoj ofanzivi" Tamare Vučić u Parizu

TESLA U SUKNJI I DRUGE PRIČE

Krvno kolo koje se igra već drugu deceniju u Srbiji, dok kolovođa i diktator vrši „egzorcir" i „isteruje" zadnje dinare i evra iz džepova građana, ne tiče se jedne odnarođene klase. Dno koje se dokopalo vrha, zaboravilo je na blato iz koga je poniklo. Zaboravila je to i „prva dama Srbije", Tamara Vučić, rođena Đukanović, pa danas živi kao grofica sa neograničenim imetkom. Doći će „Dan besa" kad će Vučićev „Diznilend" biti srušen kao kula od karata. I neće imati veze sa izborima i raznim „službinim kolonama". Kako je od televizijske novinarke, pristigle u Beograd sa periferije Loznice, gore pomenuta Tamara stigla do „prve dame Srbije", kako paradira po najvećim svetskim centrima, čita napisane govore „prigodnim prilikama", kupuje u najskupljim buticima Njujorka i Pariza, druži se sa talogom iz devedesetih i navodno se bavi „humanitarnim radom" ignoriše istinsku humanitarnu dramu koja se dešava u Srbiji.

Luka Mitrović

Sadašnja (druga) supruga odlazećeg diktatora Aleksandra Vučića, Tamara (rođena Đukanović), kupila je neposredno nakon venčanja stan od 100 kvadratnih metara u kvartu „Belvil" na Novom Beogradu. Kojim novcem, to niko od nadležnih (ne daj bože, tužilaštvo, na primer) nije istraživao. Jer, bivša televizijska novinarka a kasnije zaposlena u Ministarstvu spoljnih poslova, nije mogla od redovnih primanja da ga kupi. Čudno ili ne, ali taj stan od 100 kvadratnih metara nalazi se „vrata do vrata" do one garsonjere veličine 30 kvadratnih metara, vlasništvo Aleksandra Vučića.

U najgorem trenutku u novijoj istoriji Srbije, kad je narod doslovno gladovao i čekao da padnu bombe NATO pakta, Miloševićev režim je Aleksandru Vučiću dodelio stan veličine 118 kvadrata u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu (Yu biznis centar) da ga navodno „otkupi" (1998). Ovaj trosoban stan, na toj lokaciji, danas košta blizu 300 hiljada evra. Kuća sa vinskim podrumom i parkom oko nje, u Jajincima, sada već uveliko poznata kao „okupljalište" Vučićevih poslovnih, političkih i intimnih partnera, javnosti je dobro poznata.

Manje je poznato (i nedovoljno istraženo) da je još 2014. godine, došlo do kupovine takozvane „pametne kuće" sa bazenom, u naselju Boleč, vlasništvo bivšeg francuskog ambasadora u Srbiji, a da se kao kupac (za okruglo milion evra), pojavio Aleksandar Vučić.

Od tada do danas, ostala su otvorenma dva pitanja: da li je ovaj diktator kupio ovu kuću direktno ili preko posrednika, i da li je kupovao za sebe ili za člana svoje familije, kuma ili nekog sebi takođe bliskog?

Kao što je poznato, ovaj samodržac se razveo od sada pokojne Ksenije, njegove bivše supruge, takođe televizijske novinarke, još 2011. godine. Ponovo se venčao sa Tamarom Đukanović u decembru 2013. Pomenuti stan (u vlasništvu Tamare udate Vučić), od 100 kvadratnih metara, kupila je kad je njen sadašnji suprug uveliko prigrabio svu vlast. A, tada je već bilo besmisleno postavljati pitanja, „otkud joj novac".

„Para ima, samo nam treba projekata". Shvatila je to i ova službena udavača iz Loznice. Njen najveći „projekat", brak (službeni) sa Aleksandrom, doneo joj je neograničene mogućnosti. Živi kao Imelda Markos, supruga nekadašnjeg filipinskog diktatora, Ferdinanda Markosa. Ništa manje od toga. Navodno se bavi „humanitarnim radom". A, Radio televizija svakog radnog dana u jutarnjem programu doslovno prosi novac, navodno za potrebe Raško-prizrenske eparhije na Kosovu i Metohiji, tačnije za narodne kuhinja za Srbe, uzgred manipulišući licima napuštene dece. Tako se ni kućni ljubimci u dekadentnom svetu današnjice ne hrane.

Gospođi Vučić nije palo na pamet da „ušeta" u RTS i lično zamoli ovu sramotnu kuću u Takovskoj a preko njih i i Raško prizrensku eparhiju, da ona i njen suprug prilože jedan milion evra za nezbrinute na Kosovu i tako zaustave rad narodnih kuhinja za Srbe ostale na otetoj zemlji.

Umesto toga, odala se ovozemaljskim radostima, putuje, troši na najskuplje stvari, demonstrira svoju narcisoidnu ličnost i doslovno se u tome takmiči sa sebi sličnim Aleksandrom, opsednutim ludakom kome je potrebna „dnevna doza TV obraćanja" ili će već istog dana pasti u komatozno stanje.

Ali, „Prva dama" jaše i dalje, pa je njena parada, od Njujorka, Londona i Pariza, strogo praćena u svim Vučićevim novinama i televizijama. Da nešto, ne daj bože slučajno ne propuste.

To je otišlo toliko daleko, da je Tamara (rođena Đukanović), napravila „savez" sa bivšom novinarkom Vesnom Jugović, starom ratnom huškačicom, koja je doslovno „jahala topove i tenkove" na brdima iznad Dubrovnika 1991, a, kažu dobro upućeni izvori, i ponekog visokog oficira.

Ta i takva Vesna Jugović, „prekrstila" se u Vesnu Da Vinča, ne bi li dobila na „umetničkom dojmu". U međuvremenu se dokopala nekog doktorata, niko ne zna kakvog i koliko je koštao. Je li plaćen novcem ili „uslugom".

Na kriminalan način se dočepala još devedesetih godina licence za izbor Mis sveta u Srbiji i uključila u svaku prodaju gde god je mogla. I tu je bila protagonista brojnih skandala.

Tamara Vučić, rođena Đukanović, prepoznala je u njoj nešto blisko, pa je 15. novembra 2023. godine „podržala" gospođu Da Vinča, u organizaciji jedne skandalozne modne revije u Parizu.

Sve se dešavalo u rezidenciji ambasadorke Republike Srbije u Francuskoj Ane Hrustanović u Parizu, gde je održano nekakvo „sedmo izdanje" modne manifestacije „Serbian Fashion Day", „autorke" dr Vesne de Vinča Jugović (titulom, imenom i umetničkim „dodatkom"), koju je podržala i Tamara Vučić.

Ova navodna modna manifestacija dobila je za ovu priliku naziv „Tesla Fashion", a predstavljene su kreacije (takođe navodno) inspirisane likom i delom Nikole Tesle četiri modna kreatora - Bate Spasojevića, Mladena Milivojević Barona (čuvenog „krojača gaća za Izvršno veće Vojvodine"), Dejana Milosavljevića i Jelene Mandić Urijel („vrlo daljeg" potomka čuvenog inženjera i pronalazača Nikole Tesle).

Sve bi možda i prošlo nekako „ispod radara" da nije „lik" Nikole Tesle na ovoj modnoj reviji dodeljen manekenu koji je imao gej-outfit, tačnije, polu go, sa eksplicitno gej ponašanjem i isto takvom kreacijom koju je nosio.

Ovo je odmah izazvalo reakciju Upravnog odbora Tesla naučne fondacije (TNF) iz Filadelfije, koji je objavio da povlači saradnju sa Vesnom de Vinča zbog zloupotrebe Teslinog lika i dela na reviji u Parizu.

Upravni Odbor Tesla naučne fondacije (TNF) iz Amerike posebnim saopštenjem ogradio se zbog „nedopustive zloupotrebe lika i dela našeg najvećeg naučnika".

„Ovo činimo stoga jer je idejni kreator modne revije, Vesna Jugović, zloupotrebila našu načelnu saglasnost u smislu saradnje, ali nas nije konsultovala, niti rekla kako će izgledati modna revija u Parizu. Ovim putem javno povlačimo poziv i učešće modne revije autorke Vesne Jugović, na konferenciji „U duhu Tesle 2024" koja će se tradicionalno održati 13. januara 2024. u hotelu Njujorker na Menhetnu", pisalo je u saopštenju Nikole Lončara osnivača i predsednika Tesline naučne fondacije (TNF) iz Filadelfije, Amerika.

„Nedopustivo je naime, a o tome svedoče fotografije, da se na modnoj pisti u rezidenciji naše ambasade, pojavi maneken koji stasom i visinom zaista podseća na Nikolu Teslu, a da bude obučen u toga kreaciju sa obnaženim ramenima i grudima, i sa nakitom (ogrlicom). Duboko smo razočarani što je ime, lik i delo Nikole Tesle bilo zloupotrebljeno na reviji mode u Parizu od strane Vesne Jugović, pa se na svaki način ograđujemo od dalje saradnje."

I dok se jedna stara udbaška kreatura sa titulom „Dr" u pratnji i uz „podršku" „prve dame Srbije", odlično zabavljala u Parizu, sprdajući se sa Nikolom Teslom, istog tog dana počela je masovna zamena srpskih automobilskih tablica za one „kosovske", u opštinama gde žive preostali Srbi na Kosovu i Metohiji. Vlada Aljbina Kurtija, 30. novembra je donela odluku da ne vrši „pritisak" nego je produžila na dve nedelje da to Srbi obave, čime će i poslednji tragovi države Srbije na Kosovu i Metohiji prestati da postoje. Ostaće srednjovekovni manastiri, a hoće li ostati Srbi kad se „osveste" šta im je Aleksandar Vučić uradio, veliko je pitanje.

SPC ima „pametnija posla". Predlaže se izgradnja crkve u sred Studentskog grada na Novom Beogradu. Malo su omladinu fanatizovali, treba još.

Vučićevi „aktivisti" ulaze u zgrade, dolaze na vrata građanima, u rukama nose ukradene tuđe lične podatke, uznemiravaju građane i pitaju stvari koje su zakonom zaštićene kao privatne.

Odlučili su da Srbiju vrate u XIII vek po svaku cenu. Jedino u atmosferi mračnog doba se dobro snalaze.

Dva nedavno poginula radnika pala sa skele gradilišta u Nišu, bili su u odmaklim godinama: jedan je imao 71 godinu, drugi 64! To je slika Vučićeve Srbije, surove, podle, podmukle diktature.

Ima li neko da ustane u Skupštini Srbije i kaže Vučiću i njegovim „saborskim zastupnicima" ono što je kazala hrvatska levičarka Dalia Orešković HDZ-u u Saboru Hrvatske: Bando prokleta, platićete za ovo!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane