Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag



(Pr)osudite sami

I slomljeni i uništeni

Milovan Brkić

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je na Valdajskom forumu da je srpski narod moguće uništiti, "ali ga je nemoguće slomiti".

"Mnogo puta sam čuo: 'Moramo da izvršimo pritisak na njih, to je slaba karika'. Takva je filozofija. Zašto tačno treba srušiti Srbe? Da budem iskren, ne znam. Štaviše, u otvorenim razgovorima sa pojedinim liderima dok smo još bili u normalnim odnosima, rekli su mi: 'Moramo da pojačamo pritisak'. Pitao sam zašto i nije bilo odgovora. Upravo tako, ustalila se takva filozofija, paradigma, treba da odlučimo ovako da dodamo pritisak", rekao je Putin na Valdajskom forumu govoreći o politici Zapada prema Srbiji

''Ali Srbi nisu takav narod, nije takva istorija, drugačija je kultura. Možda ću reći tešku stvar: Njih je moguće uništiti, ali ih je nemoguće slomiti i potčiniti. Zapad ovo ne razume. Ali nadam se da će pre ili kasnije doći do razumevanja ove komponente i u evropskoj i u globalnoj politici uopšte - doći će do shvatanja da je ipak konstruktivnije da pregovaraju umesto da pokušavaju da izvrše pritisak na njih", primetio je Putin.

Predsednik Rusije je izjavio da se često moglo čuti od zapadnih lidera da je sistem UN zastareo i da ne odgovara današnjim potrebama, posebno u vreme jugoslovenske krize, kada su, bez sankcija Saveta bezbednosti UN, zemlje NATO bombardovale Beograd.

Kada je pre osam godina izabran za predsednika Sjedinjenih Država, upitan od urednika Srpskog radija u Čikagu, da li može da pomogne Srbima da spasu Kosmet, raširivši ruke odgovorio - Nažalost, ne mogu da spasem Kosovo, ali verujem da mogu da spasim Srbe da nestanu kao narod. Učiniću sve što mogu' reko je tada izabrani predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp.

Svet je u vrtlogu nestajanja mnogih institucija, naroda, država, pa i nade da svi skupa ne propadnemo zajedno.

Oni koji su donosili odluke o biti ili ne biti, živeti ili uništiti regione, države i narode, preselili su se u večna lovišta. Počev od Henri Kisindžera, Medlin Olbrajt i drugih moćnika. Nestaje i Duboka država SAD-a koja je krenula da ubije milijarde ljudi na planeti. Vakcinama, bolestima, razaranjem moralanog osnova življenja...

Kosovo i Metohija nisu usrećeni. Samo od početka ove godine sa Kosmeta se iselilo 83 hiljade Albanaca. Beže iz zatrovane sredine, razorenog društva, od mogućeg nestanka. Ko će doći na radioaktivnu zemlju?

Duboka država tone, a sva je prilika, predsednik ove zemlje će ponovo biti Donald Tramp. Zemlje koja je uzdrmana iz temelja, u kojoj je savezna država Teksas proglasila ratno stanje i Nacionalnu gardu proglasila svojom vojskom koja se bori sa više od tri miliona migranata koje uvozi administracija Džozefa Bajdena.

Svet se sprema za najozbiljniji rat. Kineski vojnici se svakodnevno obučavaju, vežbaju Iranci, Severnokorejanci, Belorusi... Rat je na vidiku, jer Nemce poziva ministar odbrane da se spreme za još jedan rat sa Rusima, a to od Britanaca traži i njihov premijer!

Ministar Lojd Ostin tvrdi da Pentagon nema para za Ukrajinu, ali moraju da plate evropljani. A Ukrajina će, po svemu sudeći, nestati pre Srbije.

Srbiju će, pozivajući da je štite, već slomljenu, uništiti dušebrižni Ameri i Rusi. Svako na svoj način.

Čudno, ali i jedni i drugi stoje iza šizofrenog diktatora koji, pred očima Vašingtona i Moskve, satire svoju zemlju i narod. Hoće li on nadživeti i predsednike Bajdena, Trampa i Putina?

Rame uz rame sa Vučićem je i zlikovac Dragan Đilas, koji je u najkriminalnijim poslovima sa braćom Vučić.

Opozicija će prihvatiti mandate i u Beogradu i u Narodnoj skupštini, čime će dati legitimitet Vučićevoj izbornoj krađi.

Za DSS, Đilasa i Nestorovića glasali su protivnici Vučića, a i bez obzira na krađu, oni su većina u BG. Međutim, opozicione stranke sad trguju njihovim glasovima, a isključivo u svom interesu.

Drugim rečima, opozicija postaje saučesnik - tj. pruža pomoć u prikrivanju izvršioca krivičnih dela.

Jedina dobra stvar je to što se sad jasno vidi da narod mora sam da se bori za slobodu. Nema pomoći spolja, a ni od ovih i ovakvih opozicionara. Zato treba razjuriti, zajedno s kriminalcima iz SNS, i trojanske konje iz opozicije.

A dotle? O, al' će da nas jebu i Ameri i Rusi i Vučićeva mafija

Osim, ako Europol ne pohapsi balkanski kartel!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane