Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(P)likovi

Strane službe otkrile dokaze sprege Vučića i kriminalaca

Lov na Andreja

Iz prepiske sa "Skaj" aplikacije, koju su objavili crnogorski mediji, otkriveno da su Andrej Vučić i Zvonko Veselinović 2021. godine proslavili osvajanje plena vrednog milijardu evra i da "oni drže sve konce u rukama". Andrej Vučić je tužio dnevni list Vijesti i pokrenuo kampanju, kojom želi da se od odgovornosti izvuče pozivanjem na to što je teško bolestan. Aleksandar Vučić je i za ove navode iz "Skaja" optužio Magazin Tabloid i Milovana Brkića, ali i on dobro zna da mu prava opasnost preti od poverilaca iz SAD i EU. Amerikanci su još pre dve i po godine stavili na crnu listu braću Veselinović, pa sad braća Vučić strepe od objavljivanja novih dokaza njihovih veza, koji će pokrenuti proces oslobađanja Srbije od njihove diktature.

Predrag Popović

Aleksandar Vučić je kriminalizovao svoju stranku i koaliciju, državne institucije, svoje okruženje, saradnike i kumovine, pa i članove porodice, prvenstveno brata Andreja.

Ne postoji nijedna krupna kriminalna afera u koju, na određeni način, nije uključen Andrej Vučić. Njegovo ime se pominje na suđenju grupi Veljka Belivuka, Predraga Koluvije i Dijane Hrkalović, u optužnici protiv policijskog generala Slobodana Malešića, a naročito uz prljave poslove Zvonka Veselinovića, biznismena i šefa kosovskog klana.

turbulentnim odnosima Andreja Vučića i Zvonka Veselinovića naš Magazin Tabloid je pisao još pre osam godina, kad je došlo do njihovog sukoba oko plantaže marihuane na poljoprivrednom imanju u Gakovu. Policija je tada, na zahtev američke agencije za borbu protiv narko trafikinga DEA i Europola na tom imanju zaplenila više od 10.000 stabljika marihuane. Veselinović je bes zbog gubitka robe iskalio na mlađem bratu Vučiću, koga je smatrao krivim jer je izostala politička zaštita.

U svom restoranu „Play" u Novom Sadu, posle kratke i žustre svađe, Veselinović je Vučiću zapretio pištoljem. Posle te prezentacije moć, šef kosovskog ganga se privremeno distancirao na bezbednu udaljenost, u Kosovsku Mitrovicu. Kao što je običaj u mafiji, interesi su bili jači od emocija.

Braća Vučić su nastavili da sarađuju s braćom Veselinović i njihovim kumom Milanom Radoičićem. Poslovi su nastavili da im cvetaju, i politički i kriminogeni. U ime Aleksandra Vučića, Veselinović je održavao kontakte sa albanskim političarima i njihovim mecenama, poput Aljbina Kurtija i Bedžeta Pacolija. Istovremeno, terorisao je Srbe koji su ostali na severu Kosmeta i obračunavao se s Vučićevim političkim protivnicima poput Olivera Ivanovića. U Beogradu, Veselinović je finansijski, novcem isisanim iz republičkog budžeta, pomagao Srpsku naprednu stranku, a i logistički, kriminalcima iz svog klana, koji su učestvovali u nasilju nad opozicionim demonstrantima. Zvonko Veselinović i Andrej Vučić su zajedno, u izbornom štabu, čekali i proslavljali rezultate izbornih krađa. Zajedno su proslavljali i zgrtanje plena.

Podgorički dnevni list Vijesti nedavno je objavio delove sadržaja komunikacija, koje su preko „Skaj" aplikacije vodili Ljubo Milović i Miloš Božović. Bivšem policajcu Milović, koji se nalazi u bekstvu, pre tri meseca je počelo suđenje u Beogradu. Milović je optužen za trgovinu drogom i pranje novca stečenog kriminalom. Istom optužnicom su obuhvaćeni Strahinja Kutlešić i Aleksandar Milojević, pripadnici kavačkog klana, koji su takođe u bekstvu, ali i Danijel Jovanović, aktivni pripadnik MUP-a Srbije, i njegova supruga Dušica Jovanović, koja radi u Petoj upravi Bezbednosno-informativne agencije.

Advokat Jugoslav Tintor, branilac Ljube Milovića, tražio je od suda da odbaci dokaze prikupljene preko „Skaj" aplikacije, a upravo na njima Tužilaštvo za organizovani kriminal i temelji ceo slučaj. Zasad, nije poznato šta se navodi u sadržaju skinutom sa „Skaja", koji je dostupan srpskom Tužilaštvu, ali otkriven je deo komunikacije, kojom raspolažu crnogorska tužilaštva, sudovi i mediji.

U tekstu, koji su objavile Vijesti, citirani su delovi prepiske koju je Milović vodio sa Božovićem, kome se u Crnoj Gori sudi za podstrekivanje na ubistvo Ranka Vuletića, koje je izvršeno u avgustu 2019. godine. U tim razgovorima Milović se pozivao na izvore iz crnogorske bezbednosne službe, a Božović je tvrdio da sarađuje sa BIA, pa čak i da ima značku srpske tajne policije. U komentarima dešavanja u političkom i mafijaškom vrhu, često su pominjali Andreja Vučića i Zvonka Veselinovića, za koje su tvrdili da „drže sve konce u rukama".

U jednoj prepisci, krajem decembra 2020. godine, Božović je naveo da je Veljko Belivuk „udario na Zvonka Veselinovića".

- Velja Nevolja je napao Zvonka. I sad Zvonko bi da ga riješi... Zvonko je igrao preko Andreja da se makne Nevolja i Marko Miljkovića, a da dođe onaj što visi sa malim žvaljovim sinom, onaj Rošavi - napisao je Božović, ali nije objasnio zašto je Veselinović hteo da komandu nad Belivukovom organizovanom kriminalnom grupom preuzme Aleksandar Vidojević, zvani Aca Rošavi, najbliži prijatelj Danila Vučića.

- Ja to vjerovat' ne mogu za Zvonka... On je u talu sa Andrejem. U svaku rabotu - napisao je Milović.

U martu 2021. Milović je napisao: „Vele, Zvonko i Andrej milijardu slavili skoro".

- Jesu slobodno. Pratim ja malo kretanja njegova, onako iz zabave. Imam snimaka i slika dosta iz šume - potvrdio je Božović, koji je priznao da je pratio odlaske u lov Veselinovića, Vučića i Dragana Lukača, tadašnjeg ministra policije Republike Srpske: „Zamisli ti, u lov helikopterom ide. Da, ubili su sedam divokoza za dan. On i Lukač... Ima sve zabilježeno, sve se snima i prati... Leti bez dozvola, bez ičega... Vjeruješ li ti da službe te tamo sve te sastanke njihove snimaju i prate, ja nisam mogao vjerovati da je to tako dok ne vidjeh snimak iz jednog lokala. Ko zna kad će to valjati..."

Da, u pravu je kriminalac Božović, snimci druženja Zvonka i Andreja po kafićima, šumama i gorama kad-tad poslužiće u raznim istragama. Zasad, njegove poruke preko "Skaja" poslužile su za obaveštavanje javnosti ko "drži sve konce u rukama" i ko je s kim "u talu, u svaku rabotu".

Kad su crnogorski mediji objavili ove dokaze, Aleksandar Vučić, vođa naprednjačkog kartela, odmah je reagovao na isti način kao i na sve prethodne tragove njegovih i Andrejevih veza sa kriminalom. Rafalnim uvredama pokušao je da diskredituje novine i novinare, koji su objavili sadržaj prepiski u kojima se pominje njegov bata.

- To plasiraju politički protivnici, koji ne znaju šta bi sa sobom i kako da opravdaju svoje poraze. Neka se bave time, njima je Tabloid Milovana Brkića postao plan i program opozicije. Što se tiče Vijesti, tamo vam je onaj Đilasov urednik Vukašin Obradović, postavljen iz Vranja. A onaj drugi je učestvovao u filmu onom - Vučić zločinac, ubica, Hitler, masovni ludak i ne znam šta je već, Željko Ivanović. On je učestvovao u tome... E, ali njemu ću da odem u Crnu Goru da odgovaram, a ne ovde. A ovim našima nema potrebe da odgovaram, na te laži smo već navikli. Moj brat nikad u životu nije otišao u lov. Čuj, milijarde! Ne znam šta bih vam rekao, mali ljudi obično imaju velike frustracije, a mali su zato što nikada nisu razumeli potrebe svoje zemlje i naroda, jedino što ih je interesovalo su potrebe njihovog donjeg dela leđa i ništa više - rekao je Aleksandar Vučić, pokušavajući po hiljaditi put uvredama i lažima izbegne odgovornost i spase svoja i donja leđa svog brata.

Po običaju, opet je lagao i o Magazinu Tabloid. Nažalost, opozicija ne upotrebljava naše informacije kao svoj plan i program. Kad bi to radila, braća Vučić ne bi bili na vlasti, nego u odgovarajućoj kaznenoj ustanovi.

Uslovljeni skromnim intelektualnim kapacitetima, braća Vučić su i u ovom slučaju primenili iste primitivne trikove za tzv. kontrolu štete. Mediji pod njihovom kontrolom plasirali su Vučićeve uvrede na račun nepodobnih novina i novinara, a da svoje konzumente, čitaoce i gledaoce, nisu ni obavestili šta i zašto demantuju. Uporedo s tom, pokrenuli su i ulične akcije. Trojicu "studenata" (verovatno s naprednjačke Akademije mladih lidera) obukli su u majice s porukama podrške diktatorovom bratu: "Svi Srbi pravi uz Andreja su stali", "Srbija uz Andreja" i "Jači od laži i mržnje Andrej Vučić".

Na isti način, guslarskim patriotizmom, naprednjački bolesnici su već nekoliko puta organizovali performanse sa majicama i bilbordima sa porukama ljubavi i podrške Andreju Vučiću. U vreme pandemije korona virusa, dok je Aleksandar Vučić pretio normalnim ljudima da će "groblja biti mala", naprednjački funkcioneri su oblačili majice sa stihovima zakletve na vernost tada zaraženom Andreju Vučiću.

Uz medijske laži i uličarsku patetiku, Andrej Vučić je, opet po starom receptu, izvršio i pravosudni pritisak. Protiv novinara i urednika podgoričkog lista Vijesti podneo je tužbu zbog "povrede ugleda i časti". U njegovo ime, u prethodnim slučajevima to su radili Miloš Vučević i Đorđe Komlenski kako bi i sud utvrdio da Andrej nema veze sa Predragom Koluvijom i njegovom plantažom marihuane, a zatim i da bi se pravosnažno demantovale tvrdnje Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji su na suđenju u Specijalnom sudu, pominjali veze sa braćom Vučić, Aleksandrom Vulinom, Darkom Glišićem i još nekim likovima iz vrha vlasti.

Aleksandar Vučić im je odgovorio političkom, medijskom i pravosudnom kampanjom. U medijima je tvrdio da „svako ko je optužen za najteža krivična dela ima pravo da se brani lažima". Brutalne laži su jedini način kojima Vučić može da se brani, bar pred onim delom javnosti, koji više veruje njemu nego svojim očima. Međutim, on i njegov mlađi bata svesni su da ih to ne može zaštiti od istine i dokaza njihove veze s kriminalom.

Ako je nikšićki kriminalac Miloš Božović "iz zabave" snimao kretanja Veselinovića i mlađeg Vučića, može samo da se pretpostavi šta su sve dokumentovale strane službe. Zloupotrebom uticaja na srpske državne institucije, braća Vučić mogu da za vlastite potrebe iskoriste svoju stranku, policiju, tužilaštva i sudove, ali taj odbrambeni mehanizam ima ograničen domet. Za njihovu sudbinu mnogo su važniji centri moći u Vašingtonu i Briselu, odnosno u sedištima DEA i Europola. A, upravo iz tih izvora plasirane su kompromitujuće istine poput one koja je opisana u prošlogodišnjem tekstu Njujork Tajmsa o Aleksandru Vučiću, pod naslovom "Predsednik i gangsteri".

- Gangsterizam je cvetao pod Vučićem. Vođa bande bio je veliki huligan trgovac kokainom, Veljko Belivuk, optužen za ubistva i niz drugih teških zločina. Pominjalo se da je u dobrim odnosima sa policijom i obaveštajnim službama. On i njegovi ljudi su fotografisani u društvu moćnih ljudi, među kojima je bio i sin predsednika Aleksandra Vučića, Danilo Vučić. Slučaj Belivuk je otvorio prozor u sumornu moguću budućnost, u kojoj vučić iznutra podriva evropski projekat, gradeći državu u kojoj je demokratija fasada, a kriminalne bande se koriste za širenje straha. Vučić ima gotovo u potpunosti kontrolu nad svim aspektima javnog života - od parlamenta, preko sudova, policije, biznisa... Hapšenje Belivuka i njegove grupe možda je jedna od retkih odluka poslednjih godina koju nije kontrolisao. Belivuk je na suđenju upozorio da će ukoliko Vučić nastavi postupak protiv njega imati još mnogo toga da kaže - navodi se u tekstu uglednog američkog lista, koji je temi o sprezi Vučića i mafije posvetio pet strana.

Za Aleksandra Vučića još su alarmantnije istine koje se navode u odluci američkog Ministarstva pravde da na crnu listu, zbog brojnih kriminalnih aktivnosti, stavi Zvonka Veselinovića, njegovog brata Žarka, kuma Milana Radoičića i još dvadesetak njihovih saradnika i firmi, registrovanih u nekoliko država regiona.

Aleksandra Vučića ne zanima kako će skončati Zvonko Veselinović. Muku mu zadaje činjenica da Zvonko ide u paru sa Andrejem. Gde je jedan, tu je drugi, a tu su još neki Vučićevi kumovi i ortaci iz vrha naprednjačkog kartela. Po domino sistemu, kad padne jedan - padaju svi. Amerikanci su izabrani Veselinovića za početak, a svi znaju da se na kraju tog kriminalnog niza nalazi Aleksandar Vučić. To se zna i u američkom Kongresu i Beloj kući. Od 2016. godine, četiri grupe američkih kongresmena, i to republikanci i demokrate zajedno, u zvaničnim dopisima su zahtevali da se pokrene istraga protiv Aleksandra Vučića, koga su optuživali za razne sporne aktivnosti.

Osim vojne i bezbednosne saradnje s Rusijom i Iranom, kao i poslovnih kombinacija sa Kinom, Amerikanci su Vučića optužili da je omogućio utvrđivanje monopola u najunosnijim poslovima, koji se finansiraju iz budžeta. Na svakom od tih spiskova navedena su imena spornih "biznismena" iz vrha vlasti: Andrej Vučić, Nikola Petrović, Goran Veselinović, Zvonko Veselinović ... U toj grupi monopolista nalazio se i Slaviša Kokeza, ali on je na vreme shvatio šta se sprema, pa je napustio Vučića, SNS i Srbiju. Nema sumnje da je na svojoj novoj adresi, u Majamiju, Kokeza propevao pred agentima američkih službi. S obzirom da je u Srbiji osumnjičen za pljačku 640 miliona evra i za pripremu ubistva predsednika države, Amerikanci mu ne bi pružili utočište na lepe oči. U zalog za svoju slobodu, Kokeza im je, sigurno, dao sve informacije o svojim kriminalnim akcijama na carini, ali i o ostalim učesnicima u toj i drugim mafijaškim i koruptivnim kombinacijama. I on je, kao i Miloš Božović, pažljivo arhivirao sve kompromitujuće informacije, kao polisu osiguranja, jer "ko zna kad će to valjati".

Amerikancima valja i Saša Vujisić, pripadnik Vojnoobaveštajne agencije, koji je osumnjičen za saradnju s narko bosom Koluvijom. U novembru 2019. godine, kad su pripadnici Četvrtog odeljenja beogradskog UKP-a upali na plantažu marihuane "Jovanjica", Vujisić je policiji pokazao legitimaciju VOA. Posle provere, pušten je da napusti "Jovanjicu". Vujisić je seo u auto i, ne svraćajući kući, pobegao u Sloveniju, u ljubljansko sedište DEA. Tri dana je saslušavan, da bi, nakon toga, bio transportovan u Ameriku. Ne zna se čime je kupio podršku američkih obaveštajaca, ali, kao i Kokeza, nije je dobio za džabe. Pošto je radio na obezbeđenju "Jovanjice", Vujisić dobro zna koji su političari, policajci, tužioci i sudije sarađivali sa Koluvijom. To brine braću Vučić, koji znaju šta Vujisić zna.

Čim je "Jovanjica" dospela u žižu javnosti, braća Vučić su pokušali da se distanciraju iz te afere. U prvom trenutku pomogao im je i Slobodan Milenković, tadašnji načelnik Četrvtog odeljenja. Iako istraga nije bila završena, Mali Senta je, u januaru 2020, pred policijskim kamerama rekao da "Aleksandra i Andreja Vučića nema u 'Jovanjici'". Osim režimskih političara, analitičara, novinara i ostalih lažova, to su kasnije ponavljali i "kritičari vlasti", novinarka Jelena Zorić i tzv. policajac Milan Dumanović.

U optužnici protiv Koluvije, koju je objavio Magazin Tabloid, jasno se navodi da su veštačena tri telefona vlasnika plantaže marihuane. Istraga je utvrdila da su odeđene komunikacije trajno obrisane, bez mogućnosti da se rekonstruišu. Četvrti telefon, famozni "blackburry", policijski eksperti za tehnološku forenziku nisu uspeli da otključaju. Taj posao bi, bez po muke, obavio majstor Mrva iz Krnjače, ali najstručniji profesionalci iz policije, tobože, nisu uspeli. Naravno, nisu uspeli jer to nisu hteli, da se ne bi otkrilo da li je, kada i kojim povodima Koluvija kontaktirao s braćom Vučić i ostalim vrhovnicima iz naprednjačkog kartela.

Vučićeve laži, koje šire Zorićka, Dumanović i slični, namenjeni su za domaću upotrebu, za prikrivanje istine od srpke javnosti.

To ne može da utiče na strane, prvenstveno američke, a potom i evropske bezbednosne službe. Uostalom, Europol je crnogorskim i srpskim pravosudnim organima dao transkripte komunikacija kriminalaca preko "Skaj" aplikacije. Iz te arhive isplivala je i prepiska između Milovića i Božovića, koji su tvrdili da su Andrej Vučić i Zvonko Veselinović zajedno umešani "u sve rabote" i da su 2021. godine "proslavili milijardu" zgrnutih evra.

Braća Vučić sada strepe od svakog sledećeg izdanja Vijesti. Ne znaju šta još može da se pojavi u "Skaj" prepiskama ili drugim izvorima prikupljenih dokaza njihove sprege s Veselinovićem. U trpnom stanju, bez mogućnosti da utiču na proces raskrinkavanja, prinuđeni su da upotrebe stoput viđenu izlaznu strategiju, kojom su se od odgovornosti branili bekstvom u bolest. Kad god je bio pod političkim ili poslovnim pritiskom svojih poverilaca, Aleksandar Vučić je javno kmečao i cvilio nad svojom zlom sudbom. Žalio se na bolesti srca i visok pritisak, za koje je tvrdio da mogu biti fatalni. Za razliku od svega ostalog što emituje, to kukanje nije bez osnova. Da je bolestan, to se vidi golim okom, bar kad su u pitanju mentalna oboljenja.

Istu strategiju sada primenjuje i Andrej Vučić. U medijima su se još pre više od godinu dana pojavile informacije o tome da ima rak pankreasa. Mlađi brat Vučić to nije ni demantovao ni potvrdio. Međutim, nedavno je i sam počeo da se žali ljudima iz svog okruženja. Prema tim izvorima, Andrejevo zdravlje je teško narušeno. Opaka bolest mu je, navodno, rasturila imunitet, pa mora da, pored terapije, primenjuje poseban režim ishrane i ostale mere zaštite. Da bi to dokazao, Andrej je 24. januara ove godine došao na suđenje u slučaju Asomacum sa zaštitnom maskom i rukavicama. Ako je hteo da time izazove sažaljenje makar najbližih saradnika, nije uspeo. Umesto sažaljenja, svi su osetili strah za svoj, kako to Aleksandar Vučić voli da kaže, "donji deo leđa". Sve Vučićeve ortake iz kartela boli baš taj deo tela za njih, svi brinu samo za sebe. A, pošto je očigledno došlo vreme da američke i evropske službe "otvaraju" Andreja, jasno je da se bliži kraj idili.

Za the end, u kome Vučiće ne čeka happy end, biće dovoljno da se objavi još nekoliko ovakvih prepiski sa "Skaja". To će pokrenuti proces obaranja Vučića s vlasti. Procedura je poznata, primenjivana je u nekoliko banana-država, kakva je danas Srbija pod naprednjačkim režimom. Posle objavljivanja dokaza o njihovoj sprezi s kriminalcima, protiv Vučića će se pobuniti određeni broj funkcionera Srpske napredne stranke. Frakcija "reformista" će se odvojiti od kompromitovanog "tvrdog jezgra" i izazvati vanredne izbore.

U taj proces će biti uključeni "reformisti" iz državnih institucija, policije, pravosuđa i medija, uključujući i Pink, Hepi i ostale, koji zasad služe diktatoru. Ostavljeni na cedilu, braća Vučić mogu da se nadaju samo u dve spasonosne opcije - ili bekstvo, ili bolest. Samo na takav način mogu da izbegnu suočavanje s pravdom. No, i oni znaju da nemaju gde da pobegnu. Niko ne bi pristao da im pruži utočište, a svuda ima poverilaca, koji jedva čekaju priliku da naplate dugovanja, politička kao i finansijska.

Lov na Andreja je, očigledno, počeo. Kao što je on, prema tvrdnjama iz "Skaja", sa Zvonkom išao helikopterom u lov na divokoze, moguće je da po njega stigne helikopter s oznakama "pasulja i kobasica". Kad se to desi, neće moći da se izvlači lažima i uvredama, kojima godinama pokušava da demantuje istinu. Neće mu pomoći ni optužbe na račun Dragana Đilasa i Vukašina Obradovića, ni tužbe protiv crnogorskih medija, kao što mu nisu pomogle ni besmislene laži koje je, još pre desetak godina, počeo da plasira protiv Magazina Tabloid i njegovih urednika i novinara.

- Andrej Vučić nije član Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novi Sad, niti je član Saveta za Vojvodinu, niti je šef Izbornog štaba za Novi Sad i Vojvodinu, kako navode licemerne demokrate, već ponosni član SNS, a samim tim ima pravo da prisustvuje stranačkim skupovima i dešavanjima. Andrej Vučić nikada nije tražio funkciju, ni u stranci, ni u izvršnoj vlasti, za razliku od supruge Bojana Pajtića, koja, zajedno sa Milovanom Brkićem, Predragom Popovićem i Danilom Redžepovićem vodi Demokratsku stranku, a najlažljiviju i najprljaviju kampanju protiv porodice Vučić i Srpske napredne stranke je jedino ono što mučki umeju da rade - navodi se u saopštenju SNS-a iz 2014. godine.

Vučići su navikli da se od istine brane budalaštinama. Rasterećeni od činjenica, zdravog razuma i morala, optužili su Brkića i autora ovog teksta da "vode Demokratsku stranku". Da je to bilo tačno, SNS bi odavno završila u prošlosti, a njeni lideri bi već odslužili nekoliko godina robije. No, braća Vučić su, na veliku žalost svih normalnih građana, još na vlasti. Andrej Vučić i danas, pri kraju bogate ali tužne karijere, važi za nezvaničnog vođu naprednjačkih i porodičnih akcija iz sive i crne zone, čiji tragovi su otkriveni u "Skaj" aplikaciji. Tako je danas, a kako će biti sutra ne zavisi od Vučića, nego od građana Srbije, željnih slobode, i stranih službi, koje pomažu otkrivanju istine o zlu, kojim je naprednjački kartel uništavao ovu državu i narod.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane