Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag



(Pr)osudite sami

Pas lutalica

Milovan Brkić

Čibe, džukelo, kažem psu koji pokušava da mi liže cipele. Prijatelj me opominje da to ne činim, to je naš srpski pas, a oni su najodaniji gospodaru.

Pominje mi Nenada Gavrilovića sa Romanije, dolazio je u Srpski pokret obnove, da ga pokaže. Na pitanje kako se pas zove, dobri Neša je odgovarao - to je posebna rasa, dobijen je ukrštanjem - Srpski odbrambeni pas.

Pitao sam ga da li ga je pokazao Vuku (Draškoviću), on se zagleda u mene, nasmeje se gorštački pa kaže da se Šešelj sa njim rado poigrao. Kao da su stari znanci. Znači, razumeo je pitanje, kažem u sebi. Neša nastavlja, pa tvrdi da bi oni za gospodara i život dali.

Koliko juče, vojvoda je kevtao, oprostite, vikao na strane plaćenike, koji Srbima rade o glavi i traže glavu predsednika Miloševića, ali, poručuje - mi srpski radikali to nećemo dozvoliti, branićemo ga svojim životima!

A i Vuk (Drašković) je sablažnjenim građanima i SPO-vcima, od kojih su mnogi od njih odneti na groblja, oboreni Miloševićevim puščanim paljbama, tražili odgovor o susretu i dogovoru Vuka i Slobe.

Ja nemam, kaže Vuk, nikakvog razloga da sumnjam u dogovor sa predsednikom Miloševićem. On je divan, simpatičan gospodin, čijoj se reči može verovati.

Predložih Neši da ga pokloni Slobi, ali ga je on, tvrdi odbio, jer ih ima previše, pa poče da ih nabraja, dok u Kolarcu ispijamo pivo i smejemo se k'o ludi tim imenima. A znamo da je sve tako.

U Strazburu je 8. februara doneta rezolucija Evropskog parlamenta uperena protiv interesa Aleksandra Vučića i njegovog kartela, a sve zbog pokradenih izbora... Sve njegove krađe, prevare, zločine, do sada su tolerisali, ali sada nema više!

A Vučko je kevtao sa najvišeg mesta, iz sale Saveta bezbednosti UN-a. Dva puta se javljao za reč, treći put mu nisu dali, ispadali su mu papiri, a usta mu se nisu zatvarala, sve je to od pušenja. Mnogi su mu se smejali.

„Usvajanjem rezolucije o Srbiji 8.2.2024. Evropski parlament želi da se direktno umeša ne samo u izborni proces u Srbiji i njegovu internacionalizaciju nego i u kreiranje njene unutrašnje politike.

Po starom, oprobanom receptu, kada zapadni faktori moći nisu zadovoljni rezultatima nekih izbora ili referenduma, oni će tražiti njihovo ponavljanje sve dok ne dobiju rezultat koji im odgovara.''

Ovo nije rekao Vučko. Ima i on svoje odbrambene pse.

MI - GLAS IZ NARODA ni sam nije zadovoljan mnogim stvarima vezanim za protekli izborni proces, pogotovo u medijskom domenu, gde smo doživeli cenzuru kakvoj nije podvrgnuta nijedna druga lista koja je prešla cenzus. Na primer, uskraćen nam je termin sučeljavanja na RTS-u - tzv. medijskom javnom servisu Srbije - a praksa našeg skoro potpunog ignorisanja se nastavlja i u postizbornom periodu...

U našem zalaganju za dekolonizaciju i resuverenizaciju Srbije, podjednako ćemo se boriti protiv pogubnog uticaja stranaca i globalista, dolazili oni iz EU, SAD ili Davosa, bilo na poziv vlasti ili opozicije", - piše u saopštenju čopora MI 6 - glas od naroda.

Svom gospodaru Vučku su poručili, da za razliku od EP, oni neće juriti nikog iz njegovog kartela, samo će raditi na tome da više njihovi ne kradu. Bog te maz'o, kako odana pseta.

Vučko je zajapuren govorio na sednici SB UN, njegov govor je prenosila i TV Priština, a RTS je isključila je kada je govorio Aljbin Kurti.

Moja reč je važnija od svakog potpisa, siktao je Vučić. I jeste. Nije potpisao ali je oterao 600 srpskih policajaca iz službe, naterao je sudije da napuste sudove i tužilaštva, službenike da odu iz opština i da sve, bez ispaljenog metka preda Kurtijevom režimu. Stvarno nije potpisao, ali je realizovao. Kurti mu je zahvalio na tome. A mi g nismo ...

U intervjuu Takeru Karlsonu, Vladimir Putin nije slučajno pomenuo Srbe - bila je to prilično jasna aluzija da će u slučaju potrebe Rusija pomoći našoj zemlji. Putin je jedino Srbe pomenuo kao bratski pravoslavni narod koji je prošao kroz velike teškoće i kome će Rusija uvek biti spremna da pomogne. To je potvrdio i ambasador Aleksandar Bocan Harčenko

Putin se, pri tome, na Srbiju osvrnuo kratko, probranim rečima.

On Srbe u intervjuu Karlsonu (videlo ga je nekoliko stotina miliona ljudi) nije pomenuo za badava, jer naš narod nije pomenut samo direktno, već i indirektno, kada je ruski predsednik govorio o pogubnom uticaju Austro-Ugarske na identitete slovenskih naroda.

Kada predsednik Putin dođe u Beograd, i upita za Kojota, reći će mu da je on uhvaćen kao pas lutalica i da je sada u azilu, tamo negde, u Požarevcu, sa ostalim njegovim čoporom. Da, reći će predsednik Lukašenko, bio je zaista džukela. Lutalica.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane