Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

BOJKOT

Branko Dragaš

Zašto Bojkot? Šta dobijamo Bojkotom? Bojkotom se ništa ne rešava. Ko zagovara Bojkot radi za Vučića. Izađite i glasajte za manje Zlo. Izađite na izbore i bacite kocku, ako ne znate za koga da glasate. Evo, naveo sam neka pitanja i neke tvrdnje koje su dominante u ovim predizbornim prevara sluđenih birača od strane svih političkih stranaka, koje izlaze na izbore i koje se bore da se zadrži postojeći totalitarni politički sistem lažne predstavničke demokratije u raspadanju.

Ako ste pažljivo pročitali moj prošli tekst KRUG ZLA, gde sam naveo zašto ne treba da izađemo na te lažne, nameštene i izrežirane izbore, gde sam objasnio koji je cilj tih prevremenih i iznuđenih od naših okupatora izbora, gde sam pokazao da su izbori neustavni, nezakoniti i nelegitimni, nisu ni slobodni, ni demokratski i ni pošteni, onda mi je ostalo danas, najavio sam u završnici teksta, da objasnim značaj Bojkota. Ostalo mi je još, pred same te lažne izbore, da vas uverim argumentima da ne treba da izađete na takve nameštene izbore, koje organizuje američki okupacioni namesnik. Bojkot je - test inteligencije. Isto kao i - vakcinacija. Koja je najveća manipulacija svetom od 15.avgusta 1971.g, kada je Nikson, dobivši naredbu od Familije, ukinuo zlatni standard i kada je počelo štampanje lažnog dolara bez pokrića. Cilj štampanja lažnog dolara je bilo da se bezvrednim papirom otima prirodna bogatstva ostatka sveta i da se tako Amerika bogati na tuđi račun. Naravno, najviše se obogatila Familija i njeni privilegovani oligarsi.Vakcinacija nije donela toliku zaradu kao štampanje lažnog dolara, samo četiri kompanije Familije su zaradile nekoliko stotina milijardi dolara, ali je ta podla manipulacija i prevara uspela da pokori čitav, kako ga zovu, razvijeni svet, na opšte oduševljenje neonaciste Švaba i njegovog tima za lobotomiranje svetskog javnog mnjenja. To je bio veliki uspeh američkog korporativnog fašizma. Koji se trenutno primirio i koji sprema još gnusnije, podlije i kriminalnije prevare za zastrašivanje i porobljavanje naroda. Danas je dokazano da je sve bila izrežirana obmana, isto kao i predstojeći decembarski izbori u Srbiji.

Interesantno je da nerazvijeni deo sveta i donji slojevi društva, koji se tretiraju od strane malogradžanera da su neobrazovani i glupi, nisu naseli na tu masovnu prevaru i odbili su da se vakcinišu. Drevnim instiktom su nanjušili prevaru. Ostaje nam, posle svega što smo saznali, da postavimo pravo pitanje - ko je neobrazovan i glup?

Bojkot nameštenih izbora je odbrana ljudskog dostojanstva, razuma i prava na slobodan izbor. Bojkotom odbijate da učestvujete u kriminalnom i zločinačkom aktu protiv izdaje i prodaje države i naroda. Nećete da budete saučesnici u zločinu. Nećete da učestvujete u zaveri protiv sopstvenog naroda. Nećete da vas neko pravi budalama i da vas uvlači u veleizdaju države. Odbijate da date legitimitet jednom kriminalnom i totalitarnom sistemu. Odbijate da dobrovoljno prihvatite okupaciju. Bojkotom pokazujemo da razmišljamo svojom glavom i da tražimo da se izvrše suštinske i sistemske promene u propalom i nakaradnom političkom i ekonomskom sistemu. Da li ste čuli nekoga na političkoj sceni da priča ili da se zalaže za promenu političkog i ekonomskog sistema? Niste! Nećete ni da čujete! Njihov osnovni zadatak, zbog čega dobijaju novac i privilegije u društvu, zbog čega i učestvuju na lažnim izborima, sastoji se u očuvanju postojećeg totalitarnog sistema. Ostaje gvozdeni zakon oligarhije. Kurta i Murta se više ne menjaju. Kurta i Murta su dobili saglasnost američkog namesnika da zajedno vladaju i da, konačno, potpuno unište državu i narod. Vi samo treba da izađete na njihove izbore i da tako potvrdite legitimitet ove prevare.

Objasnio sam već nekoliko puta, ali sad, opet, ponavljam, jer ponavljanje je neophodno za buđenje naroda, da šizofrenog Uzurpatora uopšte ne zanima za koga ćete vi da glasate. Oni već imaju dovoljno ukradenih glasova za svoju pobedu. Njima vaši glasovi uopšte nisu potrebni. Važno im je samo da izađete na izbore i da tako, svojim izlaskom, potvrdite da je sve legalno i legitimno. To političkom ološu vlasti i opozicije treba, jer oni prihvataju svaku odluku američkog namesnika, koji odlučuje ko će da uđe u Skupštinu i da bude koristan idiot za veleizdaju Srbije. Fotografija sa večere prozapadne opozicije sa američkim ambasadorom, gde su vodeći opozicionari zadivljeni, ozareni, nasmejani i presrećni što se nalaze u tako moćnom društvu, nikoga razumnog ne bi iznenadila, jer znamo kakve sve bitange i nitkovi čine tu grupaciju, da večera nije održana kod američkog ambasadora u - Zagrebu. Nije, dakle, dovoljna samo podrška američkog ambasadora u Beogradu, nego mora da se dobije i podrška američkog ambasadora u Zagrebu, koji je, pretpostvljam, nadređen ovom zajapurenom blentonji u Beogradu. Morate zaista da budete politička skotina, protuva, hohštapler, bednik i gnjida da otputujete u Zagreb, da sednete na tu Judinu večeru i da pristanete da se, nasmejani i ozareni, fotografišete, baš u inat tom primitivnom, porobljenom, krezubom i glupom narodu, kojim hoćete da vladate. Izlaskom na ovakve izbore, vi, gospodo drugovi, dobrovoljno prihvatate i priznajete okupaciju. Bojkot je vaš otklon od te izdaje. Bojkot je vaša pobuna protiv okupacije. Bojkot je vaše nepristajanje da vas prave budalama. Bojkot je naš jedini način da se odupremo prevari i izdaji.

Koje su posledice Bojkota? Razmotrimo dva moguća scenarija. Pretpostavimo da, u ovim nemogućim uslovima potpune cenzure medija i izdaje intelektualaca, batinaškog nasilja i potkupljivanja birača od strane Uzurpatora, naš Bojkot, ipak, uspe. Recimo, građani se oslobode straha i shvate, sami od sebe, sve što sam u ova dva teksta napisao, pa odluče, čuvajući svoje ljudsko dostojanstvo, da ne izađu na lažne izbore. Tako 60% građana bojkotuje cirkus izbore. Šta se time dobija? Vlast i opozicija će proglasiti da su izbori uspeli, mada su dobili politički nokaut, koji ih je bacio na pod i izbore učinio nelegitimnim. Nedemokratski i štetni zakon, može da izađe Uzurpator i njegova familija na izbore, dozvoljava im da se prave blesavi, da proglase veliku pobedu i da odmah počinu da formiraju veleizdajničku Skupštinu i Vladu, uz veliku podršku posramljenih komesara EU i američkog namesnika iz Zagreba. Svi oni omalovažavaju izbornu volju građana i vrše političko nasilje, kako kriminalna vlast, tako i ostrašćena opozicija, praveći se da se ništa važno nije dogodilo i da Srbija ne sme da stane na putu veleizdaje.

Sledećeg dana posle izbornog poraza vlasti i opozicije, mora da počne organizovanje građana za odbranu njihove političke volje. U organizovanju građana učestvuju svi oni koji nisu učestvovali na lažnim izborima. Tako u jednom danu imamo izvršenu lustraciju. Toliko potrebna lustracija je izvršena prirodnim putem i svi politički akteri, koji su bili na lažnim izborima, moraju da budu bačeni na smetište istorije. Prethodno, naravno, moraju da budu pohapšeni, sudski procesuirani i da im se zakonski oduzme oteti kapital od države i građana. Političko organizovanje građana, koji nisu izašli na izbore i koji su demokratska većina za nove promene u društvu, mora da se izvrši za nekoliko dana, što je apsolutno moguće, jer su građani postali svesni da su političke stranke vlasti i opozicije velika prevara.

Cilj političkog organizovanja građana mora da bude izlazak na ulice i mirno demonstriranje da se odbrani njihova izborna politička volja. Svi koji nisu izašli na izbore, masovno izlaze na ulice i postavljaju Ultimatum vlasti i opoziciji. Stotine hiljada ljudi na ulicama daje rok od 48 sati Uzurpatoru da se ispuni jedini zahtev - smena vlasti i opozicije i uvođenje Prelazne vlade stručnjaka na godinu dana, koja će da pripremi prve slobodne i poštene izbore u Srbiji. Nakon isteka Ultimatuma, organizuje se Generalni štrajk. Cilj Generalnog štarjka je da čitava Srbija stane do ispunjenja Ultimatuma. Građani ne napuštaju ulice i organizuju se slobodne tribine, gde mogu da govore svi koji su zabranjeni, gde mogu da govore svi koji imaju nove političke ideje i rešenja, gde se organizuju narodne kuhinje, koncerti i pozorišne predstave do ispunjenja Ultimatuma. Istovremeno, na aplikaciji Direktna demokratija - Prelazna vlada stručnjaka organizuje se glasanje za sve državljane iz zemlje i rasejanja, koji biraju 550 stručnjaka za novu vladu. Svi stručnjaci dostavljaju svoju radnu biografiju, na osnovu koje se biraju najbolji za Prelaznu vladu. Posle nekoliko dana Generalni štrajk će primorati i vlast i opoziciju da prihvate uspostavljanje Ustavotvorne skupštine i Prelazne vlade stručnjaka. O njenom radu i programu sam sve napisao poslednju deceniju. Imamo ljude i imamo rešenja za spas Srbije. Potrebna je samo kritična masa građana na ulicama, koji će da odbrane svoje većinsko iskazano demokratsko pravo.

Drugi scenario, koji je verovatniji, jer je manipulacija, korupcija i nasilje ogromno, strah ucenjenih birača još veći, izdaja opozicije i intelektualaca biblijska, podrazumeva da režim namesti da je izašlo na izbore, recimo, 55% građana i da je Uzurpator ubedljivo pobedio. Uzurpator tako dobija lažni legitimitet i počinje veleizdajnički proces priznanja Kosova i uvođenja sankcija Rusiji. Sve to mora da se obavi do leta sledeće godine. Međutim, smatram da postoji politički kapacitet da se sve to spreči i da se sruši velizdajnički režim. Dva su faktora presudna da se to ostvari: unutrašnji i spoljni. Unutrašnji faktori su: svađa Uzurpatora i prozapadne opozicije oko formiranja Vlade, gubljenje vremena na koalicionim dogovorima i pregovorima, kolaps finansija, galopirajuća inflacija, poljuljan kurs dinara, sve više štrajkova nezadovoljnih građana, rast socijalne bede i pad životnog standarda sve većeg broja građanja, rast kriminala i nasilja u okupiranom društvu. Spoljni faktori su: sve veći sukobi u SAD oko predsedničkih kandidata, kolaps finansija, dedolarizacija, inflacija, recesija, pad dolara, finansijski slom EU, pad ekonomije, rast nezaposlenosti, rast kriminala, migrantska kriza, socijalni neredi na ulicama, bankrot pojedinih EU članica, izlazak nekih država iz EU, raspad EU, pobeda suverenista i nacionalista u Evropi, pobeda Rusije u Ukrajini, izlazak Rusije na Dunav i međunarodna mirovna konferencija Velikih sila o podeli Balkana.

Presudno će biti za promene u Evropi, koja će se osloboditi američkog nadzora, pobeda Rusije u Ukrajini. Spoljni faktori nam, dakle, svi idu na ruku i zbog toga moramo da smenimo vlast i opoziciju, jer oni ne razumeju šta se u svetu događa i dalje veruju u propale evropske vrednosti i političku moć bankrotirane Amerike. Ne treba nam ničija pomoć da se oslobodimo političkog ološa vlasti i korumpirane opozicije. Moramo sami da osvojimo slobodu. Svako ko nam bude ponudio da će nas on osloboditi, to je velika prevara. Oni koji nam donose i poklanjaju slobodu su naši novi gospodari. Nećemo gospodare! Hoćemo da povratimo izgubljenu nezavisnost i da sami upravljamoi našom državom. Moramo da uspemo, jer branimo budućnost našeg pokolenja. Ne smemo da izneverimo naše hrabre pretke, koji su ginuli za našu slobodu. Ne smemo da izdamo naše potomke, jer oni nisu krivi što smo bili kukavice i mekušci.

Kako da počnemo? Ako 45% građana nije izašlo na izbore i ako je od toga 35% probuđenih i svesnih građana, koji nisu hteli da učestvuju u izbornoj prevari i nisu hteli da budu saučesnici u veleizdaji, onda je to ozbiljna politička snaga koja traži da se organizuje, poveže i da dela. Nakon lažnih izbora sve maske su pale. Lažni izbori su Čistilište, koje će izbrisati iz političkog života sve one koji su izašli na nameštene izbore. Otvoren je politički prostor da se odmah organizujemo i da napravimo moćnu političku grupaciju, koja neće biti politička stranka, koja neće imati nikakve lidere i vođe, koja će biti noslilac nove političke ideje Direktne demokratije i Prelazne vlade stručnjaka. Naš cilj mora da bude - oslobađanje od okupacije.

Slobodu mogu da nam donesu samo - novi ljudi! Stručni, pošteni, radni i požrtvovani rodoljubi, koji su sposobni da spase Srbiju od dalje propasti. Ljudi koji nikada nisu bili u profesinalnoj politici, koji nisu zaraženi političkim slepilom, sujetom, pohlepom i ludilom. Mi imamo takve ljude. Oni su se povukli, jer neće da se uprljaju u političkom svinjcu. Kada napravimo novu političku platformu za sistemske promene u Srbiji, ti ljudi će konkurisati da učestvuju u organizovanoj i sistemskoj promeni politike u Srbiji. Politička platforma će da omogući građanima da direktno, preko aplikacije koja koristi blok čejn tehnologiju, glasaju za najbolje naše stručnjake iz zemlje i rasejanja. Platforma nam omogućava da dobijemo najbolje stručnjake za Prelaznu vladu stručnjaka. Treba nam 550 top menadžera stručnjaka sa velikim radnim iskustvom, koji će, zajedno sa 10.000 mladih stručnjaka od 25 do 40 godina, da bude podrška brzim sistemskim promenama u društvu. Cilj nam je Duhovni i ekonomski preobražaj Srbije. Duhovni preobražaj znači da se u društvo vrate moralna načela, da se obnove sve uništene institucije u državi, da se pročiste od prljavog taloga Politika, Mediji, SANU, Univerzitet i SPC, da poštenje, rad, štednja i rodoljublje postanu načela funkcionisanja novog društva. Ekonomski preobražaj znači da za pet godina prosečna plata u Srbiji bude 4.000 evra i da prosečna penzija bude 2.200 evra, da nema beskućnika, prosjaka i migranata, da zaposlimo 3,5 miliona građana, da BDP bude 500 milijardi evra i da iz sveta vratimo 1,5 milion naših sunarodnika, koji su pobegli u svet od pohlepnih i pobesnelih političkih dripaca na vlasti i opoziciji.

Novi politički pokret mora da podigne energiju za MOBU, kojom ćemo, svi zajedno, složno, s puno ljubavi, da izgradimo temelje naše nove Srbije. Sve to možemo i moramo da uradimo. Organizujemo se za MOBU. Dobrom organizacijom, upravljanjem i strategijom možemo da ostvarimo sve naše planove. Važno je danas da što više ljudi prihvate BOJKOT. To je početak spasa Srbije.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane