Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Odgovaraju li zlikovci za sva zlodjela koja čine

Prevara i laž, istinu pod ključem drže

Doista treba imati i hrabrosti iznijeti istinu pred javnost. Nositelji laži mogu biti ne znam koliko moćni, zli, okorjeli kriminalci, sijači straha i užasa ali uvijek se nađu pojedinci, koji su spremni istini pogledati u oči te je iznijeti pred oči javnosti. Zar ovaj svijet, ljudski rod, ne temelji se na istini i borbi za pravdu i pravicu?! Koliko god se zlotvori trude, kako će od čovjeka načiniti NOVOnormalnog zombija, NOSITELJI LAŽI polomiti će zube u takvom nastojanju. To se vidi iz mnogih obavijesti / istina, koje predatori na čovjeka i ljudsko društvo, pokušavaju sakriti pred javnošću.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Od raskrinkane podvale pLandemije zvane COVID19, nositelji tog zločina raspametili su se. Kako bi se održali na životu i pozicijama, protagonisti ove podvale isključivo služe se mišićima. Međutim, ISTINU je nemoguće staviti pod ključ, stakleno zvono. Pronositelji i ratnici za ISTINU, svjesni su u kakvu se pogibelj upuštaju kada ISTINU iznose pred mase. Oduvijek je tako ali ISTINU je doista nemoguće vječno držati pod ključem, makar pronositelja istine, PROTAGONISTI LAŽI zaključavaju iza sedam brava. Makar pronošenje istine, lažovi proglasili krivičnim djelom a pronositelja svim stedstvima proganjaju.

Utopija je primjerice, Nijemce i dan danas nazivati nacistima, genocidnim prema Židovima. No, laživi i falsifikatori povijesti žele da SVIJET i dalje stigmatizira Nijemce i Njemačku. Stoga u Njemačkoj ili pak u Austriji, govoriti istinu, kako je Hitler bio Židov, samim time ljulja se tvrdnja iz nedavne povijesti, kako su Nijemci izvršili genocid nad Židovima. Činjenica je kako je Židov Hitler i njegov nacistički režim, izvršio genocid nad Židovima. O tome podrobno piše povijest. Također je činjenica, kako je taj isti Židov Hitler i njegov nacistički režim, paralelno s genocidom nad Židovima, tisuće i tisuće Židova preselio u Palestinu.

Zašto o tome povijest dan danas šuti?

Štoviše, kazneno je djelo o tome iznositi istinu jer bi ona valjda Hitlera i njegov nacistički režim, morala svrstati ili ugraditi u temelje novoosnovane države Izrael, koja je 1949. godine, nastala na tlu Palestine. Kako bilo da bilo, istina kao takva, nikada nije kamen smutnje niti je upitna. Kamen smutnje su oni koji istini ne mogu pogledati u oči, kojima laž donosi profit. Istina ruši svaku laž na kojoj su zlotvori izgradili svoja carstva. U slučaju Hitlera, prešućuju se mnoge činjenice.

Kome takvo lažno iznošenje povijesnih činjenica ide u prilog?

Nositeljima laži, prevarantima, kriminalcima... protuhama, psihopatama, moćnim pojedincima udruženim u moćne organizacije izgrađene na lažima. Koji protagonisti laži od falsificiranja svega pa i povijesti imaju korist, gradeći svoju uspješnu budućnost. Stoga se oni boje istine, a mnogi nositelji istine završe onkraj brave poput glavnog i odgovornog urednika Magazina Tabloid ili pak Julian Assangea o kojemu svoju analizu iznosi naš Facebook analitičar Tonči Rodin.

***

Kada istina postane kriminal

Koji je kriminal i zlodjelo počinio Julian Assange da mu prijeti zatvorska kazna od 175 godina, a možda i smrtna kazna, ako bude izručen u "kolijevku pravde i slobode", Ameriku.

Zar je otkrivanje njihovih zlodjela i tajni nešto zbog čega bilo tko mora odgovarati. Odgovaraju li ti zlikovci za sva zlodjela koja čine i za sve njihove skrivene tajne kojima tlače čovječanstvo. Koje su to njihove tajne koje nitko ne smije da zna; zar su oni svijet za sebe, a nas tko jebe.

Najgore od svega je to što je među raspamećenim čovječanstvom većina onih koji podržavaju zlo i zlikovce koji siju smrt, mržnju i čemer po svijetu.

Mnogi kažu da je i on dio njihove igre u ovome đumbusu i šumi "informacija", ali i da je čovjeku prijeti 175 godina robije, a i smrtna kazna nije isključena, i svaki čovjek bi trebao biti na pravoj strani i protiv terora koji zločinci provode nad nama.

Tko mu sudi? Sude mu oni kojima su ruke do ramena u krvi, uključujući i krv nevine djece. Koja bi bila zaslužena kazna za njih i njihova zlodjela?

Nažalost, živimo u svijetu u kojemu zločinci sude i presude NEVINIMA zbog naše šutnje i kukavičluka; jer dopuštamo da iznošenje istine postane kriminalno djelo gdje sistem (umrežena bagra poslušnika) može čovjeka skratiti za glavu zbog napisane i izgovorene riječi.

***

Tako piše naš Tonči.

Doista treba imati i hrabrosti iznijeti istinu pred javnost. Nositelji laži mogu biti ne znam koliko moćni, zli, okorjeli kriminalci, sijači straha i užasa ali uvijek se nađu pojedinci, koji su spremni istini pogledati u oči te je iznijeti pred oči javnosti. Zar ovaj svijet, ljudski rod, ne temelji se na istini i borbi za pravdu i pravicu?! Koliko god se zlotvori trude, kako će od čovjeka načiniti NOVOnormalnog zombija, NOSITELJI LAŽI polomiti će zube u takvom nastojanju. To se vidi iz mnogih obavijesti / istina, koje predatori na čovjeka i ljudsko društvo, pokušavaju sakriti pred javnošću.

Vijest kako je Teksaški javni tužitelj Ken Pakston, podigao tužbu protiv Fajzera, mega bio kemijskog laboratorija za trovanje ljudske vrste, teško dopire do Balkana i općenito ovih prostora. Tko bi prije godinu dvije dana pomislio, kako će svemoćni Fajzer napokon doći na dohvat ruci pravde?!

U njega, Fajzera, i njegovo "sveto" cijepivo, kunu se i danas crkveni i svjetovni velemoćnici poput sadašnjega pape Franje, EUropske komisije, sve zemlje članice EU-a... Jasno, i naši ministri zdravlja poput hrvatskoga Vili Beroša ili srpskoga Dr. Kona, zvanog DOKTOR SMRTI. Primjerice, što bi se dogodilo da srpska ili hrvatska državna televizija u udarnom terminu objavi vijest, kako i zašto je država Texas protiv Fajzera podigla optužnicu?! Bilo bi "svašta". Stoga o tome šute vlasti i njihovi jataci i u Zagrebu i u Beogradu. Svjesni su kako nakon objave vijesti o Fajzeru ne bi dugo trajali na sceni.

Sve će lopovi učiniti samo da istina ne dođe pred oči javnosti. Izmisliti će i na sceni producirati svakakve igrokaze, samo da javnosti skrene pogled sa činjenica, koje mogu uzdrmati zločinačke režime i njihovu logistiku. Načiniti će "slučaj" pri izboru glavnog državnog odvjetnika, primjerice.

Toliko je režim maltretirao javnost sa svojim kandidatom da je postalo neukusno slušati hvalospjeve o izvrsnosti novokomponiranog Ivana Turudića na ispražnjeno mjesto. Jasno je kako se radi o poslušniku koji je samo formalno kolega američkom tužitelju iz Texasa. Turudiću ne pada na um istražiti i uhapsiti bivšeg glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića. Javna je stvar kako se radi o notornom kriminalcu. Uostalom, kako će Ivan Turudić kriminalac, hapsiti Mladena Bajića kriminalca i ratnog zločinca?! Otišla bi tada i cijela banda na dohvat ruci zakona, zar ne?

Također... Kako će Ivan Turudić zatražiti istragu o trovanju zraka, koji otrovi se na naše glave već godinama ispuštaju iz aviona?! Ivan Turudić je montiran poput njegovih prethodnika, isključivo kako bi štitio lopve, lažljivce, kriminalce a ne oštećenu državu Hrvatsku i njene državljane. Samo na takav način MAFIJA ima izglede još neko vrijeme haračiti ljude i državu. Stoji tvrdnja kako mnogi nisu spremni čuti istinu, koliko je ona strašna.

Uskoro stiže još jedna godišnjica likvidacije srpskog premijera dr. Zorana Đinđića. Poznato je kako je srbijansko pravosuđe u mnogo navrata javnosti obećalo, kako će joj otkriti političku pozadinu tog atentata. Zašto srpsko pravosuđe još nije ispunilo niti će i ove godine ispuniti svoje obećanje? Dana 12.03. navršiti će 21 godina od likvidacije. Doslovce, svi relevantni čimbenici u Srbiji te izvan Srbije, odavno imaju podrobne informacije o motivu i počiniteljima ovog zločina! Magazin Tabloid je na svojim stranicama također javnost obavijestio tko su počinitelji zločina. Zašto nadležni već 21 godinu šute o stvarnim počiniteljima?! Pošto je i hrvatski režim učesnik u ovom zločinu kao i srpski, zašto nadležni obje zemlje istinu uporno ignoriraju te zločince i dalje drže na slobodi a mnoge upetljane na pozicijama.

Moramo također imati na pameti, kako ISTINA nije za svakoga i nije svatko spreman je čuti i suočiti se sa istinom. No, to nije razlog niti opravdanje da nam laž i dalje kroji sudbinu. Uvijek je ISTINA izazivala promjene. Na žalost, mnogo se puta smatra, kako je PRONOSITELJ ISTINE veća pogibelji od same LAŽI i svega što LAŽ krije.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane