Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Može li se mafiji iz srpskog pravosuđa stati na rep? (281)

Zaštita režimskih ubica i lopova

Srpski sudovi još donose presude „U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Sprega izvšne vlasti, tužilaca i sudija zasniva se na korupciji i kriminalu, kojom neskriveno upravlja Aleksandar Vučić.

Vladimir Molotok

Federalni istražni biro (FBI) podneo je federalnom tužiocu prijavu, koju je on prihvatio, optužujući Hantera Bajdena, sina predsednika Sjedinjenih Država Džozefa Bajdena, da je izvršio više krivičnih dela, a preti mu kazna zatvora od 17 godina.

Porota je potvrdila optužnicu kojom se g. Hanter sumnjiči za utaju poreza i druge krivične prestupe. Pred odborom američkog Kongresa u toku je postupak protiv predsednika Bajdena, sina Hantera i njegovog brata. Kongres vodi ozbiljnu istragu i može izreći stroge kazne, ako im dokaže krivicu. A FBI je prikupila pisane dokaze i protiv bivšeg predsednika SAD-a Donalda Trampa, vode se krivični postupci. Vrhovni sud Sjedinjenih Država odbacio je tužbu Bele kuće i Demokratske stranke da se gospodinu Trampu zabrani kandidatura za novi predsednički mandat!

Sjedinjene Države su, dakle, još uvek institucionalna država, u kojoj ni predsednici, sa inače jakim ovlašćenjima, nisu iznad zakona!

Državni tužilac savezne države Teksas podigao je tužbu protiv farmaceutske kompanije „Fajzer" proizvođača vakcina protiv „Covida", koja je miljenica moćnika Duboke države Sjedinjenih Država, ocenjujući da je vakcinom, koja nije ispravna, usmrtila i ugrozila živote i građana države Teksas. Oštećene građane tužilac je uputio da i oni podnesu tužbe.

FBI hapsi i senatore i kongresmene iz Demokratske stranke!

Kada je međunarodna istraživačka mreža objavila dokumenta, pod nazivom „Panamski papiri", u njima je pomenut i tadašnji kancelar Austrije Sebastijan Kurc. On je odmah podneo ostavku, i otišao u Sjedinjene Države, „trbuhom za kruhom". Tužilac se uvredio pa je naredio da se vrati u Beč, jer ga čeka suđenje u kojem će dobiti najmanje tri godine zatvora!

Evropska tužiteljka Laura Koveši pohapsila je visoke funkcionere Evropskog parlamenta, zbog korupcije.

Države u kojima se dosledno poštuje zakon od odgovornosti nisu izuzeti ni najviši nosioci javne vlasti.

Primera radi, bivši premijer Hrvatske Ivo Sanader, koji je preporodio državu, osuđen je zbog korupcije na višegodišnji zatvor.

U akciji policije, sprovedene u saradnji sa Europolom, uhapšeni su i heroji domovinskog rata. General Đuro Dečak, koji je postavio veliki broj sudija i tužilaca, uhapšen je zbog pranja novca - mita.

U akciji „Familija" zatvora su se spasli samo oni koji su utekli u Srbiju. U njoj su oni zaštićeni kao beli medvedi.

Od kada je zauzeo busiju na mestu prvog zamenika premijera i ministra odbrane, srpski diktator Aleksandar Vučić je, sa obe ruke, prigrlio najviše tužioce i sudije!

Zadržao je na mestu tužioca za organizovani kriminal Miljka Radisavljevića omogućivši mu da zatre tragove velikih predmeta korupcije! Miljka je, po isteku mandata ispratio sa svim počastima, kao i njegovu ljubavnicu Snežanu Malović, dotadašnju ministarku pravde. Ostavio im je brojno policijsko obezbeđenje da njih i njihovu imovinu i stanove danonoćno čuva! Ostavio je i njihove račune u SAD-u.

Zagorka Dolovac, travestit, još je na funkciji Javnog tužioca Srbije (14 godina, u trećem mandatu), koja od sebe ne pušta glasa! Ona „otmeno" ćuti na sva zlodela Vučića, i njegovog kartela! Oglasi se samo da preko saopštenja osudi tužioce koje žele da dosledno primenjuju zakon, a revnosnije tužioce je nazivala kretenima!

Nemušta tužiteljka Zagorka Dolovac je oličenje srpskog pravosuđa. Žmuri na oba oka, na sve kriminalne afere, a jezik razveže tek kada se od nje zatraži da potvrdi da su grešnici iz vrha vlasti „dobri momci".

Ministra pravde u Sjedinjenim Državama i direktoa FBI-a postavlja predsednik. Ali, ministar pravde je naložio državnom tužiocu, kojeg on postavlja, da ispita navode iz prijave protiv predsednika Bajdena, njegovog brata i i sina Hantera. Direktor FBI-a naložio je agentima da izvrše pretres porodične kuće predsednika SAD-e, na njegovom imanju i zapleni dokaze.

Predsedniku Bajdenu nije palo napamet da zbog toga smeni ministra pravde, državnog tužioca ili direktora FBI-a. Oni su samo vršili svoju dužnost, postupali su po zakonu!

Kao prvi zamenik premijera, srpski diktator Aleksandar Vučić tvrdo je obećao Evropskoj komisiji da će nova Vlada, preko nadležnih organa, ispitati sporne 24 privatizacije. Formirao je komisiju, na čelu sa direktorom, a potom je smenio vođu tima MUP-a Srbije Bogdana Pušića.

Istraga nikada nije završena. Magazin Tabloid je objavio fotografiju Stevana Nikčevića, tek smenjenog direktora SDPR-a Jugoimort, koji je u zgradu Vlade Srbije ušao sa povećom tašnom, a izašao bez tašne. Ostavio je u kabinetu 50 miliona dolara, a sutradan je postavljen za državnog sekretara u ministarstvu kojim je rukovodio Rasim Ljajić.

Gospodin Nikčević je kao direktor državnog preduzeća sa Draganom Šutanovcem, prodajući vojnu opremu i oružje, prigrabio stotine miliona dolara.

Od tada je Vučić povećao tarife. Magazin Tabloid je objavio svedočenje tadašnjeg Vučićevog bliskog savetnika Vladimira Cvijana, da je od tada odbeglog Darka Šarića, optuženog za trgovinu narkoticima, uzeo preko 500 miliona, prebačenih na račune na Malti, da gospodin Šarić dobije 10 godina i da kaznu izdržava u posebnim uslovima. Prevaren je, kao i svi drugi. Aleksandar Vučić je svakog prevario, i svakog je surovo kaznio, ko se protiv njega pobunio.

Vladimir Cvijan je brutalno ubijen i tajno sahranjen.

Istraga nikada nije sprovedena!

Srpski diktator nije dozvoljavao tužiocima ni policiji da rade svoj posao.

Inspektor PU Beograda Dejan Jović koji je vodio istragu Cvijanovog ubistva uhapšen je. Viši sud u Beogradu, sudija Zoran Ganić, oslobodio ga je od lažne optužbe, ali su ga umrli za vreme korone!

Stradali su i Vučićevi bliski saradnici Saša Mirković, koji je iz egzila optužio Vučića za teške kriminalne prestupe, kidnapovan je i osuđen na zatvorsku kaznu. A Mirković je tužio Višem sudu u Beogradu da mu je Vučić dužan nekoliko stotina hiljada evra, koje mu je pozajmio.

Morao je g. Mirković da Vučiću poljubi ruku i da bude lojalan. Slično je prošao i novinar Dejan Anđus, drug iz razreda, kada je počeo da priča o Aleksandrovim odnosima u porodici. Nakon što je u zatvoru potpisao zakletvu na večnu vernost, Anđus je oslobođen i danas telali, veličajući Aleksandra Vučića.

Kada je otkriveno da je Andrej Vučić brat po majci Aleksandra, preko firme Asomacum oprao desetine miliona evra, premijer Srbije je javno ustao u odbranu Andreja, tvrdnjom da je neko falsifikovao njegov potpis i da mu je „ukraden identitet".

U Privrednom sudu u Beogradu su potvrdili da je Andrej lično otvorio firmu i potpisivao naloge o prebacivanju novca. U postupku gašenja firme, smenjen je sudija koji je zadužen predmetom.

Za opranih 20 miliona dolara u SAD-u bi brat predsednika Vučića dobio 30 godina zatvora. Najmanje. Priča o „krađi identiteta" predsednikovog polubrata ostala je samo priča.

Godine su prolazile i Aleksandar Vučić je počeo da pelješi kreditne linije, fondove, da rasprodaje resurse, da pomoć i donacije prebacuje na svoje račune. Ušao je u veliki kriminal, Srbija je postala narko država!

Tužilaštvo i policija su morali da ćute. Glavna tužiteljka Zagorka Dolovac je čak i odlikovana najvišim ordenom koji Francuska dodeljuje stranim državljanima. Sa milijardama dolara i evra, Vučić je poslovao sa Emiratima, Turskim predsdnikom, sa kineskim biznismenima. Bio je miljenik nemačke kancelarke Angele Merkel..

I postojao je sve luđi i osorniji.

Obaveštajna zajednica je u maju 2019. godine pozvala tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića sa saradnicima. Primljen je na najvišem nivou, gde su mu predočeni i dokazi o surovosti Vučića i njegovih kartela.

Ministar je obećao saradnju i po povratku u zemlju pokušao je da izađe u susret zahtevima Obaveštajne zajednice. Međutim, tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić tada nije hteo ni da čuje za pokretanjem postupaka.

Tadašnji ambasador SAD-a Entoni Godfri pozvao je ministra Stefanovića, zahtevajući da oda sadržinu njegovih razgovora sa direktorima FBI-a, DEA, Agencije za sprečavanje pranja novca. Godfri je pretio ministru hapšenjem, ako „razveže jezik".

Gospodin Stefanović ga je, ipak, razvezao kada je, kao ministar odbrane, išao u zvanične posete u Moskvu, Berlin, Peking.

DEA je uspela da bankrotira srpske narko kartele.

Krug oko srpskog diktatora počeo se stezati. Otišla je Merkelova, Kurc, Makronu su stavili do znanja da je preterao, smenjeni su evropski komesari!

Vučić je stajao iza svakog, iole većeg kriminala. Amnestirao je Sinišu Malog, više puta. Naredio je da Mali i tadašnji predsednik Opštine Obrenovac budu oslobođeni zbog propusta u poplavi koja je u Obrenovcu odnela nekoliko stotina života. Sinišin brat Predrag - Peđa nerazdvojan je drug Vučićevog polubrata Aleksandra. Peđa je uništio život Ani Brnabić, jer je u pijanom stanju krvnički pretukao Anu, koja više nije mogla da rodi.

Amnestirao je Sinišu Malog oko rušenja Savamale, zbog „Beograda na vodi", kojom prilikom je usmrćen noćni čuvar. Oslobodio je Malog kada se otkrilo da je planirao doktorat.

„Nije kriv, to ja kažem i ništa mi ne možete" poručio je Vučić. Oslobodio je Sinišu kada je otkriveno da u Bugarskoj ima 24 stana, koje je dobio od provizije.

Kada su svetslost dana ugledali „Panamski papiri" opet je amnestirao grešnog ministra.

„Nije kriv", rekao je, a tužilaštvo je ćutalo.

Ministra Gašića je amnestirao kada je pao helikopter koji je po najgorem nevremenu prevozio bebu, njenu majku, lekara i mehaničare na VMA. Helikopter nije smeo da leti po takvom vremenu, ali je ministar izdao naredbu. Letelica se srušila, sedmoro ljudi je poginulo.

„Kriv je pijani Meho" - siktao je Vučić.

Istrage nije bilo, osim one interne koju je sprovelo vazduhoplovstvo. Gašić je optužio tadašnjeg ministra Zlatibora Lončara da ga je nagovorio da izda nalog pilotu helikoptera. Dakle, krivica je evidentna. Kako Gašića, tako i Vučića.

Od Rio Tinta Vučić je uzeo avans od milijardu evra.

Ovih dana je u Beču Vladimir Beba Popović tražio povraćaj novca. Ana je slegala ramenima, da od posla nema ništa, a gazdi su blokirani svuda računi!

Da bi sačuvao novca za teške dane, Vučić je svoju službenu suprugu Tamaru poslao u Sjedinjene Države, u Pariz, da na svoj račun stavi nešto novca - desetak miliona.

Grešni Porfirije, patrijarh srpski, pokušava da preko SPC prenese posumićenom Aleksandru novac u Argentinu!

Dakle, iza Vučića je ostalo stotine mrtvih. U zatvor je Više tužilaštvo u Beogradu poslalo stotine građana, pod optužbom da su „ugrožavali bezbednost predsednika Vučićča". Neki su i umoreni u zatvoru.

Vučić više nikom nije potreban. Završio je sve prljave poslove, koji su od njega traženi. Iza sebe ostavlja tužioce i sudije koji će morati da polože račune za teške zloupotrebe, za lažne otužbe i osude.

Šta očekuje Javni tužilac Srbije Zagorka Dolovac?

Šta čeka Jasminu Vasović, predsednicu Vrhovnog suda Srbije, Duška Milenkovića, predsednika Apelacionog suda u Beogardu, V.D. predsednika Višeg suda u Beogradu i Nenada Stefanovića, već zloglasnog tužioca Višeg tužilaštva u Beogradu?

Srpski tužioci, predsednici sudova i veći broj sudija, opijeni vlašću i „odrešenim rukama" telefonom su ugovarali poslove, nameštali procese, uzimali novac.

Ove ništarije, niske bezbedonosne kulture, snimljene su u kriminalu i čekaju ih procesi.

Preko sistema „Libra" stranci su imali uvid u sve tokove predmeta. Poslednjih godinu dana više od deset tužilaca i 15 sudija iz Srbije, beležilo je šta se u tužilaštvima i sudovima priča, ko namešta predmete, ko je u „poslu" sa advokatima i tajkunima.

Po Vučićevom javnom i neskrivenom pozivu uhapšeni su Miroslav Mišković, njegov sin Marko, te Dragoslav Kosmajac. Oni su pravosnažno oslobođeni krivice i država će Miškovićima morati da plati desetine miliona odštete. Kosmajac je umoren za vreme kovida.

Čemu se nadaju tužioci i sudije koji su uhapsili na stotine građana, osuđivali ih po Vučićevim nalozima, da bi on iznudio novac, neke zastrašio ili likvidirao.

Da li još neko iz centara moći stoji iza njegovih nedela? (Pr) osudite sami.

A 1

Nastavljena tortura nad Brkićem

Vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu produžilo je 8. decembra kućni pritvor glavnom uredniku Magazina Tabloid do 8. marta 2024. godine.

Milovan je uhapšen 8. maja, a iz Okružnog zatvora je prebačen u kućni pritvor 13. septembra, kada je Apelacioni sud ukinuo presudu Višeg suda u Beogradu kojom je Brkić osuđen zbog „pozivanja na nasilno obaranje ustavnog poretka" na godinu dana i dva meseca, koliko je mandat Vučića na funkciji predsednika Srbije.

Apelacioni sud je ukinuo presudu i naložio da sud utvrdi da li je Milovan znao da ga snimaju novinari i da li je dao pristanak, jer, konstatovao je sud, bez umišljaja se ne može izvršiti ovo krivično delo.

Od 13. septembra, teško bolestan, Brkić je u kućnom pritvoru, sa dozvolom da može sat vremena da provede ispred zgrade u kojoj stanuje.

Tužilac Ljiljana Komnenović pokušala je da obezbedi dokaz koji traži Apelacioni sud, uputila je nalog uredniku YouTube kanala da joj dostavi ime lica koje je snimalo Brkićev razgovor sa nepoznatim čovekom. On je rekao da Milovan nije znao da je u direktnom prenosu, koji je vršen mobilnim telefonom.

Dakle, umesto da povuče optužni predlog, tužilac je nastavila krivični postupak. Suđenje je sudija Agatonović zakazao za 4. decembar, na koje nije pozvao branioce okrivljenog. On je izabran za sudiju Apelacionog suda u Beogradu ali je zakazao suđenje za 22. januar! Za 50 dana.

Tada će ga odložiti jer tužilac nije podnela nikakve predloge za izvođenje dokaza. Predsednik Višeg suda u Beogradu Dragan Milošević je u razgovoru sa zamenikom predsednika Apelacionog suda potvrdio da će Brkića držati u kućnom pritvoru dok je Vučić na vlasti, ili dok ne umre!

Samo lekove Milovan mesečno plaća 40.000 dinara, a izložen je suđenjima u drugim predmetima za naknadu štete, zbog tekstova koji objavljuju autori.

Da podsetimo da iza pokušaja ubistva urednika stoji ministarka pravde Maja Popović, njen suprug Rastko, zamenik predsednika Apelacionog suda i Duško Milenković, predsednik tog suda, koji je kum sudije Dušana Agatonovića, koji je osudio Brkića, kao i viši tužilac Nenad Stefanović.

Ova pravosudna hobotnica čuva Vučićev kartel, a proganja do smrti one koji kritikuju njegova zlodela.

Pozivamo građane, čitaoce i kolege, da se solidarišu sa nama. Podsećamo da je bivši Brkićev zamenik Milan Malenović proveo šest meseci u pritvoru i da je umro od posledica hapšenja.

Magazin Tabloid se štampa u Podgorici, a svi autori su izloženi teškom progonu.

Milovanu je uskraćena bolnička nega. Kako to sud objašnjava da novinar u 67. godini života i teško bolestan, može „ponoviti krivično delo", koje ne postoji!

A 2

Eskadron smrti

Za razliku od Hantera Bajdena, Vučićev sin Danilo je zaštićen. Još uvek.

Veljko Belivuk je javno, na sudu, priznao da je za Vučića radio prljave poslove, da je podmetao oružje u Jovanjici, da Vučić optužuje opoziciju. Da je premlaćivao građane u štrajku, po Vođinom nalogu, da je Danilo bio njihov drug koji je bio snjima u poslu, da zna ko je ubio Olivera Ivanovića.

Tužilaštvo nije sprovelo istragu!

A 3

Jovanjica

Po nalogu tužioca Stefanovića vodi se istraga i hajka protiv inspektora gradske policije koji su otkrili plantažu Jovanjica.

Vučićeva kamarila pokušava da dokaže da su inspektori kontirali slučaj, samo da optuže Andreja Vučića. Specijalno tužilaštvo i dalje vodi slučaj koji se opstruiše, a Predrag Koluvija je na slobodi.

Zato viši tužilac Stefanović, blizak srcu i duši Aleksandru Vulinu, montira aferu policajcima, da su, navodno, tukli optužene dilere drogom

DEA, koja je tražila hapšenje vlasnika plantaže, čuva zaštićenog svedoka Sašu Vujića, bivšeg pripadnika Vojne obaveštajne službe, koji je, po naređenju vodio bezbednost najveće plantaže marihuane u Evropi.

Hoće li dozvoliti da stradaju pošteni policajci.

Kako stati na red razularenom tužiocu Nenadu Stefanoviću?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane