Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Kako mafiju iz srpskog pravosuđa privesti pravdi i zakonu (286)

Kako podmititi Europol?

Srpski sudovi još donose presude „U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Sprega izvršne vlasti, tužilaca i sudija zasniva se na korupciji i kriminalu, kojom neskriveno upravlja Aleksandar Vučić. Pravosudna hobotnica je raširila pipke, ali postoje načini kako da ih se saseče. Evo predloga konkretnih mera, koje treba da preduzme nova vlast.

Vladimir Molotok

Policija u Ministarstvu kulture Hrvatske zbog nezakonitog trošenja novca, saopštili su 16. februara ove godine mediji u Hrvatskoj.

''Policija je jutros po nalogu evropskog javnog tužioca ušla u Ministarstvo kulture i medija Hrvatske u sklopu istrage o nezakonitom trošenju novca iz evropskih fondova na Geodetskom fakultetu u Zagrebu.

Kancelarija evropskog javnog tužioca (EPPO) saopštila je da sprovodi hitne pretrage i istražne radnje s ciljem prikupljanja dokaza protiv nekoliko hrvatskih državljana za koje se sumnja da su počinili krivična dela zloupotrebe položaja i ovlašćenja na štetu finansijskih interesa Evropske unije''.

Po pisanju hrvatskih medija, pretražene su kancelarije nekoliko službenika Ministarstva kulture za koje postoji sumnja da su učestvovali u nezakonitostima, a navodno među njima ima i visokorangiranih.

Kancelarija evropskog javnog tužioca saopštila je krajem prošle godine da 29 osoba, među kojima je i bivši dekan Geodetskog fakulteta, osumnjičeno za prevare sa subvencijama i zloupotrebe dva miliona evra, od čega 1,7 miliona na štetu budžeta EU.

Među spornim projektima finansiranim evropskim novcem je i snimanje objekata kulturne baštine oštećenih u zemljotresu u Zagrebu 2020. godine što je ugovoreno s Ministarstvom kulture.

Ministarka kulture Nina Obuljen Koržinek izjavila je danas da joj je u interesu da se pokaže da je u njenom resoru sve po zakonu.

"Ako je neko kriznu situaciju zloupotrebio, odgovaraće", rekla je ministarka novinarima u Zagrebu.

Ona je ponovo odbacila tvrdnje da je preplaćen posao snimanja oštećenja na zgradama posle zemljotresa, koje je obavio Geodetski fakultet. Ona je naglasila da su za plaćanje korišćena nacionalna sredstva, a ne evropski novac.

"Bez obzira, treba istražiti kako se postupalo. Kao što znate, a o tome smo puno govorili, ovde se ne radi o istrazi nego o izvidima. Oni su tajni i sve što treba o tome reći, reći će oni koji imaju te informacije", rekla je Obuljen Koržinek.

Mediji su i ranije pisali o odnošenju dokumenata iz Ministarstva kulture.

Premijer Andrej Plenković ranije je rekao da za plaćanje Geodetskog fakulteta nisu korišćena evropska sredstva već novac iz budžeta. On je kazao da vlada želi da se slučaj istraži do kraja.

Novopostavljeni javni tužilac Hrvatske (DORH - Državni odvjetnik Republike Hrvatske) Ivan Turudić je rekao da je šteta što je Hrvatska pristala da postavi zamenika evropskom tužiocu (Lauri Koveši) sa sedištem i nadležnošću za Hrvatsku. (I Hrvati imaju svoju Zagorku Dolovac!).

Ali, Europol, po nalogu Evropskog tužilaštva, već tri godine sprovodi akciju ispitivanja trošenja novca iz fondova Evropske unije, dodeljenih Hrvatskoj i ministarstvima, javnim preduzećima i fondovima. Pred zagrebačkim sudovima procesuirano je nekoliko desetina optuženih da su učestvovali u lažiranjuu tendera i tako omastili prste, stavljanjem sebi, ili drugima, u džep evropski novac. Većina se nagodila za blaže kazne.

Povodom svih ovih procesa, premijer Plenković i njegovi ministri su podržali akciju utvrđivanja odgovornosti osumnjičenih.

Ali, nažalost, u Srbiji je nemoguće sprovesti bilo kakvu akciju do kaja, po nalogu Europola i evropskog tužilaštva. Iako je u Beču, policija Europola i kriminalistička policija evropskih država ažurirala 11 hiljada predmeta građana Srbije i Crne Gore, u Srbiju evropska policija ne može da uđe, jer bi, većina privedenih, mogla da se pozove da su novac delili sa predsednikom države, njegovim bratom ili ministrima iz sadašnje, ili prošlih Vlada Srbije. Ili ih je u svoj džep stavio lično Aleksandar Vučić, ili premijerka Ana Brnabić, njen zamenik Siniša Mali ...

Da li je tome došao kraj?

I, ko će u Srbiji da sudi onima koji su pokrali milijarde novca iz predpristupnih fondova EU, kreditnih linija, donacija...?

Sa Šarićem pao i sudija apelacionog suda: U velikoj policijskoj akciji privedeno ukupno 30 ljudi, među njima i Darkov advokat!- saopštio je MUP Srbije 14. aprila 2022.

U velikoj akciji u kojoj je pao Darko Šarić i još 30 osoba, priveden je i sudija Apelacionog suda, objavile su Novosti.

''Podsećamo, u velikoj međunarodnoj akciji Europola i Jurodžasta, u kojoj učestvuju i naša policija i tužilaštvo, jutros je uhapšen Darko Šarić, kao i njegov advokat Dejan Lazarević. Na spisku za hapšenje bili su i i policajci Danilo Stojanović i Milutin Radovanović, ali su oni uspeli da pobegnu.''

Oni se terete da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i zloupotreba službenog položaja.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal", saopštio je MUP.

Šarić, uhapšen je danas u svojoj luksuznoj vili na Dedinju u kojoj se nalazio u kućnom pritvoru, nakon što je u decembru prošle godine pušten iz pritvora u kome je proveo sedam godina.

Šarić je u trenutku hapšenja bio sa suprugom Lanom i obezbeđenjem i nije opirao. Ponašao se sasvim normalno i nije pravio nikakve probleme. Šariću su stavljene lisice na ruke i on je mirno pratio pretres. Oko 18.30 Šarić je izveden iz vile, a kolona policijskih vozila pod rotacijom i sirenama sprovela je Šarića u SBPOK.

Dva dana kasnije, Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal nije stavilo na rešenje o sprovođenju istrage protiv sudije Apelacionog suda u Beogradu! A u policijskim krugovima se špekulisalo sa imenima najmanje još sedmoro sudija iz Beograda.

U optužnici koja je posle istrage podignuta, pominje se ime sudije koji bi mogao biti osuđen, na osnovu transkripta razgovora sa sky aplikacije, vođenim između Duška Milenkovića, predsednika Apelacionog suda u Beogradu i Duška Šarića, brata Darka Šarića, kojim ugovaraju sastanak u BIA, kojim Duško očekuje odgovore na pitanje zašto nije ispoštovan dogovor između Darka i Aleksandra Vučića, kojem su Šarići platili nekoliko stotina miliona evra i prebacili na njegove račune na Malti, a da Darko dobije kaznu od 10 godina zatvora, što se nije desilo. Tužilaštvo ne predlaže sudiju Milenkovića ni kao svedoka, a o njegovom pojavljivanju na optuženičkoj klupi nema ni govora.

U transkriptu prepiske sa sky aplikacije Duško Šarić obaveštava Darka da se na "brdu", (BIA), kod Marka Parezanovića, sreo sa Duškom Milenkovićem, predsednikom Apelacionog suda u Beogradu..

Na ovom mestu, braća Šarić u Skaj aplikaciji Milenkovića nazivaju "predsednik apelacije" i "apelacija". Parezanovića nazivaju "Marko", "Markos" i "Markus".

Oni pominju "Oskara", to je Aleksandar Vučić.

Kroz celu prepisku, na više od 500 strana, Darko Šarić i Dejan Lazarević pominju "Edu", opisuju šta je on konkretno radio za njih, kakve im je činio usluge...

U ovom broju objavljujemo deo transkripta tog razgovora, koje tužilaštvo citira u optužnici.

''Određen novi sudija u postupku protiv Darka Šarića'', naslovi su kojim su mediji obavestili javnost da je već na početku procesa došlo ''do zastoja''!

Postupak protiv 15 okrivljenih za pokušaj atentata na svedoka saradnika Nebojšu Joksovića vodiće sudija Zoran Šešić

Nakon što su svi advokati odbrane, kao i Javno tužilaštvo za organizovani kriminal u postupku protiv Darka Šarića i njegovog bivšeg advokata Dejana Lazarevića podneli zahtev za izuzeće novopostavljenog predsednika sudskog veća u tom postupku Siniše Petrovića, na njegovo mesto postavljen je sudija Zoran Šešić. Advokati su zahtev za izuzeće Petrovića podneli 25. maja, prošle godine, a Tužilaštvo sutradan 26. maja. Odluku o usvajanju zahteva doneo je v.f. predsednika Višeg suda u Beogradu Dragan Milošević 6. juna 2023. godine.

Ko je sudija Šešić, kome je v.f. predsednika Višeg suda u Beogradu poverio da okonča započeti proces?

Iz dokumenta koji objavljujemo, Disciplinska komisija Visokog saveta sudstva je 20.10.2017. godine kaznila sudiju Višeg suda u Beogradu, oglasivši ga odgovornim za težu povredu Etičkog kodeksa i izrekla mu JAVNU OPOMENU. Sudija Šešić je fizički napao penzionera Žarka Grujića, koji je potom uhapšen o osuđen na uslovnu kaznu, zbog ''ugrožavanja sigurnosti'' sudije Šešića. Disciplinska komisija Visokog saveta sudstva je, po sprovedenom postupku, utvrdila da je sudija Šešić odgovoran zbog navedenog incidenta. Žarko Grujić je osuđen u Drugom osnovnom sudu u Beogradu, pred sudijom Dejanom Stefanovićem, pod optužbom da je napao sudiju Šešića, mada je video snimak pokazao sasvim suprotno, kao i iskazi saslušanih svedoka i policajaca!

Danas je sudija Šešić predsednik veća u Odeljenju za organizovani kriminal i sudi u predmetu Darka i Duška Šarića! Kako verovati u nepristrasnost i moral ovog čoveka?

Strazbur neće srpske sudije

Evropski sud za ljudska prava u Strazburu je odbio kandidate za sudijske i pravničke funkcije, koje je predložila Vlada Srbije.

Na srpskom spisku kandidata nalazili su se sudija Nataša Plavšić, advokat Vladimir Marinkov i profesor beogradskog Pravnog fakulteta Branko Rakić. Komitet Evropskog suda već dve godine zaredom odbija predloge Srbije. Prema pravilniku o radu, Komitet donosi odluke o "paketu" kandidata, a ne pojedinačno. Dovoljno je da jedan ponuđeni pravnik ne bude prihvaćen, pa pada cela lista. Takođe, Komitet ne saopštava razloge zbog kojih je doneo određenu odluku. U pravilniku se, kao uslovi navodi da kandidati moraju da poseduju visoki moralni ugled i pravne kvalifikacije. Neko od kandidata, a možda i svi oni, koje je predložila Srbija, nije zadovoljio te uslove.

Nataša Plavšić, sudija Ustavnog suda Srbije, kolegama se požalila da je bez angažmana u Strazburu ostala zbog advokata Vladimira Marinkova, koga smatra "jedinim problematičnim" članom predložene trojke. Sudija Plavšić smatra da je prof. dr Rakić prihvatljiv za Strazbur, pošto je "francuski đak", doktorirao je na Univerzitetu u Parizu, a specijalizovao se u Evropskom univerzitetskom centru u Nansiju. S druge strane, Marinkov je nasledio kancelariju pokojnog advokata Veljka Guberine, jednog od najistaknutijih krivičara posle Drugog svetskog rata, koji je početkom devedesetih obnovio rad Narodne radikalne stranke. Verovatno, poput Plavšićke, i ostali kandidati sumnjiče ostale s odbijene liste da su krivi za njihovu neuspešnu kandidaturu. Osim poželjnog profesionalnog statusa, funkcija sudije Evropskog suda za ljudska prava donosi i ogromne prihode - mesečnu platu od oko 16.500 evra.

U Strazburu je trenutno angažovano 460 sudija iz zemalja koje su ratifikovale Konvenciju o zaštiti ljudskih prava i osnovnih sloboda. Među njima se nalazi sudija Branko Lubarda, jedini predstavnik srpskog pravosuđa, kome mandat ističe 12. aprila ove godine.

Iako se ne zna konkretan razlog za odbijanje kandidata iz Srbije, očigledno je da sud u Strazburu raspolaže relevantnim podacima o moralu i stručnosti srpskih sudija i pravnika, pa i o katastrofalnom stanju u srpskom pravosuđu.

''Špijuni'' otkrili zločine SNS

Pripadnici Bezbednosno informativne agencije su sredinom februara uhapsili četiri osobe, osumnjičene za špijunažu.

- BIA je otkrila predstavništvo jedne inostrane organizacije koja je obaveštajno i subverzivno delovala u Srbiji sprovodeći klasičnu špijunsku aktivnost, a svi uhapšeni su državljani Srbije. Dvoje uhapšenih je zaposleno u srpskoj kancelariji inostrane organizacije i kontinuirano su se bavili prikupljanjem informacija obaveštajnog karaktera, od kojih pojedine imaju status poverljivosti i tajnosti. Informacije koje su prikupljali ticale su se rada i funkcionisanja naših državnih organa i institucija i pojedinih javnih preduzeća, ali i resursa iz sistema nacionalne odbrane Srbije, naročito vojnih službi bezbednosti - objavio je Tanjug, pozivajući se na izvore iz BIA.

Nisu navedena imena, pa ni inicijali uhapšenih, kao ni koje je "nadležno tužilaštvo" bilo angažovano u toj akciji. Umesto konkretnih informacija, istaknuto je da je dvoje uhapšenih radilo u "državnim organima Republike Srbije", a dvoje u jednoj inostranoj organizaciji. Zajedno su, tvrdi BIA, "po direktnom nalogu i instrukcijama, svesno i sa umišljajem prikupljali tajne i poverljive službene podatke, koje su dostavljali svojim nalogodavcima preko kriptovanih veza. Za taj posao su dobijali novac "u vidu gotovine".

Režimski mediji i BIA su pokušali da ovim besmislenim tvrdnjama sakriju istinu. Na zahtev Aleksandra Vučića, a po nalogu Aleksandra Vulina, pripadnici BIA su otkrili grupu opštinskih funkcionera Srpske napredne stranke u Aranđelovcu, koji su odbili da učestvuju u krivičnim delima. Oni su Europolu i OEBS-u dostavili dokaze kupovine glasova pre decembarskih izbora. Ti dokazi su uključeni u izveštaj misije OEBS-a, tj. ODIHR-a, koja je pratila izborni proces u Srbiji, na osnovu koga je Evropski parlament usvojio Rezoluciju, kojom se zahteva međunarodna istraga izborne krađe.

Kad je Vlada Srbije dobila izveštaj ODIHR-a, aranđelovački naprednjaci su proglašeni za "špijune", a Vučić je naredio njihovo hapšenje i procesuiranje. Političku pripremu akcije, "na terenu" je pripremio Vladimir Orlić, visoki funkcioner SNS-a i doskorašnji predsednik Narodne skupštine. Orlić je sproveo internu istragu u stranačkom odboru u Aranđelovcu. Pripadnici BIA su, postupajući po njegovom izveštaju, priveli osmoro lokalnih naprednjaka, koji su osumnjičeni za stvaranje špijunske mreže u koju je bilo uključeno 39 ljudi. Posle saslušanja, uhapšeno je njih četvoro, kod kojih je, navodno, pronađena dokumentacija koju su neovlašćeno uzeli sa svojih radnih mesta u u Opštini Aranđelovac.

Vučić je ovu "špijunsku aferu" iskoristio kako bi pokušao da zastraši ostale funkcionere i članove SNS-a, koji ne žele da učestvuju u krivičnim delima poput krađe izbora.

S obzirom na podele, pa i pobune u odborima u Nišu, Vršcu, Novom Sadu, Subotici i drugim mestima širom Srbije, može se očekivati pojava brojnih "špijuna", koji će objavljivati dokaze o pljačkama, krađama i ostalim krivičnim delima.

A 1

ProGej protiv ProGlasa

Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović podneo je sedam disciplinskih prijava i četiri Etičkom odboru protiv koleginice Bojane Savović zbog izjava koje je dala u jednoj emisiji na You Tube kanalu i na tribini Inicijative ProGlas u Požegi.

Stefanović smatra da Savovićeva "unižava ugled Višeg javnog tužilaštva" time što je pozvala građane da prijave i dokumentuju krivična dela, pa i ona koja su izvršena tokom izbornog procesa. Stefanović je, pre tačno godinu dana, počeo progon Savovićeve. Samo dva dana nakon što je, na njen zahtev, uhapšeno šestoro osumnjičenih za koruptivna dela u Elektroprivredi Srbije, Stefanović joj je oduzeo taj predmet i degradirao je prebacivanjem iz Posebnog odeljenja za korupciju u Odeljenje za opšti kriminal. Od tada, on vrlo strasno i gorljivo, što je karakteristično za pripadnike LGBT populacije, progoni Savovićevu. To je dokazao i ovim prijavama, u kojima je detaljno analizirao i energičnu gestikulaciju nepodobne tužiteljke.

- Stefanović je simbol ovog vremena i društva. Problem je što takvi ljudi postoje i u bolnicama, školama, javnim preduzećima, to je rak rana ovog društva. Stefanović se ponaša kao da Više javno tužilaštvo pripada njemu, a ne svim građanima. Bez obzira na ovaj pritisak, koji me ometa u radu, još nisam razmišljala o tome da napustim Tužilaštvo. Ono ne pripada Stefanoviću, nego svima nama, svim građanima - rekla je Savović.

Nakon pet meseci provedenih u pritvoru, svih šest optuženih u aferi EPS-a, na čelu sa Nedeljkom Todorovićem, pušteni su iz pritvora, jer protiv njih nije podignuta optužnica. U pritvoru se nije našao ni Goran Vesić, koji je pokrivao pljačkanje EPS-a, bolje reći, oni su radili za njegov džep.

Inicijativu ProGlas podržalo je 70-tak tužilaca, ali većina ne želi da komentariše Stefanovićevo ponašanje.

A 2

Kako su Šarići institucionalno prevareni od Vučića

Dana 26.05.2020 godine, komunikacija između okrivljenih Darka Šarića (2MIPSK) i Duška Šarića (P5AMTU);

Zdravo brate, ovako stoje stvari

Bili smo na brdu sa Markom (Parezanovićem) i predsednikom apelacije (Duškom Milenkovićem) on kaže da je bio sa njim i da je pokušao đonom da ga natera da se umeša, a apelacija je rekao da on neće da se meša i da veće radi po sopstvenom nahođenju i otkačio je.

Takođe rekao nam je da je čuo da je neko bio sa sudijom Lukićem (Milimirom) ali da ne zna da li je išta uspeo, jer je Lukić težak za bilo koju vrstu pritiska osim institucionalnog. (Ovaj sudija je ukinuo pritvor glavnom uredniku Magazina Tabloid 12. januara ove godine, napomena autora)

Apelacija kaže da uopšte ne zna ishod posle pretresa, da može da bude i tebi u korist i na štetu, i misli da to može da se reši samo od jednog čoveka. Markus nas je pitao takođe, koje garancije imamo kao država ako pomognemo tebi, što smo mi razumeli da možda on zna nešto više obzirom da je on od poverenja Oskaru (Aleksandru Vučiću) i da ima institucionalnu težinu.

Jedina naša mogućnost naredna jeste da se sutra vidimo sa Markusom, mislimo da jedino on može da ode kod Oskara i da prezentuje svu ovu papazjaniju i predloži rešenje ili makar pita za pravac. Mislimo brate da ovo jedino može da preseče Oskar, da ni Edo niti bilo ko druigi uz svu dobru volju ne može da preseče.

Mi ćemo ići sutra kod Markusa da pitamo direktno, da li on uopšte čovek može i hoće da se umeša, a mislimo da hoće, i da pita koja vrsta garancija je potrebna da budemo na čisto.

Markus nam je rekao da je Karlo bio u utorak sa njim, da je došao da završi za pištolj za vozača, tebe nije ni pomenuo, decidno nam rekao, niti bilo šta vezano za tvoj status.

Borimo se dalje, mislimo da je ovo jedini realni put, preko Markusa do Oskara, pa da on priča sa sudijama.

Veliki pozdrav.

I ovo brate da ti kažem. Sad mi je poslao poruku Markos, da je sve super, e sutra ću da vidim na šta misli.

Brate, mislim da je zaista realna priča da samo on može da odluči i kako obično

Dana 27.05.2020 godine, komunikacija između okrivljenih Darka Šarića (2MIPSK) i Duška Šarića (P5AMTU);

Evo ti Atosa

Brate sad smo bili kod Markusa, sve smo dogovorili, on će u narednih deset dana ići kod Oskara i sve će mu objasniti i dobiće odgovor šta i kako dalje, takođe Markus kaže da će reći Oskaru da ćeš ti poslati pismo Oskaru ali da ne zna šta je u pismu, a da ti u pismu malo zaintrigiraš njega, da ne napišeš baš otvoreno, da je najbolje da pismo pošalješ direktno na adresu gde Oskar sedi..

Markus je skapirao da samo on može da napravi taj korak, i hoće da to uradi.

Važi, on će mu reći, a mi ćemo se dogovoriti kada.

A 3

Po nalogu iz Vašingtona

Hapšenje Velje Nevolje i njegove grupe je izvršeno na osnovu dokaza koje je izneo FBI-a, a ne korumpirana srpska policija. Dali će FBI, DEA, CIA itd. uhapsiti Aleksandra Vučića i pripadnike SNS kartela, teško je znati, jer tajne službe imaju svoj moto delovanja, npr. ako imaju jake dokaze protiv pripadnika vladajućeg režima nebitno iz koje države, prvo idu ucene da se plati tražena suma u dolarima, treba imati u vidu da su jake tajne službe moćne.

Američka DEA je, evidentno, ''ostala u sedlu''. Mada ne hapsi balkanski kartel, izbegavajući da ih uhapsi na teritoriji Sjedinjenih Država i na njenom delu okeana, DEA tesno sarađuje sa Europolom, tako što otkriva tovare, koje prati i predaje u ruke evropskim policijama, koje imaju mogućnost da preko Europola kartel privode pravdi.

To se desilo i pre dve nedelje, kada je na otvorenom, na pučini okeana uhapšen jedan Srbin, koji je pratio tovar težak 2,3 tone čistog kokaina. On je ubio taoca, mornara, ali ga je policija savladala, uz pomoć avijacije poreske službe, na koju u Sjedinjenim državama manje može da utiče Duboka država.

Europol i druge moćne službe zaobilaze srpsku policiju i BIA, jer su one servis za pružanje pomoći srpskim kartelima i njihovi su zaštitnici.

Na nedavno održanoj Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji, srpski predsednik Vučić bio je upozoren da hitno promeni vrh tužilaštva i počne sa hapšenjem ljudi iz svog kartela. On je obavestio da je njegov brat zaista teško bolestan i zamolio je za razumevanje, što se njega tiče. U razgovoru sa američkom kongresmenkom, koju je Vučić predstavio kao važnog člana Duboke države, tvrdnjom da će od nje dobiti precizne podatke šta SAD-e od njega traži, dobio je zahtev da hitno uhapsi Milana Radoičića i isporuči ga sudu u Prištini!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane