Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Novokomponirani čelnik DORH-a Ivan Turudić dio je dobrano uzdrmane i ustrašene bande na čelu Hrvatske

Ološ imenuje ološ

Sve i svi na službenoj sceni u službi su skretanja pogleda javnosti sa glavnih i životnih problema, koji svakodnevno guše nas obične građane. Kriminalci i kriminalke poput Turudića, Josipe Rimac mediji tretiraju poput likova realiti šoua jer u suštini to jesu. Što se događa s onima koje je banda izabrala / imenovala a koji su pokušali raditi poštujući zakon i profesiju?! Medijska prašina koja se ovih dana digla vezano za imenovanje novog čelnika DORH-a, upriličena je za javnost. Jasno, godinama mediji javnosti ispiru mozak. Stoga danas ta javnost guta sve ono što gazde pred nju bace. Bilo koju temu će javnost prihvatiti i o njoj više ili manje žestoko diskutirati. javnost ne shvaća kako je isključivo nemoćni promatrač zbivanja na pozornici. Ona mora imati privid kako o nečemu odlučuje što je u realnome životu utopija.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Ovih je dana presuđena i potvrđena banda na čelu Republike Hrvatske, izabrala prvog čovjeka DORH-a ili Javnog Tužiteljstva. Kao što smo vas ranije izvještavali, tu je poziciju do sada najduže obnašao dokazani kriminalac i ratni zločinac Mladen Bajić. Inače, pozicija glavnog državnog odvjetnika, hijerarhijski jedna je od najznačajnijih i najmoćnijih poluga vlasti bilo koje države pa tako i Republike Hrvatske. Zato vlastodršci jako paze koga predložiti te imenovati na to mjesto.

Taj mora biti potpuno odan Organizaciji. Nije dovoljno biti dio Organizacije, niti dovoljno stručan, inteligentan, pametan, obrazovan. Isticanje tih atributa, pred publikom se želi izvesti poznati scenario o brizi za pravo i pravdu građana Republike Hrvatske. Jasno je svakom priglupom, a kamo li prosječnom čovjeku, kako bi svaki dosadašnji glavni javni tužitelj, trebao na dohvat ruci pravde privesti kompletnu garnituru tzv političara. Zato jer se radi o beskrupuloznoj bandi kriminalaca, kojima je država kao Hrvatska, Srbija, Slovenija, BiH, Njemačka, SAD ili Francuska, Italija itd... samo oznaka teritorija nad kojim bande vrše svekoliki kriminal.

Medijska prašina koja se ovih dana digla vezano za imenovanje novog čelnika DORH-a, upriličena je za javnost. Jasno, godinama mediji javnosti ispru mozak. Stoga danas ta javnost guta sve ono što gazde pred nju bace. Bilo koju temu će javnost prihvatiti i o njoj više ili manje žestoko diskutirati. javnost ne shvaća kako je isključivo nemoćni promatrač zbivanja na pozornici. Ona mora imati privid kako o nečemu odlučuje što je u realnome životu utopija.

Mišljenje javnosti za scenariste i protagoniste na pozornici, nisu niti od kakvog značaja. Ponavljam, u protivnom bi netom imenovani čelnik DORH-a po službenoj dužnosti, za početak svoga mandata, morao trenutno ukinuti / zabraniti osuđenu i od suda potvrđenu bandu na čelu države, koja se nalazi pod nazivom HDZ... i tako dalje. Zato se najava i ovog imenovanja može nazvati "Cirkus za raju".

Nakon duge, usijane i gotovo dramatične medijske rasprave, za ili protiv predloženog kandidata najjačeg ganga bande na čelu Hrvatske, izabran je, pogađate, predloženi kandidat HDZ-a Ivan Turudić. Dakle, osuđena i potvrđena zločinačka organizacija i njezini jataci, opetovano mogu nastaviti spokojno i mirno raditi svoj posao. Njoj i njenim jatacima ionako je ovaj izbor poput ostalih izbora, svojevrsno zadovoljavanje općezadanih propisa "civiliziranoga društva".

Jasno je kako Ivan Turudić neće sa pozicije čelnika DORH-a, zadirati u interese onih koji su ga montirali. U tzv Sabor, u tzv Vladu, niti u tzv Predsjednika RH. Magazin Tabloid odavno je izvijestio javnost čime se Ivan Turudić dokazao / potvrdio bandi koja vlada, hara, laže, pljačka i svekoliko ubija diljem RH. Bilo je to u slučaju poznatog novinara i vlasnika ZG Nacionala Ive Pukanića i njegove likvidacije 23. listopada 2008. te Ivane Hodak, likvidirane 6. listopada 2008. godine, kćerke poznatog Zagrebačkog advokata Zvonimira Hodaka i još poznatije njezine majke Ljerke Mintas Hodak, ministrice u vladi dr. Franje Tuđmana.

Slučaj ubojstva nesretne djevojke, zapao je tada još mlađahnog i nadobudnog suca Ivana Turudića. Policija je nakon par mjeseci pronašla nekog siromaha, zagrebačkog klošara i označila ga kao ubojicu. Cijeli je predmet a poglavito sudski proces bio jedna velika amaterska aljkavo naručena i sročena predstava za javnost. Ubojicu i naručitelje trebalo je amnestirani od bilo kakvih posljedica a podmetnutog zagrebačkog klošara, osuditi na dugogodišnju kaznu zatvora. Ivan Turudić je pred javnošću ispao i neuk i nevješt, šeprtlja kako bi narod rekao. Zadatak je s uspjehom obavio. O slučaju tih dviju likvidacija je još tada izviještena javnost i policija. Tada policiji nije prokazan i Mladen Bajić, glavni državni odvjetnik za kojega stoje nedvojbene sumnje, kako je bio izravno uključen u likvidaciju Ive Pukanića.

Stoga to činimo sada na znanje i ravnanje novokomponiranom tzv čelniku DORH-a Ivanu Turudiću. Neka napokon počne raditi na korist državljana RH i šire zajednice a ne nastaviti rad na njihovu štetu štiteći kriminalce, koji ih svekoliko pljačkaju. Jasno, Turudić neće reagirati na ove informacije niti sugestije jer je po horoskopu ZEC iliti kukavica. Osim toga dio je dobrano uzdrmane i ustrašene bande na čelu Hrvatske, koja ga je imenovala na tu poziciju.

Medijske podvale o "romansi" između Turudića i poznate kriminalke i političke radodajke Josipe Rimac, bile su hrana za masu, koja puna požude i strasti gleda medijske uradke poput Farme, Zadruge, Ljubav na selu. Koja guta Seve, gleda Brenu... sluša Slatki greh. Sve i svi na službenoj sceni u službi su skretanja pogleda javnosti sa glavnih i životnih problema, koji svakodnevno guše nas obične građane. Kriminalci i kriminalke poput Turudića, Josipe Rimac mediji tretiraju poput likova realiti šoua jer u suštini to jesu.

Što se događa s onima koje je banda izabrala / imenovala a koji su pokušali raditi poštujući zakon i profesiju?!

To najbolje oslikava sudbina bivšeg glavnog državnog odvjetnika RH Radovana Ortynskog. Bilo je to davno, još početkom 2001. godine. Mediji su tada ovako najavili novog glavnog državnog odvjetnika: "Na prijedlog svih šest koalicijskih stranaka Račanove vlade, uz obrazloženje da je „beskompromisan borac za pravdu" 2001. postao je glavni državni odvjetnik."

Tako su pisali glasnici tadašnje HR GARNITURE BANDITA na čelu sa Ivicom Račanom, Stjepanom Mesićem i Zlatkom Tomčićem. Smatrali su kako će Radovan Ortynski plesati po njihovim notama. No prevarili su se. Ortynski je bio profesionalac što je tadašnjoj kompletnoj garnituri lopova na čelu Hrvatske kvarilo "poslove". Kako su ga bombastični promovirali tako su se mediji i obrušili na njega. Ortynski, očito je bio usamljenik, svojevrsni Don Kihot na čelu DORH-a. Mafija je Hrvatske institucije i cijelu državu stisnula u smrtosni zagrljaj. Još nakon Oluje osjećalo se kako nešto smrdi u državi Hrvatskoj. Od 03. siječnja 2000. g., i dolaska na vlast Tria Fantastikus Račan - Mesić - Tomčić, RH preuzimaju kriminalci i teroristi. Njihovi današnji nasljednici pokazuju ne samo takve odluke, već se radi o psihopatama i svekolikim umobolnicima.

Pogledajte kako su mediji ocrnili Radovana Ortynskog prije nego što su ga nadležni najurili sa pozicije gl. državnog odvjetnika.

Radovan Ortynski izbačen iz Državnog odvjetništva.

Ortynski ima pravo na jednogodišnju naknadu, a ako za to vrijeme ne nađe drugi posao, preostat će mu da se prijavi na burzu rada.

ZAGREB - Sedmodnevna sapunica o razrješenju Radovana Ortynskog dužnosti glavnog državnog odvjetnika, nakon samo 14 mjeseci na tome mjestu, napokon je jučer završena. Hrvatski ga je sabor smijenio i to tako da mora napustiti Državno odvjetništvo jer je smijenjen uz obrazloženje da je nezakonito, nepravodobno i nedovoljno stručno obavljao svoj posao. Iako je prije nekoliko tjedana bilo dogovoreno da Ortynski sam dade ostavku, koja bi se u parlamentu formalno prihvatila, a on bi ostao raditi u Državnom odvjetništvu, zastupnicima je to postalo neprihvatljivo nakon što je potkraj prošloga tjedna u Saboru optužio da ga smjenjuje organizirani kriminal povezan s politikom, medijima, sudstvom, odvjetništvom. Zastupnici koalicije zato su amandmanski intervenirali i odlazak Ortynskog na kraju nije bio džentlmenski, nego - nečastan. Kao državni dužnosnik on ima pravo na jednogodišnju naknadu, a ako se za to vrijeme ne snađe za drugi posao, preostat će mu da se prijavi na burzu rada.

Zaključno, svaki dužnosnik kojega imenuje režim, mora biti dio režima i u doslovnom obliku poslušnik. Mora slijepo izvršavati sve naloge nalogodavaca.

Sustav koji vlada zakonom sile funkcionira međusobnim ucijenama pripadnika tog sustava. Ujedno, to su preporuke, atributi koji, promoviraju pojedinca, koji se penje prema vrhu smrtonosne spirale zločinačke organizacije. Isti je slučaj sa korumpiranim sucem Ivan Turudićem, upravo montiranog na poziciju glavnog dtžavnog odvjetnika RH!

To su činjenice pred kojima se mora pokloniti ova ništarija i lopina kao i ostali ološ prije njega.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane