Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Požarevac

Polupismeni, neradnici i nestručni hoće da vladaju požarevačkom poštom

Buđenje pacova

Srce požarevačke pošte, Bane Spasović od 365 dana u godini, pola godine je na bolovanju, rehabilitaciji i godišnjim odmorima. Ali zato su mu puna usta kritike na rad pošte, a u JP Pošta ga je zaposlio još kao mladog socijalistu nekadašnji direktor Savić. Bane je krenuo kao mladi socijalista, pa prešao u DSS, gde je upoznao kolegu Bobana Boki Stanojlovića. Oni su jako prisni prijatelji još od davnina kada su sedeli u plavoj zastavi sa zamagljenim staklima od velike prijateljske priče na vrh Čačalice. Treba poštovati takvo prijateljstvo koje traje decenijama. Siva eminencija pošte je buduću penzioner Dragan Beara, bio je u vreme demokrata direktor požarevačke pošte, pa je tu izbila jedna gradska afera sa koleginicom D. L. i jedva je izvukao živu glavu od njenog muža.

Mersiha Hadžić

Družina iz sindikata Nezavisnost, pokušava da vlada požarevačkom poštom kao da je to njihovo privatno vlasništvo?

Predsednik Granskog sindikata saobraćaja i telekomunikacija „Nezavisnost" Aleksandar Titović je jako blizak sa genitalijom, odnosno sa direktorom JP "Pošta Srbije", Zoranom Đorđevićem. Đorđević i Titović se i privatno druže, a navodno Titović potajno podržava SNS. Titovićev sin Ilija je zaposlen u požarevačkoj pošti, a Đorđevićeva je želja da ga postavi za direktora požarevačke pošte. Inače, Ilija Titović sa sumnjivom diplomom fakulteta završenog u isturenom odeljenju u Velikoj Plani je avanzovao u rukovodioca u požarevačkoj pošti. A nikako mladi Titović da nam odgovori gde je završio fakultet, a za tatu znamo da je diplomirani menadžer i da roštilja sa odlazećim direktorom Zoranom Đorđevićem. Aca Titović je veoma prisan sa koleginicom S. P. koja radi u požarevačkoj pošti, a ta povezanost traje više od dve decenije.

Pored ovih akademaca je i Dalibor Miljković, staklorezac - menadžer, kome je partija poklonila mesto rukovodioca u pošti. On je bivši član gradskog veća, naprednjak, a sada je najveća ugledna radio Mileva u pošti. Završio je neki privatno - egzotični fakultet... malo staklorezac, malo rukovodilac, a preko partije i privatne diplome postao je rukovodilac, a stalno su oko njega koleginice iz SNS. Svu trojicu povezuju privatne diplome i isti sindikat.

Aca Crnogorac koji pripada kučevačko-crnogorskom kriminogenom miljeu je smenio upravnika pošte u Kučevu, Vladimira Stojanovića. Na mestu Vladimira Stojanovića postavio je preko svojih veza i genitalije, svoju prijateljicu Ljiljanu Živanović za upravnika koja je završila neki privatni fakultet, a kako kažu radnici, veoma je osvetoljubiva, jer poštari koji su štrajkovali, prebacuje ih po kazni po selima, dok je jedan poštar dao otkaz zbog nje. Kako kažu radnici, nije ona za tu poziciju, nema je na poslu i veoma je aljkava. Takođe je i u sindikatu "Nezavisnost" kod Titovića. Izgleda da svi napreduju koji mogu da dobace do genitalije, Ace Crnogorca i koji su dobri sa Titovićem.

Srce požarevačke pošte, Bane Spasović od 365 dana u godini, pola godine je na bolovanju, rehabilitaciji i godišnjim odmorima. Ali zato su mu puna usta kritike na rad pošte, a u JP Pošta ga je zaposlio još kao mladog socijalistu nekadašnji direktor Savić. Bane je krenuo kao mladi socijalista, pa prešao u DSS, gde je upoznao kolegu Bobana Boki Stanojlovića. Oni su jako prisni prijatelji još od davnina kada su sedeli u plavoj zastavi sa zamagljenim staklima od velike prijateljske priče na vrh Čačalice. Treba poštovati takvo prijateljstvo koje traje decenijama. Siva eminencija pošte je budući penzioner Dragan Beara, bio je u vreme demokrata direktor požarevačke pošte, pa je tu izbila jedna gradska afera sa koleginicom D. L. i jedva je izvukao živu glavu od njenog muža. Sada je savetnik koji drži sve konce u svojim rukama, ne izlazi iz kafića, a ima i privatnu firmu. Ali, on i dalje nju forsira da postane neki savetnik kada ode u penziju za par meseci godinu dana. A ona je, kako kažu, neupotrebljiva, završila je uz rad neku Visoku školu u Blacu sa šaltera popela se gore na prvi sprat, a ponaša se kao da je svaki dan na modnoj pisti.

Bez SNS kadrova, nema boljitka u Požarevcu

Tanja Lončar, direktorka predškolske ustanove „Ljubica Vrebalov" Požarevac. Kada se spomene njeno ime to znači, politička mudrost i sposobnost, iskustvo u novim izazovima i istrajnost. Ali sve je to isplivalo tek kada je koordinator Zelja došao u Požarevac i kada je video sa čime raspolaže Tanja da ispred sebe ima sposobnu, talentovanu i pametnu ženu koja zna posao. I zbog toga je postavio preko jednog pomoćnika ministra za direktora predškolske ustanove, naravno uticalo je njeno stručno angažovanje i druženje u partiji. Čak je sa svojim političkim autoritetom i zaslugama ubacila muža za sudiju Osnovnog suda u Petrovcu na Mlavi. Trudila se, bila je uporna i iskoristila je sva sredstva sa kojim raspolaže i završila je posao. Inače, Petrovčani su se mnogo obradovali kada je došao njen muž za sudiju, jer ima veliko znanje i potencijal. Kažu, iza uspešnog muža stoji još uspešnija žena koja zna znanje.

Buđenje pacova u vodovodu

Miloš Kukolj, izvršni direktor JKP Vodovod i kanalizacije, naprednjak, a počeo je kao kamiondžija, majka istaknuti socijalista i nekada šef odborničke grupe SPS, supruga Sanja iz Toplifikacije pravo za sudiju Osnovnog suda. Kukolj je završio neki privatni fakultet, a preko političkih trgovina SNS i SPS, postao izvršni direktor u JKP Vodovod i kanalizacije, kako se priča kada sadašnji direktor Aleksandar Dimitrijević ode u penziju da će ga naslediti. Ono što je značajno za ovo preduzeća postoji podozrenje da se za pojedine izvođače radova iz Požarevca nameštaju tenderi. Nemaju dovoljno radnika za intervencije, a u direkciji jedan drugom sede na glavi. Sve su ovo anomalije loše politike gradske vlasti, odnosno SNS, Saše Pavlovića i Miodraga Stepanovića. Takođe, uspešni direktor Kukolj je bio veoma prisan sa bivšom direktorkom JKP Parking servis, Marijom Papović.

Požarevački Don Žuan

Predsednik Privrednog suda u Požarevcu, Siniša Nedeljković je čovek veoma blizak SNS, povezan sa lokalnim biznismenima, pa i viđen sa njima u pojedinim kafićima, a dobar je i sa Acom Perišićem, kontraverznim kučevačkim bosom koji vlada Kučevom. Siniša je popularan kod svojih koleginica i pojedinih advokatica, pa je bio jako prisan sa jednom crnokosom advokaticom koja ima duge noge.

Njegov veliki prijatelj je bivši sekretar Crvenog krsta, Saša Obradović koji je osuđen zbog zloupotrebe službenog položaja, a išao je na pasulj prebranac kod njega, misleći da će zaštititi svog prijatelja od hapšenja, ali zato mu je zaposlio ženu. Takođe, povezan je i sa bivšim načelnikom OKP, Vladicom Tasićem koji je dolaskom Pajkića počišćen kao sa metlom.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane